redzayda.official redzayda.official

422 posts   30563 followers   13 followings

RedzAyda  Ayda Jebat & Redza Rosli Supporter #WajahTonton #Tontonmy #DramaLirikHot #Hotfm976 #RedzAyda β™₯️

http://youtu.be/YxFRlG12QG8

Kenapa byk sgt semut ni??? 🐜🐜🐜 haha... ok!! @aydajebat tak perlukan pikatline, Ayda Jebat perlukan dia je ok... @redzarosli 😍😍😍 - repost from @hotfm976 - #AydaJebat #RedzaRosli #RedzAyda #KuKirimCinta #DramaLirikHot #Hotfm976 #GengPagiHot

Tak biasa cakap I U.... takut tercakap I LOVE U. Wahhhhh @redzarosli pagi2 laju pulak dia kan??? Kalau Farhan lembab sikit ni πŸ˜‚πŸ˜ @aydajebat - repost from @hotfm976 - @aydajebat #AydaJebat @redzarosli #RedzaRosli #RedzAyda #KuKirimCinta #DramaLirikHot #Hotfm976 #GengPagiHot

Yeayyy #RedzAyda live dekat @hotfm976 kejap lagi!!! 😍😍😍 - from IGstory @aydajebat - #AydaJebat #RedzaRosli @redzarosli #RedzAyda #kukirimcinta #DramaLirikHot #GengPagiHot #Hotfm976

Putih-putih melati. Merah-merah delima.... sedondon pagi ni yeee! Jom dengar @hotfm976 skrg!!! - repost from @hotfm976 - #AydaJebat @aydajebat #RedzaRosli @redzarosli #RedzAyda #kukirimcinta #DramaLirikHot #GengPagiHot #Hotfm976

Raya kan sebulan.... 😘✌️ - repost from @ashhry21 - Alhamdulillah thank for coming everyone, maaf kalau tak sempat nak layan, if makan terkurang mintak dihalalkan ye. This is just home base and the space is very limited 😩, i wish i could invite all of you at one time.
β €
Anddd im just finish cleanup the house & im super exhausted! Thankkk to my bestfriends for helping me out! I love you guys!! πŸ’• #ashhopenhouse #takberapanakopensebenarnya

Hey hi, hey helloooo πŸ˜‚βœŒοΈ - from IGstory @fuzzwayne #RedzaRosli @redzarosli #RedzAyda #BudakJoget

😎πŸ’ͺ - from IGstory @faruqsuhaimi #RedzaRosli @redzarosli #RedzAyda #BudakJoget

Tak sabarnyaaaa nak dengar lagu baru babygirl... mesti besttt - repost from @aydajebat

Rambut baru babygirl @aydajebat so cute!!! 😍 Repost from @donnamuslim Thanks @ashhry21 for inviting. #openhouselagi

Yeayyyy! Tak sabar!!! Repost from @aydajebat.... 🎼🎬
Duit Raya! Nak menang wang tunai RM500 atau wang terkumpul dari HotFM tak? Start next week, bermula 17 Julai 2017 akan ada #DramaLirikHot so get ready untuk jadi pemanggil terpantas setelah isyarat memanggil ke udara! @hotfm976 πŸ”₯
.
_______________________________________________
.
Ayda : Kenapa awak suka tengok saya? Dah syok kat saya?
.
Redza : Ya.. Dah lama saya suka kat awak. Awak je taktau. Awak suka saya tak? Come on baby say you love me! Love me say you love me! Please..
.
Ayda : Sorry.. kita baru darjah 5 mana bole bercinta wak. Mak kita marah. πŸ˜‚
.
_______________________________________________
.
Try teka tajuk lagu & nama penyanyi daripada sketsa pendek lakonan baby girl & @redzarosli kat atas cepat! Senang je kan? Kalau tepat, menang duit, boleh belanja aweks tengok Spiderman. πŸ˜πŸ•·πŸ•Έ
.
#AydaJebat #RedzaRosli #DramaLirikHot #HotFM976

Most Popular Instagram Hashtags