rinasallehclothing rinasallehclothing

326 posts   16103 followers   69 followings

RINASALLEHCLOTHING®  New IG Jom Raya Sale : 15 - 30 July . Butik: Shah Alam | JB | Bangi | Kuantan | Kuala Terengganu | KL

http://www.rinasalleh.com/

New line, WORKWEAR by @rinasallehclothing
.
Nampaknya lepas ni tak pening dah nak pilih baju apa pergi ofis hari-hari 😘

Assalamualaikum. Butik-butik kami buka seperti biasa hari ini. Jumpa di butik ya 👌🏻

Baju kurung kalau bukan raya pun, sesuai nak pakai kemana-mana kan. Jadi memang tak rugi buat koleksi.
.
Macam Azalea Kurung moden ni. Nak pakai ke ofis pun admin tengok manis. Sesuai sangat. Apa kata dapatkan sekarang sementara tengah SALE, hanya rm139.30 je. Macam tak percaya kan 😱😍
.
Harga Asal : rm199. Cepat grab, nak clearkan stok raya! #AzaleaKurungRSC

Madleyn Premium code Cernation ni sangat cantik bila di gayakan. Slide ke kiri untuk lihat gambar-gambar 😘 #MadelynPremiumRSC

Dah tengok harga Nediva Kurung lepas diskaun 30%? Klik website sekarang atau ke butik terus hari ni. #NedivaKurungRSC

Ala sorry, admin rasa bersalah sebab ada lagi yang belum tau pasal diskaun hebat untuk semua koleksi raya ni.
.
Diskaun bukan sikit-sikit. 30% tau! Macam Nediva Kurung ni, dari rm259 sekarang hanya rm181.30.
.
Cepat grab stok clearance raya ni sekarang! Datang butik atau beli online je. Kami nak habiskan semua stok raya 😘

Tau kan semua raya collection ada 30% off sampai hujung bulan ni? Balqis Dress ni pun dari rm179 cuma rm125.30 je sekarang. Saiz terhad stok yang ada di butik je tau. Cepat grab sementara stok ada lagi ni!

Assalamualaikum. Morning! Harini butik buka sampai jam 7 petang. Nak grab printed shawl terbaru, boleh la ke butik kami 🌺 #MadelynPremiumRSC

Hi orang-orang utara tanah air. Sebenarnya admin berdebar-debar nak bagitau. Berita ni ke yang di tunggu-tunggu? 😘
.
"Hip hip hoorey" sikit please kalau betul suka kami buka outlet dekat sana 🎉
#RSCnextoutlet

Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu ☀️#RSCquote

Sambil-sambil beraya tu selit sekali ootd barang sekeping dua. Dapat dekat kebun pisang macam @noorazninatasha ni pun cun dah 🌴
#RaikanRayaRSC
#rinasallehclothing

Yeayyy! Dah mula hari ni.
Diskaun 30% untuk semua item raya dan 10 % untuk semua item*
.
Apa lagi, start kunci kereta pergi butik shopping. Lepas tu terus pergi open house dengan baju baru 😜
.
Ps: untuk pemegang Membership Card, potongan 50% tau untuk koleksi raya

Most Popular Instagram Hashtags