[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ria897 ria897

2964 posts   18403 followers   197 followings

Ria 89.7FM  We are F.U.N.! The official Instagram page of RIA 89.7FM! A station of Mediacorp Radio at 1 Stars Avenue!

https://www.facebook.com/ria897fm/

#CartaNakal :

#2BudakNakal ingin mencari 'Bestfriends Paling Setia' yg masih kekal bersama Uolls di kala susah & senang!
Syaratnya :
1) Anda & teman baik harus berusia 35 tahun kebawah

2) Muat-naikkan gambar Anda bersama teman baik dengan caption yang menarik

Anda & teman baik anda akan memenangi baucer makan bernilai $50 dari T-Bob's Corner! Penyertaan akan ditutup esok, 24 October, 12 tengah-hari! Gd luck!

#HariKetigapuluhenam

Minggu terakhir ni!!! Kasut tinggi melangit ni!!!! @nitybaizura pernah pakai sekali je.... Sebab sakit🤣 Si @kyrulashrie tu katanya dah takde kasut lagi...Kesian..😆 #CabaranTakBolehRepeatKasut #NityMelaram #KyPakai #40Hari

#RefleksiSuria: Peluang terakhir untuk ikuti rakaman Refleksi hari ini, 22 Oktober di Perpustakaan Daerah Woodlands. Masuk percuma! Kemeja-T Refleksi turut diedarkan secara percuma kepada para penonton yang menyaksikan rancangan ini. Jumpa anda di sana!

#Jukebox897
• Share judul lagu & Nama penyanyi
• 9-10malam

#APM2017 Highlights! Thank you to all of you for making it #GilerTakGerek?! ⚡️

Jemput makan...... 🤣
Teringat-ingat Nasi Ambeng semalam 🤤
Okay nak dengar lagu apa hari ni? #ioverdose @aurashai

@itsrossa910
Bersempena concert beliau pada 4Nov nanti di @esplanadesingapore kami ada hadiah special daripada Dato Rossa! Album yang ditandatangani beliau & body mist untuk TIGA peminat yang bertuah!
...
...
1. REPOST posting ini menggunakan app Repost
2. TAG @ria897 dalam posting anda supaya kami dapat lihat post anda
3. Beritahu kami kenapa ANDA sayangggggg sangat dengan Rossa dan namakan TIGA lagu Rossa yang amat anda minati. ...
...
ALL THE BEST!!!
The Journey of 21 Dazzling Years
4 Nov 2017
Esplanade Concert Hall
Get your tickets at SISTIC now!
#ria897 #hiburantahapoptima #wearefun @rossabeauty.official @rossabeauty.id @rossaperfumeind @house_of_rossa

1 jam khas bersama #2BudakNakal! @kyrulashrie dan @nitybaizura akan berkongsi fakta2 menarik dan lagu2 Hits! dari @backstreetboys !! 🔥

#HariKetigapuluhlima
-
Kasut hantaran pun dah keluar ni @nitybaizura! Btw It's Friyaayyyyy! Tak sabar nak berhujung minggu😜 #NityMelaram #CabaranTakBolehRepeatKasut selama #40Hari

#2budaknakal
Terimakasih @pu3restaurant kami dah kenyang!!!! Nasi Ambeng thor-baikkkkk. Sedapppp 🌟
...
...
That's right Kyrul, dah makan banyak kena lari 10km 😝 @kyrulashrie @aurashai @nuratikahhhhh @ghvzighvzvli @pu3restaurant

#LPMI
Pemenang #LPMI Cik Ariyati. Terima Kasih kerana mendengar #RIA897FM #hiburantahapoptima #wearefun @kyrulashrie @aurashai dengan muka 4.30pagi mereka 🤣🤣🤣
...
...
Anyways, jangan lupa dengar carta lagu-lagu popular di #RIA897FM bersama @dzarismail setiap hari Ahad, 10pagi hingga 12tgh.

Most Popular Instagram Hashtags