reissskincare reissskincare

1,063 posts   48,725 followers   2,587 followings

ReissSkincare  The best herbal skincare products with high quality, no chemicals, halal, no side effects with affordable prices. Purchase online www.reiss.my

ORANG KATA, kalau ada jerawat ke jeragat ke bekas jerawat je, tutup je dgn makeup tebal-tebal. Then nanti tak nampak dah lah.
.
YOUR PERCEPTION IS TOTALLY WRONG. Let say kulit you banyak acne scars, ada open pores, ada jeragat. Then you kata you tutup dgn makeup tebal, ok terus hilang tak nampak. KALAU YOU CUCI MUKA, APA AKAN JADI?
.
Nampak balik kulit you yg asal! Kan jadi tak happy kalau macam tu. GLOWING HEALTHY SKIN IS THE BEST FOUNDATION FOR YOUR MAKEUP. Yes, iolls setuju sgt. Kenapa you perlukan foundation, powder tu semua if you dah ada kulit yg cantik & bersih?
.
Sebab tu iolls selalu bagitau, INVEST IN YOUR SKIN sebab kita nak pakai kulit ni lama. Bukan setahun dua. SKINCARE IS A MUST, MAKEUP IS A CHOICE. Whatsapp for facial & skincare purchase 016-7119754/ 017-3695733 ❤️
.
#reissskincare #glowingskin #thebestfoundation #healthyskin #facialwangsamaju #facialmurah #facialforladies #muslimahfacial #privacyfacial #wangsamaju #ladiesthings #ladiesfavourite #beconfident #besmart #makeupisachoice #skincareisamust

Reiss Skincare KL Address :
Unit 9-06, Level 9,
Wangsa 118, Wangsa Maju.
(Waze : Reiss Wangsa 118)
.
Operation Hrs :
10am-7pm
Close Every Monday.
.
For facial, we suggest you to book an appointment a day earlier to avoid clash time with other customers’ appointments.
.
And yes, Reiss Skincare KL is strictly No Kids, No Men & No waiting during Facial treatment because the customer need some Me-Time & more privacy.
.
We have few facial packages but the special one is Dermabrasion Oxylifting (Which is save up to Rm 200 per session), Microstampchip Facials, V-Shape Facial & many more. So, book your slots now ok? ❤️ just whatsapp 016-7119754 or 017-3695733
.
#reissskincare #reisswangsamaju #facialwangsamaju #wangsamaju #facialformuslimah #facialforladies #ladiesonly #ladiesthings #ladiesmetime #metime #letsmetime #cosyplace #cosyfacial #privacyplace #privacyfacial

Reiss Skincare KL Address :
Unit 9-06, Level 9,
Wangsa 118, Wangsa Maju.
(Waze : Reiss Wangsa 118)
.
Operation Hrs :
10am-7pm
Close Every Monday.
.
For facial, we suggest you to book an appointment a day earlier to avoid clash time with other customers’ appointments.
.
And yes, Reiss Skincare KL is strictly No Kids, No Men & No waiting during Facial treatment because the customer need some Me-Time & more privacy.
.
We have few facial packages but the special one is Dermabrasion Oxylifting (Which is save up to Rm 200 per session), Microstampchip Facials, V-Shape Facial & many more. So, book your slots now ok? ❤️ just whatsapp 016-7119754 or 017-3695733
.
#reissskincare #reisswangsamaju #facialwangsamaju #wangsamaju #facialformuslimah #facialforladies #ladiesonly #ladiesthings #ladiesmetime #metime #letsmetime #cosyplace #cosyfacial #privacyplace #privacyfacial

Wanita. Memang lumrah manusia. Benda luaran je semangat nak rapi. Tapi bab yg tersorok siapa yg peduli? Miss V. Malu aihhhh. Macam mana nak jaga Miss V? Curah2 dgn air je ke? Bukannnn.
.
Kalau nak Miss V terjaga gebu, sentiasa bersih & sentiasa wangi, sila lah cuci pakai Feminine Wash Asparis yg berbau rose & Lady Intimate yg mana banyak keputihan. Bukan boleh sesuka hati pakai sabun buku, apatah lagi sabun basuh baju 🙊
.
Eh kalau dah kahwin tu lagi lah kena jaga ok. Jom whatsapp 016-7119754 untuk purchase/ book facial appointment 💛
.
#reissskincare #reisskl #facialwangsamaju #facialmuslimah #ladyintimate #femininewash #perfumeforvagina #reisswangsamaju #reisshq #wangsa118 #reisswangsa118 #facialmurah #skincarebest #herbalskincare #facialforladies #beauty #ladiesthings

reiss serum.....amazing.... WhastApp 016 7119 754 for mores info... #reiss #reissskincare #wangsamaju

REISS SKINCARE pembelian secara WHATSAPP je.

Kelebihan membeli produk dari REISS KL:

1.Anda terima produk dalam masa 1hari sahaja
dari POSLAJU.
2. Jimat masa anda
3. Jimat petrol & maintenance kereta anda.
4. Tidak JAM yang stress.
5. Anda mendapat HADIAH dengan setiap
pembelian anda.
6. Rekod pembelian untuk rujukan anda di
simpan REISS KL.
7. Khidmat nasihat melalui whatsapp
016 7119 754.
8. Mengelakkan keputusan produk kerana
anda tiada masa untuk datang membeli.
9. Stock yang SENTIASA ADA.
10. Hadiah Misteri secara rawak yang dipilih
dan di beri.
11. FREE POSTAGE bagi yg tinggal luar
Selangor (Minimum purchase Rm 70 &
above)
12. Dan banyak lagi.................... 📞WhatsApp kami di
www.wasap.my/60167119754
www.wasap.my/60197191119

kami di
🏢REISS
9-06, Tingkat 9,Tower 2,
Bangunan Wangsa 118,Jln Wangsa Delima,
53300 KL. (sebelah EON BIG). 📲🖥️Reiss online
https://www.reiss.my
boleh beli online dan kami poslaju

#reissonline #belionline #skin #skincare #beauty #kecantikan #kulitcantik #wangsamaju #kualalumpur #kualaterenganu #johorbahru #malaysia

Sesiapa yg rasa nak kulit gebu gebas, apple pipi tu naik, texture kulit smooth & lembut, whiteheads blackheads clean & clear, darah rasa berjalan & nak tenangkan minda, JOM WHATSAPP KAMI!
.
Dan untuk pengetahuan semua, facial di Reiss hanya untuk wanita shj. Kanak-kanak, lelaki & orang menunggu tidak boleh menunggu sama sekali supaya customer lebih rasa privacy, relax & rasa safe.
.
#reissskincare #bookbyappointment #facialappointment #facialwangsamaju #facialbest #facialmurah #facialforladies #muslimahfacial #facialkl #kualalumpur #skincarewangsamaju #reisswangsamaju #reisskl

DAPAT FREE VOUCHER RM 48 SIS! Siapa taknak! Jom ajak kawan/ family/ ipar duai/ saudara untuk buat facial.
.
Dapat pulak air tangan dari Pakar kecantikan yg berpengalaman. Comfirm cantik sesuci lebaran kulit you alls!
.
Whatsapp sekarang tau sebab limited slots! 💕
.
#facialpromo #facialwangsamaju #reisswangsamaju #reisswangsa118 #wangsamaju #muslimahfacial #aeonbig #facialaeonbig #facialwangsamaju #reisskl #facialkl #promotionfacial #facialvoucher #facialmurah

20% Diskaun untuk Semua Facial untuk First time di REISSS WANGSA MAJU.
Terdapat beberapa package facial serendah Rm 68 hingga Rm 350 mengikut bajet & masalah kulit anda.
Boleh whatsapp 016-7119754 untuk appointment facial. .
#facial #wangsamaju #reisswangsamaju #facialwangsamaju #reissskincare #facialforladies #facialkl #facialkualalumpur #skintreatment #rawatankulit #kulit #rawatanjerawat #rawatanpigment #rawatanjerawat

Bila you alls dah start jadi Ibu, Mommy, Mama, Ummi, Mak, Bonda ni, maka bermula lah kerja sepenuh masa yg tiada noktahnya. Ya, tugas seorang ibu tak pernah stop termasuk lah public holidays & weekends.
.
Tapi Mommies tahu tak, betapa pentingnya kita sbg ibu ni untuk ada “Me-Time”, walaupun sekejap? Ia adalah masa untuk berehat & masa bersendirian yg patut dinikmati. Sebenarnya, bila Mommies ambil masa untuk ber”Me-Time”, Mommies actually give benefits to others especially to the husband & children.
.
So, untuk Mommies yg mencari-cari untuk mengisi “Me-Time” you alls, boleh datang ke Reiss Wangsa 118 untuk facial treatment as therapy. Facial ni dapat membantu untuk release tension, relaxkan minda, relaxkan urat2 yg dah bersimpul & at the same time, dapat kulit yg cantik berseri.
.
Bila you dapat “Me-Time”, you akan lebih happy & lebih lega. So jom whatsapp untuk book appointment ok 016-7119754 atau 017-3695733 ❤️
.
#reissskincare #reisswangsa118 #facialwangsamaju #metime #facialtime #facialkl #facialkualalumpur #facialformommies #muslimahfacial #maketimeforyourself #youdeserveit #reisskl #reisswangsamaju #facialtreatment #facialrejuvenation

Salam Maal Hijrah 1440..........Selamat Tahun Baru
#maalhijrah1440h #maalhijrah #tahunbaruislam

Most Popular Instagram Hashtags