redzarosli redzarosli

587 posts   709,129 followers   197 followings

Redza Rosli #RR πŸ‡²πŸ‡Ύ  🎬

Selamat hari jadi brother! Semoga berjaya di dunia & akhirat, dikurniakan kesihatan yang baik, study smart, Workhard! Dan yang paling penting buat mama & papa bangga & jadi anak yang baik-baik tau! Happy birthday my brother! πŸŽ‚πŸ°β€οΈπŸ˜˜πŸ’ͺ🏼
.

You become what you believe. 🌈☘️
.

#Mikhaturns17 #HappyBirthday #Brother #RedzaRosli #RR

Akhirnya dapat jugak aku berkerjasama dengan abg @alongkamaludin setelah berapa tahun menunggu peluang ni. Mengigil jugak hari pertama nak berlakon bawah arahan dia. Tapi bila dah beberapa hari kerja sama. Baru aku kenal dia tak lah macam yang aku dengar dari mulut-mulut orang. Rupanya gila-gila jugak! Masihhhh abg! πŸ˜†πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜˜
.

Great moments are born from great opportunities.πŸ’ͺ🏼
.

#AlongKamaludin #IstanaFirdaus #RedzaRosli #RR

It is truly an honour and amazing priveledge for me to have the chance to work and learn from kakak @fashasandha Dan terima kasih @marlia_zulamran @mel_corporation_sb atas peluang ni.πŸ˜‰πŸ™πŸΌ
.

Being positive is knowing that no matter what's happening in your life, things will always get better. Believe in it till you see the changes.
.

#Liza #Kamal #IstanaFirdaus #Cerekarama #tv3malaysia #RedzaRosli #RR

Danial,Darwish & Kamal πŸ‘¦πŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘¨πŸ»
.
Sebelum mandi kan diri sendiri kita mandi kan anak-anak dulu πŸ˜‚πŸ’ͺ🏼
.

#Danial #Darwish #Kamal #IstanaFirdaus #RedzaRosli #Cerekarama #tv3malaysia #RR

Tuesday 😎
.

You get the best out of others when you give the best of yourself. πŸ₯ŠπŸŽ±
.

#RedzaRosli #RR

Guys! A K U N A Z M I sekarang di TV3 @tv3malaysia @jinggo_jspictures @realjspictures
.

Kita semua manusia biasa yang pasti setiap manusia ada kekurangan dan kelebihan. Jadi sentiasa lah bersyukur kita diberi peluang untuk bernafas di dunia ini untuk kita sama-sama perbaiki diri #AKUNAZMI lakonan @aydajebat @sheilarusly_jspictures @dayanaroza @realjayiswazir
.

#AKUNAZMI #jspictures #DFKL2018 #tv3malaysia

Saturday 😎
.

Sometimes spending some time away from people and focusing on yourself for awhile, is just what you need before you start the new week. Have a nice weekend! 🌿
.

#RedzaRosli #RR

Day5, Lentik jari jemari i you allsssss. Yang penting i tak kacau orang tau you allss. πŸ™ŠπŸ˜¬πŸ˜‚
.

Ini bukan Fatonah & Azali yeah! πŸ˜‚
.

#Nurul #NadZainal #Izzul #MRStailista #RedzaRosli #RR #TelemovieHariBapa

Happy weekend geng! 😎✌🏻
.

#RedzaRosli #RR

Terima kasih! ❀️😘
.

Sometimes, bad days are there to remind you that you have good ones to look forward to.πŸ’ͺ🏼
.

#RedzaRosli #RR #ThankYou

Be so busy loving your life that you have no time for hate, regret or fear.πŸ˜›
.

Jumaat.😎
.

#RedzaRosli #RR

Most Popular Instagram Hashtags