ritrud727 ritrud727

7915 posts   1124338 followers   102 followings

  - RITA RUDAINI official instagram - MomDad to ryan & arjuna #rumahkueh #rudainibeaute #gincugincu #zofeabeautysecret

Dia amik pic makngah,makngah ambik pic dia πŸ˜‚ @aimnzaim ... hero @zuridams

#Repost @tv3malaysia
・・・
Nak menang hadiah menarik Panasonic? Jom tonton Panasonic #Ketupat RendangBrowniesCoklat hari ini 25 Mei, pukul 6.00 petang hanya di TV3!
Hanya ikuti langkah-langkah mudah ini!

1. Pastikan anda snap satu ikon bergerak di bahagian atas kiri program dan muatnaik di ruang komen dibawah post ini.
2. Jawab soalan mudah mengenai episod 1 ini: Apakah barangan Panasonic yang digunakan oleh Elena dalam menyediakan minuman untuk dihidangkan kepada keluarganya?
3.Lengkapkan slogan kreatif anda, β€œ#WowHebatnyaPanasonic kerana….” (tidak melebihi 20 perkataan)

Tempoh peraduan: 25 Mei – 31 Mei.

Heal yoursef first
The rest
Will come later......πŸ™ƒ
.
.
.
#canon

Morning.....pagi2 lepak mamak dgn budak ni 😘 .
.
.
#canon

Just a few drops pagi dan mlm before tido πŸ˜‰ korang mesti jatuh cinta!!! #serum Re'Or.Che .
.
.
#canon

Ni haa nak bagitau anda nak tak bekalan percuma produk ZOFEA BEAUTY SECRET selama setahun??? Rugi kalau tak grab peluang ni sbb #zofeabeautysecret produk terbaik utk semua masalah wanita termasuk mencantikkan kulit. Inilah peluang nak cantik masa raya nanti...... πŸ˜‚ Teruskan baca syarat2 kat bawah ini.

Tweet di Twitter anda dgn hashtag #zofeabeautysecret dan buat status utk ajak semua rakan2, sedara-mara, org2 kampung utk ReTweet status tweet anda tu sampai dapat maksimum 20,000 tweet.
.
Pemenang akan diumumkan selepas tweet terbanyak berjaya sampai had maksimum.
.
nak info lanjut boleh tanya @zofeabeauty_hq
whatsapp 013-4322433
#zofeawithRR
#zofeabeauty
#zofeaXRitarudaini
#setritarudaini
#ritrud727
#jagabetoibetoi
#missb

β˜ΊοΈπŸ“ΈπŸšˆ
.
.
.
#canon

#Repost @hotfm976
・・・
2 pelakon legend siri drama terbaharu #KetupatRendangBrowniesCoklat. Ada soalan nak tanya @ritrud727 & Khatijah Tan? Komen kat sini dgn #GengPagiHot

When love is real
It doesn't lie,
Cheat,pretend
Or keep secret......πŸ˜‰

Hari ni marathon g tv3 😬 utk
#panasonic
#ketupatrendangbrowniescoklat
#MHI #WHI
.
.
.
Credit πŸŽ₯ 😘 : @ritarudainifansclub .
.
.
Apa beza video 1st MHI n video 2nd WHI?
πŸ˜‚ masa MHI RR just pakai blusher n lipstick
Sbb almaklum lah pepagi subuh sapei RR bgn n bersiap kluar g tv3 so xkuasa la RR nk berbedak bagai pepagi buta sbb muka pon biasa la sembab😝
Pastu sementara nak tggu kul 12tghari RR balik umah n saja la gatai pggil adikzwan makeup simple2 just pakai premiere n powder n ber eyeshadow mascara bagai ☺️ ....so korang suka yg mana? πŸ™ƒ

Like the moon
I will fade away
But like the sun
I will rise again......πŸ˜‰
.
.
.
#canon

I'm proud of my heart
It's been played,stabbed,
Cheated,burned and broken,
But somehow still works......πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags