rinasallehclothing rinasallehclothing

1,713 posts   41,836 followers   22 followings

SALAM AIDILFITRI  Premium Quality Clothing @rsclebaran2018 . Shah Alam | Johor Bahru | Bangi Sentral | Melawati Mall KL | Sungai Petani | Kuala Terengganu |

Sejuknya mata memandang...@anardzwn yang tampil sopan bergaya dengan Malika Dress! 😍 Siapa lagi team #MalikaDressRSC cuba tag sikit! Tapi pastikan akaun IG anda di setkan public ya, baru admin boleh intai. Hehe #RSCLebaran2018

"First time pakai @rinasalleh biasa lalu sahaja butik @rinasallehclothing,kali ni nk try.
Size senang cari.Design dari yg simple sehingga yg kebaboom semua ada.
Bfeed and ada poket,hehehe..senang...
Selesa materialnya,boleh pakai sampai malam,dgn baby dan sepasang amatla senang,tak payah gosok.Aireen Maleeqa pun suka,asyik pusing kain and cakap mommy cantik...
Alhamdullilah,terima kasih Allah,pasti beli lagi, insyaAllah.
#rsclebaran2018".
.
#Repost @melanieshaadah
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’.
.
.
Alhamdulillah... Terima Kasih memilih RSC! ❀

Mommy beraya pakai Aira Kurung yang selesa ni, nak main kejar-kejar pun ok je sebab tak perlu risau baju berkedut ke apa. Hiks ❀.
.
Terima Kasih @fatin_nashwah memilih @rinasallehclothing 😘.
.
.
#RSCLebaran2018

Esok dah boleh sambung shopping baju untuk open house pula!😍 Mulai esok butik sudah kembali beroperasi seperti biasa, jadi buat yang nak dapatkan Malika Dress super cantik dan eksklusif ini boleh serbu butik RSC yang berhampiran esok ok?✨.
.
#MalikaDressRSC #RSCLebaran2018

Herra Kurung adalah antara koleksi #RSCLebaran2018 yang terawal sold out! 😍 Bagi yang berjaya grab tu jangan lupa tag @rinasallehclothing dengan hashtag #RSCLebaran2018 ok? ✨

Dah kembali bekerja atau masih bercuti di desa tercinta? πŸ˜„ Bagi yang sudah kembali bekerja jangan sedih-sedih Raya kan sebulan. Paling tak pun bawalah bekalan dari kampung tu ke tempat kerja. Boleh sambung Raya dekat ofis pula! ✨.
.
#AiraKurungRSC #rsclebaran2018

Raya ke-3 jadi tetamu ke menyambut tetamu? ✨ Dah lawa-lawa tu jangan lupa tag @rinasallehclothing ok. Nanti Admin share di IG Story 😘 #rsclebaran2018 #qailakurungrsc

Wanita shopping dengan makanan berpisah tiada... Jadi mana satu paling favorite?🀀

β€œBoleh tak kalau kita makan sekali semua ketupat ni?” Hihi πŸ™Š Admin nak pesan ni, Kalau tak nak menyesal kemudian hari makanlah berpada-pada. Kan nak beraya sepuluh rumah lagi... #rsclebaran2018

Alhamdulillah Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri! Makan tu jaga-jaga jangan sampai tertumpah dekat baju raya πŸ€ͺ

Alamak, satu lagi baju Raya tak ada shawl yang match! Sibuk siap-siapkan beg nak balik kampung ni barulah teringat.. 😱 Jangan bimbang hari ini RSC Melawati Mall beroperasi seperti biasa sebelum cuti Hari Raya esok! Apa tunggu lagi? Serbu sekarang dan jangan lupa untuk grab Combo Shawl & Scarf ya. ✨

Assalamualaikum dan Hai #RSCLovers yang sedang mengemas rumah atau mencari bahan masakan di pasaraya tu admin ucapkan selamat melakukan tugas making-masinglah ye hihi πŸ™Š.
.
Sementara itu admin selitkan sedikit maklumat berkaitan penutupan butik sempena menyambut Hari Raya Aidilfitri!✨.
.
Semua butik telah pun tutup hari ini kecuali RSC Melawati Mall yang masih beroperasi seperti biasa dan akan mula bercuti pada hari esok!.
.
.
Nak shopping saat akhir? Boleh singgah RSC Melawati Mall ok!

Most Popular Instagram Hashtags