[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

redzarosli redzarosli

506 posts   552490 followers   175 followings

Redza Rosli #RR πŸ‡²πŸ‡Ύ  #KuKirimCinta 🎬

Kesian dekat Farhan lepas satu-satu masalah dia kena berdepan. Takpe lah Zarul sebab kau satu-satu sepupu yang aku ada aku sanggup buat apa je untuk kau. πŸ˜”
.

Sekarang #KuKirimCinta @tv3malaysia πŸ˜‰
.

#RedzaRosli #RR #KuKirimCinta #TerimaKasih #TontonMacamVip #Tonton #RedzAyda

β€ͺForgive others so that Allah will forgive you. Selamat hari raya Aidilfitri to all my dearest muslims friends! β€¬πŸ˜˜
.

#RedzaRosli #RR #RedzaRaya #TerimaKasih #GengRayaSubangJaya #ButangBajuMelayuSatuHilang

Siapa #GengRayaKL ??! Hah siapa yang masih ada di KL kalau nak join saya dan budak doubleChin ni jom ramai-ramai datang ke Sri Pentas TV3 ada preview Drama #KuKirimCinta episode 26. Jom! 8PM yeah! 😘
.
Hah lagi satu kalau korang yang nak datang tu pakai baju raya tau. Yang laki nak datang pakai baju kurung pun boleh dan yang perempuan nak pakai baju melayu pun boleh okay! Terserah lah πŸ˜‚
.

#AydaJebat #Nisha #Farhan #TerimaKasih #RedzaRosli #RR #SelamatHariRaya #RedzaRaya #RedzAyda

Terima kasih mak ayah berkat daripada doa yang tidak pernah putus untuk anak-anak. Susah senang, dugaan & cabaran yang sekeluarga kita lalui tetap kita bersatu. Terima Kasih Mak & Ayah ❀️
.

Tak lupa jugak to all of my fans. Thank you all for being here and for your love and support. ❀️
.

#RedzaRosli #RR #TerimaKasih #SelamatHatiRaya #RedzaRaya

Siapa sempat tengok #KetukKetukRamadan tadi?? @tv1_rtm πŸ€”
.

Kena buli teruk saya kali ni. Sabar je la. Apa pun Rendang Jebat saya korang kena rasa tau. Siapa nak rasa Rendang Jebat kena hashtag banyak-banyak #RendangJebat baru saya masak untuk korang πŸ˜πŸ˜‚ @tv1_rtm @sheilarusly_jspictures 😘
.

#RedzaRosli #RR #KetukKetukRamadan #RedzAyda #RendangJebat #MataManaMata πŸ˜‚

Okay sebelum nak beraya ni biasanya mesti kita buat persiapan beli baju raya, beli kasut raya, gunting rambut, gunting misai, gunting jambang.πŸ˜‚ Tapi tahun ni saya banyak berkerja di luar yang melibatkan cuaca panas & kurang rehat pun boleh jadi punca naik jerawat lepastu tangan gatal saya ni pun suka sangat picit jerawat sampai berbekas. 😝
.

So saya pun buat keputusan untuk pertama kali ke @prinzgiampapamedisuite untuk dapatkan rawatan Microneedling with Vitamin C untuk hilangkan bekas-bekas jerawat.πŸ€—
Thank you so much to DR Amirul @hata010 untuk treatment ni. πŸ˜‰βœŒπŸ» Kalau saya nak datang lagi boleh ke DR? πŸ˜‚
.

#RedzaRosli #RR #TerimaKasih #SelamatHariRaya #RedzaCubaNakDapatMoodRayaNi

Jangan lah menghukum kesalahan seseorang itu dengan langsung tidak boleh memaafkan kesalahan yang dia pernah buat pada awak sebab mana mungkin kita tahu orang itu jugak boleh membahagiakan awak? Macam gambar diatas Farhan & Nisha. Dulu punya jual mahal Nisha ni πŸ˜‚πŸ™Š okay bye! πŸ˜‚
.

Episode 20 today guys! Sorry Nisha apa yang saya dah buat dekat awak. Ada sebab saya buat semua ni pada awak. πŸ˜”
.

#Nisha #AydaJebat #Farhan #KuKirimCinta #TerimaKasih #TontonMacamVip #RR #RedzaRosli #RedzAyda #RedzaSedihWoi

Korang saje lah yang buat kan caption untuk gambar ni okay? πŸ˜‚πŸ˜˜ @aydajebat ❀️
.

#KuKirimCinta sekarang guys! @tv3malaysia πŸ˜‰
.

#AydaJebat #Nisha #RedzaRosli #Farhan #KuKirimCinta #TerimaKasih #Tontonmacamvip #Ramadhanmacamvip #RR #RedzAyda

Assalamualaikum semua. Okay saya nak ucap terima kasih kepada semua yang datang semalam ke Celebfest! Tapi hari ni jugak saya akan berada di tempat yang sama dan jam yang sama jugak tau di Suntec Convention & Exhibition Centre Singapore! So jom ramai-ramai jumpa saya dan @aydajebat malam ni! 😘
.

Semalam saya dah kena buli kaw kaw depan orang ramai suruh menari hindustan ya??😑 Hari ni tak tahu lah apa nasib malang saya kena pulak dengan budak kecik ni πŸ˜”πŸ€”πŸ˜‚ Siap ko budak kecik! 😑
.

Thank you @tontonmy & @singtel ❀️😘
.

#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #Tontonmacamvip #Ramadhanmacamvip #SingtelCast #Fuyohh #RR #RedzAyda

Ohhhh ada hati nak cuci mata eyh tadi? πŸ€” Sebelum awak nak cuci meh saya cuci mata awak dulu 😑 Tapi sebenarnya saya dah cuci mata dulu dekat airport tadi kihkih πŸ™Š
.

Okay guys we're here already in Singapore! Jom datang ramai-ramai ke Suntec Convention & Exhibition Centre Singapore. 😘
.

#AydaJebat #RedzaRosli #Tonton #Tontonmacamvip #SingtelCast #Fuyohh #Ramadhanmacamvip #RedzAyda #RR

Eleh Nordin ni nak halau halau aku konon. Aku cium muka kau karang baru tau! Yang sebelah dia tu melaga kan lagi keadaan heih cium dua-dua karang! πŸ˜‚πŸ˜› Si Nisha tu pun nak cuba jadi abang abang konon tangan pun besar macam kucing puih! Cium awak jugak kang EH tak tak tak πŸ˜‚πŸ˜‚@fizzfairuzofficial @azlan_mokhtar @aydajebat
.

Nak start dah guys stanby okay! #KuKirimCinta 😘
.

#AydaJebat #Nisha #Farhan #KuKirimCinta #TerimaKasih #Tontonmacamvip #RedzaRosli #RR #RedzAyda

Hello semua orang-orang Singapore! Besok Adrian akan ke Singapore EH?! bukan Adrian laa haha Wolverine & DoubleChin akan ke Singapore. Jangan lepas kan peluang untuk jumpa kami Duta Tonton & Queen Of Tonton okay! Besok kita gila-gila eh πŸ˜πŸ˜‚ Jumpa dekat mana? Baca seterusnya @tontonmy @singtel @celebfest.co 😘
.

Date : 16 & 17 Of June 2017
Venue: Suntec Convention & Exhibition Centre Singapore
Time: 8PM onwards sampai korang lebams πŸ˜‚
.

To all the subscribers of Tonton on Singtel Cast get a great chance to selfie with us yeah! Jumpa besok! 😘
Farhan dah give up nak dapatkan cinta Nisha so besok dia nak cuci mata dekat Singapore 😝
.

#Tonton #Tontonmacamvip #SingtelCast #Ramadanmacamvip #Fuyohh #SeindahTakdirCinta #KuKirimCinta #RedzAyda #RedzaRosli #RR

Most Popular Instagram Hashtags