[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

redzarosli redzarosli

528 posts   601867 followers   191 followings

Redza Rosli #RR πŸ‡²πŸ‡Ύ  🎬

One of the best lessons you can learn in life is to master how to remain calm. 😎
.

#RR #RedzaRosli #MYstory

Malam ni #DosaPerempuan at 9PM di @tv3malaysia tau tau! 😎 @zeelproduction @hj.zil
.

Babe kau rasa macam mana? Berlakon jadi bini dah dua kali lepastu jadi Doctor virology pun dah lepas ni apa pulak ya? Harap harap lepas ni aku dapat watak dera kau je memanjang kan πŸ˜‚ @nad.zainal
.

#RedzaRosli #RR #DosaPerempuan #ZeelProduction

We do not learn from happiness, We can only learn through pain.
.

#RedzaRosli #RR #IMSORRY

πŸ“·@norzamaakhir
Your attitude determines your direction. πŸ˜ŽπŸ‘‰πŸ»
.

Tak mampu nak lawan lah muka ketat orang sebelah ni @sheilarusly_jspictures πŸ™Š
.

#RedzaRosli #RR #LeftenanZana #ProjekrahsiaJS

πŸ“· @razzuanrosli
Never stop learning, because life never stops teaching. 😎
.

#RedzaRosli #RR #RayBan

Teringat masa aku jumpa kau dulu dekat tepi jalan, Tengah lapar, badan kurus sangat, dengan bulu kau yang kotor terbiar. Masa tu aku tengah makan burger dekat tepi jalan tu kau datang dekat aku gosok-gosok kepala kau dekat aku. Mula-mula aku menggelak tapi disebab kan kau manja sangat malam tu aku pun bawak kau balik dan jaga kau sampai dah berkilo berat badan kau naik Fatty. Tapi hari ni kau dah takde. Al-Fatihah πŸ˜”
.

Kepada yang melanggar Fatty aku ni, Takpe aku maaf kan kau. Tapi kau tanggung dosa kau yang tak bertanggungjawab lepas dah langgar lari. πŸ‘πŸ»
.

I love you Fatty ❀️
.

#Fatty #Imissyou #BestFriend

Jom kita ramai-ramai sokong skuad bola negara kita πŸ’ͺ🏻
.

Korang yang nak tengok strim live siaran HD pusingan akhir πŸ‡²πŸ‡Ύ vs πŸ‡ΉπŸ‡­ secara percuma boleh tengok dekat saluran 2 tonton.com.my & aplikasi tonton 8.30 malam ini (29 Ogos 2017)
.

Korang semua mesti setiap kali nak sepak bola mesti korang nampak bola tu bulat kan? Kalau saya tak nampak bola tu bulat tapi saya nampak semangat untuk kemenangan! πŸ˜πŸ˜‚
.

#CiptaSejarahBersama #SukanSEA2017 #tontonHomeOfSports #SamaSamaKitaJuara #tontonMacamVIP #KitaJuara #KL2017 #Malaysia

Jom pukul 9PM nanti kita tengok #KisahDariMekah
.

Saluran 106 Astro Oasis & Maya HD 135 di Slot #Raihana @hj.zil @bambam_studios
.

Jangan bersarungkan Jubah atau berkopiah tetapi perangai mengalahkan Iblis Syaitan. πŸ˜‰
.

#RedzaRosli #RR #KisahDariMekah

Sempena dengan sea games 2017 KL ini, saya dengan sepenuh hati saya nak bagi sokongan kepada semua athlete-athlete negara kita supaya buat yang terbaik! πŸ’ͺ🏻😘
.

If you have everything under control, you’re not moving fast enough. Go Malaysia! πŸ‡²πŸ‡Ύ
.

Okay korang yang nak tengok full video dekat atas ni boleh terus tengok dekat youtube Hot TV tau! @hotfm976 @isseyfazlisham @deen_hotfm πŸ˜‰πŸ˜‚πŸ’ͺ🏻
.

#RedzaRosli #RR #dramalirikhot #HotFM976 #SeaGames2017 #MalaysiaBoleh #Malaysia

Pukulan boleh menghancurkan tulang.

Kata-kata boleh menghancurkan hati.
.

Nanti tengok ya ramai-ramai. Bila? Nanti saya update 😘 @tv3malaysia
.

#RedzaRosli #RR #Cerekarama #FatonahAzali

Happy Saturday! 😎
.

Cium sikit! 😘😜
.

#RedzaRosli #RR #StayPositive

πŸ“· @echayusof

Wait for it guys! πŸ˜‰πŸ˜Ž
.

Orang sebelah aku ni jangan cakap lah bab lakonan dia dari dulu power! @nad.zainal πŸ˜¬πŸ™πŸΌ .

#Fatonah #NadZainal #RedzaRosli #Azali #Cerekarama #FatonahAzali #RR

Most Popular Instagram Hashtags