[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

rinasallehclothing rinasallehclothing

1076 posts   25943 followers   47 followings

Rina Salleh Clothingยฎ  Premium Quality Clothing . Shah Alam | Johor Bahru | Bangi Sentral | Melawati Mall KL | Sungai Petani | Kuala Terengganu |

http://www.rinasalleh.com/

Soalan dan Jawapan untuk menang contest masa LIVE nanti! Dah bagi tau siap-siap ni..๐Ÿ™Š.
.
Haa da boleh set reminder โฐ Hari Rabu ini, jangan lupa untuk menonton RSTV secara LIVE di facebook RINA SALLEH CLOTHING.
.
Mesti tonton sampai akhir siaran dan aktifkan dirimu dengan SHARE dan COMMENT banyak banyak banyak!! Sebab siapa yang paling aktif dialah yang menang! ๐ŸŽ

Wahhhh dah nampak dah warna-warnanya!! Awak rasa apa? ๐Ÿ˜

Juwita Kurung favourite awak! Available di butik dan online, tetapi warna dan saiz yang tinggal di setiap outlet adalah berbeza..Kalau suka kena cepat cepat grab!๐Ÿ’• #juwitakurungrsc

Ceriakan hari Isnin dengan Mabel Blouse kod Peach Blossomโœจ RM95 sahaja, boleh dapatkan di website www.rinasalleh.com! #MabelBlouseRSC

Hari Isnin, admin pilih untuk pakai Mabel Blouse! Antara kiri atau kanan, warna yang mana awak paling suka? ๐Ÿ˜‰ #MabelBlouseRSC

Assalamualaikum dan Selamat Pagi! Jom sama-sama ikhlaskan hati dalam setiap perkara yang kita lakukan dan lebih bagus setiap perkara itu memberi manfaat kepada diri kita dan juga orang di sekeliling kita. Semoga kita terhindar daripada melakukan perkara yang sia-sia.๐ŸŒท#rscquote

Wahhh kami akan LIVE buat pertama kalinya untuk tahun 2018!! Mesti ada banyak kejutan! โœจ.
.
Suka dapat hadiah secara PERCUMA, boleh berinteraksi bersama host dan paling best pelbagai tawaran menarik juga menanti anda yang menonton RSTV nanti!! Dah boleh set reminder dekat kalendar, 24 Jan 2018 (Rabu) Rina Salleh Clothing akan bersiaraan secara LIVE di Facebook!.
.
Ada eksklusif review juga buat yang menonton! Serius admin tak sabar!๐Ÿ˜

Betul ke tengok saja da cukup? ๐Ÿ˜‹ Ehem..Kalau awak dapatkan hari ini, esok dah boleh rasmikan kat tempat kerja tau! Jadi cepat-cepat singgah butik Rina Salleh Clothing yang berhampiran!! ๐Ÿ˜˜ #NatalieSkirtRSC

Sukalah Natalie Printed Skirt corak baru ni, nampak unik dan boleh padankan dengan pelbagai warna blouse! ๐Ÿ˜.
.
Dah boleh dapatkan di butik dan website www.rinasalleh.com! #NatalieSkirtRSC

Siapa yang tak mengantuk lagi waktu macam ni? Cuba hai sikit ๐Ÿ˜ dan yang da nak masuk tidur, admin ucapkan selamat malam, baca doa sebelum tidur tau...๐Ÿ’•.
.
#JasmineShawlRSC

Pakai Madelyn Shawl Premium tak perlu nak bersilat pun untuk dapatkan gaya shawl terbaik! ๐Ÿ˜ Macam sis @nazatulnabilaa buat lilitan simple pun dah nampak cantik manis! ๐Ÿ’• #ootdrsc

Assalamualaikum selamat berhujung minggu! Admin nak pergi tanam pokok bunga dekat tepi rumah ni. Hihi. Sambil cuaca tengah sedap redup ni, cuba cadangakan apa lagi aktiviti Sabtu yang best? #ZehraDressRSC

Most Popular Instagram Hashtags