rizalman71 rizalman71

4206 posts   481218 followers   401 followings

rizalman71  IG selebriti yang bebas dari iklan melainkan iklan sendiri

Kalau saya la nak nyanyi depan ribuan penonton macam tu dah lama kencing 3 baldi

Tak sangka dulu masa zaman pelajar bila sports day saya selalu dudok bawah pokok je sebab bukan jenis aktif.. rupanya bila da dewasa tetap terlibat dengan aktivi sukan.. tapi dengan cara saya tersendiri. @dayangsayangkamu in RIZALMAN. #hautecouturebyrizalman *lain kali bila pakai baju melayu bole tak butangkan semua butang tu wahai para athlete lelaki semua baju dah lawa dah, at least masa keluar tv je and our songkok is not a baseball cap, penah x tengok mat saleh pakai kot dgn neck tie tapi tak cerut betol2? Selekeh kan

Sebagai pereka perkahwinan yang terunggul di Malaysia ni.. kami terpaksa sentiasa maju ke hadapan dengan mencipta pelamin lain dari yang lain seperti air terjun bunga ini. #alhamdulillah(aku ade kau takde) @glamweddings Magis gambar ni dikaryakan oleh @aizatrush

Ni betol2 #throwback gambar Umar ni. Kadang2 kita terlupa betapa Allah telah kurniakan rezeki yang tidak terhingga hingga bezanya kehidupan dulu dan sekarang. Ya Allah ni saya betol2 nak ucapkan ALHAMDULILLAH bukannya #alhamdulillah IG (aku ada, kau takda)

Setiap malam ambang 13 Ogos semenjak 14 tahun lalu selalunya macam tu la perasaan hati ini. Bahagia, syukur, gentar dan tersenyum sorang2. Manakan tidak, tidak pernah terlintas di hati ini akan menjinjing seorang keturunan lain untuk dibuat zuriat. Betol ke aku ni boleh membesarkan mulot yang harus disuap dengan nasi setiap hari serta membesarkannya sebagaimana ibuku membesarkan kesemua kami lapan beradik?. Pejam celik selama 15 tahun, individu yang ku pinjam namanya dari sahabat Rasullullah SAW, telah berdiri di hadapan ku menjadi seorang remaja bersedia menghadapi tanggungjawabnya sebagai anak. Umar, Babah tahu cendera yang paling kau inginkan adalah belaian dan kasih seorang ibu. Namun takdir meletakkan kita berhubungkait berlandaskan sebab musabab yang kita hanya perlu redha di atas teknik caturan Nya. Mungkin banyak yang kita inginkan dari pihak masing2 seperti Umar harus lulus peperiksaan dengan cemerlang, sihat tubuh badan, punyai jawatan tinggi di masa hadapan dan sebagainya, begitu juga Umar inginkan Babah menjadi seperti bapa lain yang 'tough' dan menjadi pencorak kepada zaman keremajaan dan menjadi ikon lelaki buat Umar. Kita kadang2 bukan dua individu yang secocok untuk dipanggil sebagai dua beranak. Tapi percayalah itulah 'jodoh' pertemuan kita. Hari ini Umar masih lagi dibawah tanggungjawab Babah membesarkan mu sayang, penat lelah mencari rezeki membesarkan Umar, Babah letak ke tepi kerana itu bukan ukuran tanggungjawab sebenar. Tanggungjawab sebetulnya adalah ketika Babah ini sudah lanjut usia atau sudah tiada dan Umar masih lagi tidak lupa membaca doa untuk kesejahteraan Babah di sana..kerana ingatlah sayang MEMBESARKAN ANAK ITU LEBIH MUDAH DARI MELUANGKAN MASA BERSAMA ORANG TUA mu. Walau apapun titip lah jua doa buat ibu dan bapa mu. Moga kami bertiga di anugerahkan anak yang soleh bernama Umar Nail. *selamat hari lahir dari Dari Babah Yang Emo dan suka buat orang lain emo jugak

Menziarah anak yang kempunan nak makan KFC

Walaupun saya seorang designer tapi saya juga ada semangat #bangkitbersama
Ehem*

Mangkok punya tokey!
@rimaison latest plates, rm29.90-rm39.90
22 jln pdg walter grenier off jln imbi
55100 kl
03-21104000

Pinggan2 @rimaison telah pun selamat tiba dan kini sudah pun sedia untuk penjualan.
Terdapat dua jenis corak iaitu pua kumbu dan marmar. Harga bermula dari rm29.90 hingga rm39.90 sebiji. Sekiranya diet anda lari dan membedal nasik berkali2, jangan salahkan kami.
No 22 jln pdg walter grenier off jln imbi
55100 kl.
03-2110 4000

Tunggu tarikh dari @rimaison bila kami akan mula menjual set ini pada bulan Ogos. #tokeypakaidulu

Hari Ahad anda disajikan dengan imbasan 'Chinese Wedding' yang bertemakan The Hamptons. Kalau suka puji, tak suka diam. Kalau suka sangat, tiru. (Mintak permission dulu kat @glamweddings).

Introducing @glamweddings new set of banquet chairs -bamboo textured cane. (Abislah sesak stor tokey lepas ni)

Most Popular Instagram Hashtags