retrolyckan retrolyckan

9,420 posts   16,221 followers   540 followings

RetroLyckan AB  Onsdag 13-19 Torsdag 13-19 Söndag 12-15 Torbjörnsg 1. Uppsala Info@retrolyckan.se 0709326050 KÖPER delar av hem

Ännu mer #sålt🔴 öppettider i profil.

Ett miniminiaxplock av mindre föremål som såldes idag. Denna söndag överraskade mig en hel del. Sov så lite pga min värkande rygg som trilskas igen. Visste inte hur jag skulle fixa jobba. Men med lite hjälp att lyfta/bära innan öppning så gick det finemang tack hjärtat ❣️❣️Dessutom sportlov här i Uppsala och fått intrycket av att ”alla” verkar bortresta till fjälls. Men så var ju inte fallet. Alls. Herrejösses så mycket besökare i butiken. Många av er hade besökt @antikmässan i Älvsjö också. Så otroligt glad att intresset för denna bransch ökar. Det är hållbart. Vackert. Klokt.
Se gårna mitt senaste inlägg på @hillerstromska När jag tittar mig runt så finns knappt några nya möbler och ny inredning alls hemma. Vi har svårt att ledsna på den noggrant utvalda inredningen. Det känns vettigt. Att inte jaga nytt, nytt, nytt hela tiden. I vårt hem blir det nya en exotisk minimal touch bland det äldre. Gillart!

TACK för idag. Vill du swishpaxa något i flödet går det bra. Vi hörs i DM om viljen vara det gäller 💫💫💫 ( bitvis extremt mycket kunder. Räknade som mest till 22 på en och samma gång. Kul att höra kommentaren: nu vet vi vad du menar med #livligasöndagen 🙏🏼)

Ejder. Skolplansch. Ser den framför mig hos fågelälskaren och/eller vid sommarstugan vid kusten...

Mattallrikar (14 st), assietter (2 st) och djupa tallrikar (8 st) i mkt fint använt skick finns kvar. Tallrikar 24 cm. Assietter 18 cm, djupa 19,5 cm.
Vi hörs i DM. Swishpax går bra om du hämtar på butikens öppettider inom en vecka.

Endast tre mattalrikar kvar av den blå varianten på dekor anemon.
24 cm i diameter. Glöm inte att kika i stories nu och framöver idag :-)

ÖPPET 12-15 #livligasöndagen VÄLKOMNA!

Den här helgen har jag varit så ledig. Nyheterna finns i butik sen i fredags men har inte synts/lagts ut på bild. Ni som kommer får upptäcka.
Den här helgen låter jag en hel del av er kunder visa hur fint det blir när ni inreder med god design, hållbart återbruk och vacker formgivning.
TACK för att ni taggat in hur det blev efter inköp på #hemmahosretrolyckanskunder
KLICKA på bilderna så kommer ni till respektive konto.
VARMT VÄLKOMNA till #livligasöndagen idag 12-15 Jag blir jätteglad om ni sen använder taggen #hemmahosretrolyckanskunder med både nya och äldre köp från butiken 🙏🏼 —————————————
#midcenturyhomes #återbruk #klimatsmart #fabolous #älskadekunder #loveyourhome #adressiprofil #öppettideriprofil

Den minsta tiarakruka jag sett hittades av @emiliacronert i min butik. Det är något magiskt med LJUSET i detta foto.
Vad hittar du för favorit hos @retrolyckan imorgon på #livligasöndagen Fota gärna när du kommer hem och tagga in på #hemmahosretrolyckanskunder 🙏🏼 det är så roligt att få se hur ni skapar personlig skönhet i era hem.

Helgledig fram till söndag 12-15.
Visar några fina bilder från #hemmahosretrolyckanskunder
Så ni får se hur fint det blir hemma hos mina kunder efter de handlat på RetroLyckan. För rätt länge sen köpte @luxusretro den finska tärningsflaskan och se så fint det blev med övriga färger i retrohemmet. Ganska säker på att flaskan fortfarande trivs.... ÖPPET 12-15 #livligasöndagen Kom och se vad nytt jag plockat in sen sist ;-)

#hemmahosretrolyckanskunder Så fint ni gör hemma med inköpen. Det här vackra bordet Axet med tillhörande sex stolar köpte @mitttrettiotalshus hos RetroLyckan 2018 och det är så roligt att se det på bilder då och då. Tack för att ni handlar vackert, genomtänkt, hållbart och smart hos oss retrobutiker! 🙏🏼

Nu tar jag fredag och därmed helgledigt fram till söndag 12-15 då jag finns tillgänglig i butik för att svara på frågor. DM svarar jag på i mån av tid under öppettiden. Annars direkt efteråt.—————————————
Vi ses och hörs på söndag 12-15 #livligasöndagen

Most Popular Instagram Hashtags