ressydiamondy ressydiamondy

543 posts   990 followers   547 followings

πŸ’Ž  A human. Being.

http://flavors.me/ressydiamondy

Sebenernya selalu pengen ketawa kalo inget ini kejadian ini. Akad udah mau mulai padahal calon pengantin masih di hotel. Mau naik mobil, tapi satu arah dan mesti muter buat sampe ke gedung. Dengan kondisi yg lagi hujan akhirnya minjem payung hotel yang segede gaban, kita jalan kaki pake heels, kain (yang sebelnya modelnya singset bener) dan dandanan full yang bikin kita heboh teriak teriak (susah banget jalan pake kain + heels pas hujan, jalanan licin dan banyak saluran air 😩) ketawa ketawa sampe diliatin orang orang lewat.
But finally we did it yaaa! πŸ’‹ kayanya this is gonna be a good story i will tell to my future kid as penerus andex nanti πŸ˜‚

Moment before miyan's wedding, tryin to help overcome her nervousness with our lame jokes 😬

I can only say what a privilege it is to still be standing by your side. We’ve learned that not all friendships make last. I’m happy to say we have. We love you miyan❀️

Bismillah.. For a better Jakarta πŸ‘ŒπŸ»

Mau foto tapi silau, tapi bunganya bagus, tapi gakuat sinar mataharinya, tapi..

My bestf will getting married really soon! Cannot wait to be part of your big day, Miyan πŸ’—

Finally back from our 1st 3days trip to Bandung! See you again on our next wonderful holiday yaaa sis πŸ’‹

The sun shines just a little bit brighter, terus aku kesilauan βœ¨β˜€οΈ

Alhamdulillah ulang tahun Daffa & Azka bisa dirayain bareng bareng πŸ’‹πŸŽ‰

Maya's bridal shower. See you on your special day, soon to be Mrs. Fatih ! ❀️

Winny and Endy's Wedding Day ❀️

Lets just focus on Aqitul :
Rambut uda kaya mangkok, gigi nongol cuma dua biji + tangan yg gatau itu maksud gayanya apaan πŸ˜‚ hhh minta di unyel unyel banget emang πŸ˜†

When your friends tell you to pose for picture but you're awkward and start doing the robot instead *tapi gpp lah yg penting layout background nya bagus ya πŸ‘πŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜¬

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags