[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

restaurant_demo restaurant_demo

173 posts   1,077 followers   157 followings

Restaurant Demo  Uudenmaankatu 9-11, Helsinki

Uutta juustoannosta suunnitteilla menulle! Mimolette! 🧀

#mimolette #mimolettecheese #cheese #restaurantdemo #helsinki #finland #michelin

Aurinko paistaa ja veget näyttää tältä, jaksamme uskoa kevään tuloon! ☀️ #restaurantdemo #helsinki #finland #michelin #finedining #globeartichoke #kohlrabi #kale #cabbage #vegetable

Menulla viiriäistä, ume-luumua ja latva-artisokkaa. Jos tällä autettais kevättä saapumaan..? #restaurantdemo #helsinki #finland #michelin #quail #finedining

Demon ystävät,

Onko mieleesi jäänyt jokin ikimuistoinen ilta tai erityinen juhla Demosta vuosien varrelta? Entä onko jokin annos jättänyt lähtemättömän makumuiston sinuun? Tai satuitko olemaan paikalla kyseisenä iltana vuonna 2007, kun Demolle myönnettiin ensimmäinen Michelin-tähti?

Kuulemme teiltä usein tarinoita vuosien varrelta ja niitä on ollut ilo kuunnella. Nyt haluaisimme muistella 15 vuotiasta taivaltamme yhdessä teidän kanssa!

Tämän vuoden ajan joka kuukausi valitsemme yhden onnekkaan, jonka kutsumme illalliselle Demoon.
Kommentoimalla oman muistosi tähän kuvaan osallistut valintaan.

Muistoja odotellen,
Demolaiset

Maailmassa ei ole montaa asiaa jotka ansaitsevat näin hienon videon kunniakseen, mutta soufflé on ehdottomasti yksi niistä. Tämä klassikko palaa aina uudelleen Demoon ja tällä kertaa saa makunsa fermentoidusta lakasta.

@tuukkakoski ohjasi, kun @tommi_tuominen näytti miten homma hoidetaan.
Musiikki: @einar_selvik
#restaurantdemo #helsinki #finland #michelin #souffle #koskisyvari #tuukkakoski

Remontista on selvitty ja avaamme taas huomenna keskiviikkona 28.2. Menulla joukko uusia annoksia ja porukka täynnä energiaa. Tervetuloa Uudenmaankadulle!

#restaurantdemo #helsinki #finland #uudenmaankatu #finedining #michelin #newmenu

⭐️YES! Eilen Kööpenhaminassa jaettiin vuoden 2018 Michelin-tähdet ja Demolle myönnettiin jo 12. tähti peräkkäin! Toivottavasti yhtä monta hienoa vuotta on vielä edessä.⭐️ Demolaiset onnittelee suuresti myös Gröniä hienosta saavutuksesta, tervetuloa joukkoon!

Voihan vesivahinko! 💦
Valitettavasti Demo on suljettu seuraavat kaksi viikkoa putkiremontia takia. Palaamme entistä ehompina keskiviikkona 28.2.
Tällä aikaa pöytävarauksia voit tehdä osoitteessa www.restaurantdemo.fi, muissa asioissa voitte lähestyä meitä sähköpostitse demo@restaurantdemo.fi

16.8.2015 tämä tyttö saapui harjoitteluun Demoon ja sille tielle jäi. Kahden ja puolen vuoden jälkeen tänään nautitaan viimeiset pullat ja lähetetään Rosa maailmalle. Demolaiset toivottaa suuren suuresti onnea ja menestystä tulevaisuudelle! ❤️

Vuonna 2007 Demo sai ensimmäisen Michelin-tähden. Tarra ei turhan kauaa ovessa pysynyt, vaan katosi teille tietämättömille. Nyt, melkein 10 vuotta myöhemmin, tarra palautui meille mysteerisesti viikonlopun aikana. Postiluukusta oli kirjeiden lisäksi sujautettu tämä punainen merkki.
Ken tietää tarinaa tapahtumien takana, mutta parempaa syntymäpäivälahjaa emme olisi osanneet toivoa!
#restaurantdemo #michelinstar #michelin #michelinguide #helsinki #finland

🎈🎈🎈15 VUOTIAS DEMO!🎈🎈🎈 Kuvassa eletään vuotta 2006, Demon saliin remontoidaan uutta ilmettä ja Tommi näyttää toiveikkaalta. Paljon on näistä ajoista tultu eteenpäin, nähty, koettu ja hiuksetkin lähtenyt. Huomenna tiistaina 23.1. rakas Demo täyttää huimat 15 vuotta ja juhlan kunniaksi tarjoamme lasilliset samppanjaa illallistajille. Hip Hip Hurraa!🎈 #restaurantdemo #helsinki #finland #michelin #birthday

Kun punaiset neilikat sekä kynttilät ovat paikallaan, on komea salimme valmiina viikonloppuun!
Ps. Illalle muutama pöytä nopeimmille vapaana, soita tai buukkaa netistä ja tule nauttimaan! Huomisen osalta olemme täynnä.
#restaurantdemo #helsinki #finland #finedining #michelin #michelinstar #carnations

Most Popular Instagram Hashtags