ritrud727 ritrud727

8045 posts   1139476 followers   105 followings

  MOMDAD to Ryan n Arjuna Public Figure I'm not anti-social..I'm anti-idiot πŸ™ƒ Channel youtube ritrud727vlog

https://www.youtube.com/c/Ritrud

Curi tangkap pic mlm2 @airitqaqa727 @airitryan727 @d4nimuz7 ...padan muka mommy terjatuh,dah jatuh,tertekan rekod plak...tp mommy terer jugak arr walaupon jatuh tp suara still cover takut dorg terjaga...cuma @amyfatin_amylea jaa gelak tgk org jatuh bukan nak tolong πŸ™„ ...ok tggu turn dia nnti πŸ™ƒ

#kektobatsedap dah sampaiii ptg td ✈️ tq @indazain πŸ˜‚ ryan balik sek trus mkn...jgn jeles @zazams77

Demi sekeping roti πŸ˜‚ kena buli pon xpe @d4nimuz7 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @rohana1950

HONESTY
Is an expensive gift,
Don't expect it from
CHEAP PEOPLE.....πŸ˜‰

#TB skit...masa ni mommy shotg kt cameron highland 'Jgn bunuh matahariku2' ...bwk ank2 syg nk tggal...nasib laa team production tolong tgk2 kan dorg time mommy tgh shoot..arjuna masa tu asyik tido,bgn susu,tido,bgn,susu je...xmeragam skit pon...ryan biasa la asyik nk kepit dgn mommy...nasib baik jaan yg tgh bekerja masa tu melayan ryan bwk g jln2..arjuna dok dlm bilik dgn budak wardrobe 'alang' ..mmm kenangan masa ada anak kecik...mana nk keja mana nk jaga..tp hepi lah sbb ank depan mata...rindunya time dorg kecik...skrg dah besar ni masing2 busy dgn minat masing2..sorg dok asyik dok dlm bilik melukis..sorg lg asyik main lego...mommy jugk yg sorg2...tp time tido masing2 berebut nk berkepit πŸ˜‚ dah ada bilik sendiri tp mommy yg pggil tido bilik mommy πŸ™„...mmm...😘

Morning 😘....PLAYLISTS ON πŸ˜‰

Balik dr class music,trus dia sambung melayan cite korea ni...mlm td dia layan dgn mommy sampai kul 2am...so arini kena layan awal sbb esok sekolah,kena tido awal....nnti dia xle bgn pagi...mcm org besar abg ryan melayan cite korea πŸ˜‚ Lee Min Ho...seronok mommy ada kawan layan korea..dikmok pon layan tp xserius mcm ryan..pastu dia akan asyik tanya soalan kat mommy πŸ™„

Lps melodi td,terdaih p ambik anak2 bwk p mkn n antaq kelaih muzik plak 😘

Arini kami berdua @jannanick teman @awalashaari kt @meloditv3

My Tall,Dark n Handsome @airitryan727 ....1st day training dah merlittt πŸ˜‚....mommy xsabar nk hitam kan si putih gebu kpop Arjuna next yearπŸ˜‰

Jgn kick anak org nakkk 😰....kick bola je...πŸ˜‚πŸ˜‚dia ngadu 'penat sgt mommy,pastu masa ryan lari ryan buka mulut,dragonfly masuk dlm mulut ryan' πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚adoiii ryan..ryan....lama2 ryan biasa laa ok... mmg penat...mommy pon penat nnti bertambah benda nk kena basuh πŸ˜‚πŸ˜‚ dah lama xbasuh kasut bola πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ nak cabut temucuit kt stokin lg.....

πŸ˜‚dia xpernah nk main kotor2 or peluh2..dia mmg xsuka...dia suka n sesuai boardgame πŸ˜‚...dia minat n masuk basketball.. tp bila ticer mintak izin mommy nk masukkan dia dlm team football utk training,mommy ok je n ofcoz mommy kena tanya dia dulu nak ke x..sbb dlm undang2 mommy,tiada paksaan or halangan...pastu dia ckp 'ok mommy' πŸ˜‰ ...arini 1st day dia turun training...asyik sapu tgn je dr kotor 😰 haiisshhh...hmmmm ni mommy kena slowtalk dgn dia balik nnti..'sukan padang mmg kena kotor ryan dan budak lelaki mmg kena jatuh terguling2 ryan' πŸ˜‚ mommy pulak yg berpeluh tgh padang ni 😬 so next training mommy dah xle teman,ryan kena buat smua sendiri ok... #sambilcabuttemucutktseluaqmommy 😰

Most Popular Instagram Hashtags