[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

reginabundiarti reginabundiarti

321 posts   2019 followers   1048 followings

R E G I N A B U N D I A R T I  ๐Ÿ’„ Self taught ๐Ÿ“ฝ YT : Regina Bundiarti ๐Ÿ“ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ๐Ÿ”ปENDORSEMENT/PARTNERSHIP๐Ÿ”ป ๐Ÿ“ฉ Click contact or @epn7365k โคต๏ธ Shop La Palette Floral Peace Cleansing โคต๏ธ

http://hicharis.net/Reginabundiarti/4fB

White polkadot top from @meraki.asia you can get it at @zilingoid on your phone! Also they have 60% discount! Go check it out! For more info link on my bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป @veronikajane @carolinetjandra @marisaadepari @isnadani @jovitha11 @jennitanuwijaya @giselavi_ @tiaranab_ @deasabrinab @onie_callista #merakibabe #zilingoid

Santorin, Greece โค๏ธ || cc : @pinterest

Stay Fancy โœจ
-
@nyxcosmetics_indonesia eyebrow powder (black)
@maybelline hypersharp eyeliner
@urbandecaycosmetics basquiat blush palette
@thebalmid mary lou highlighter
@jcatbeauty you glow girl baked highlighter (moonlight)
@silkygirl_id magic bb cushion
@lagirlindonesia concealer
@beautyboxind lipstick
@esqacosmetics mauvy nude
#gengbvlog #indobeautygram #ivgbeauty #undiscovered_muas #wakeupandmakeup #clozetteid

Monochrome with a little touch red and pink as my valentine OOTD ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปcause Red and Pink OOTD was too mainstream to be true @shopatbanananina ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ#banananinavday

Shoutout to all the makeup I havenโ€™t bought yet...
Iโ€™m coming for you ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #flatlay #makeupflatlay #clozetteid #flatlaystyle #flatlayinspo #bloggermafia #beautynesiamember

Valentine and Chinese New Year has passed but itโ€™s never to late for special day (re : birthday, anniversary) ๐Ÿ™ˆโ˜บ๏ธ. I got this cute cake from @colettelola to celebrate my chinese new year with my family, it had 4 different flavors and delicious ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿค—. You can use my code to get 15% Discount ๐Ÿ‘‰๐Ÿป MVF790 #colletelola #mavenful #mavenfulindonesia #cake #cakeonline #cakejakarta #mavenfulgirl

Gaya rambut andalan dan paling mudah even waktu sudah mepet, back to 90โ€™s dengan warna rambut hitam berkilau with @nyubeautyindonesia
(Hairstyle ini bisa untuk acara formal dan non formal loh)
.
Dari dulu suka banget gonta ganti warna rambut sampai akhirnya pengen punya rambut hitam menkilap. Awal nya takut kalo warnain lagi, nanti malah makin rusak. Setelah pilah pilih cat rambut aku memutuskan buat pilih @nyubeautyindonesia dan aku pilih warna hitam karena dalam cat rambut @nyubeautyindonesia mengandung fruit extracts ๐Ÿ‰๐Ÿ‡๐Ÿ‘๐Ÿ“, jadi setelah aku pakai rambut aku aangi buah2an which i super love ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Terus mengandung vitamin oil dengan argan oil, avocado oil dan jojoba oil dimana bisa membuat rambut lebih lembut dan sehat berkilau (psstt... aku udah ngerasain sendiri loh โ˜บ๏ธ). Nah udah gitu warna nya masuk dan ga gampang luntur! Udah banyak banget coba cat sana sini supaya warna hitam masuk dan tahan lama tapi ga ada ๐Ÿ˜Œ dan @nyubeautyindonesia bisa tahan lamaaa! Sampe skarang rambutku masih hitam berkilau ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜. Sekarang aku udah mencapai rambut impian aku yaiyu lembut, sehat dan hitam berkilau loh ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ, kalo kalian gimna guys? Yuk share rambut impian kalian @veronikajane @isnadani #mynyustyleinparis

Gengs bentar lagi valentine nih! Udh tau mau kasih hadiah apa ke pasangan kalian? Atau ke orang yang kalian sayang deh! Kalo bingung coba nih kasih hadiah anti mainstream dr @customination kalian bisa custom tumblr kalian dari katalog yang mereka punya (@catalogcudtomination) atau muka pasangan kalian loh ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ. Ini di jamin trusted dan bagus guys so tunggu apa lagi! Jangan lupa buat cek instagram nya ya! #endorse #endorsement #endorsements #endorsmentindo #endorseindo #endorser #endorsementindonesia #photooftheday #flatlay #endorsmentid #indobeautygram #beautyjunkie #beautyvlogger #beautynesiamember #wakeupandmakeup #featuremuas #clozetteid

Need cleanser for your makeup? But need something hydrating and moisturizing? You should try @lapalette_beauty Floral Peace Cleansing Oil โค๏ธ. It has 100% real rose flower petals inside. This Cleansing oil suits for every type of skin, even sensitive skin. The watery formula and 100% real rose flower petals throughly remove waterproof and long lasting point makeup ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป (pssttt.... even for dark makeup! ๐Ÿ˜ฑ) for a moist and clean finish. @lapalette_beauty Floral Peace Cleansing Oil contains 24 botanical ingrรฉdients which can moisture, protection, soothing, recovery and also nutrients. It really the best solution tp remove your makeup. Where to buy? Go and visit my shop! Link on my bio ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #charis #charisceleb #lapalette #hicharis

Most Popular Instagram Hashtags