realskinz realskinz

101 posts   347 followers   277 followings

RealSkinz Official 

Hi makeup lover!
korang hari2 keluar pakai foundation?? skali skale bg kulit muke tu rehat, bernafas tau jgn selalu pakai foudation. .
.
Radiant EE Cream !!
bukan foundation tapi bile pakai pun dah nmpak effect macam foundation jugak.
lebih halus, lebih soft2 je kat muke uolls!
rase macam tak pakai pape. .
.
.
.whatsapp 📲60127594524

Hi girls!! uolls dah lunch?
.
harini makeup ape keluar? .
heavy makeup tak?
.
skali skale cuba simple makeup pakai Radiant EE Cream. .
.
Kenapa perlu pakai RADIANT EE CREAM ni?
.
.
✔️Melembabkan kulit dan mengawal minyak pada kulit
.
.
✔️Merawat kulit kering dan bertindak sebagai sun block
.
.
✔️Mampu tahan lebih lama. Makeup akan kekal tanpa kotoran di sinaran matahari
.
.
✔️Bertindak sebagai anti penuaan, menutup dan merawat kedutan di kulit
.
.
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata
.
.
✔️Menutup parut dan cela
.
.
✔️ Mempunyai effect glowing
.
.

#radiant_eecream #realskinz #makeup_lover #jomcantik #simplemakeup

Nak tak nampak cantik selalu ?
nk tak sume orang yang nampak puji muke uollss cantik glowing2?
Nak semua orang pandang?

Mesti lah nak kan. Takde masalah lagi.. Hanya dengan Radiant EE Cream uolls boleh nampak cantik tau. ========================
RADIANT EE CREAM
========================
.
. ✔️100% natural
.
✔️lulus kkm
.
✔️Halal
.
✔️Triple stemcell (anti aging ) .
✔️melembapkan kulit
.
✔️perlindungan dr sinar uv merbahaya
.
✔️tidak melekit .
✔️sangat ringan tidak berminyak
.
✔️kesan glowing dan flawless .
✔️tahan berjam jam

Wajah mencerminkan diri Anda
bila wajah cantik, cerah, tegang muda, bersih dan berseri, dah tentu rasa confident je bila nk jumpa orang kan 😍

jangan lupe Radiant EE Cream untuk anda kelihatan lebih confident dan cantik sepanjang hari 😘😘 🌷Radiant EE Cream .
✔️100% natural
.
✔️lulus kkm
.
✔️Halal
.
✔️Triple stemcell (anti aging ) .
✔️full coverage
.
✔️tidak melekit
.
✔️sangat ringan tidak berminyak
.
✔️kesan glowing dan flawless

FREE GIfT ❗️
.
.
dah dapatkn Radiant EE Cream??
skarang dengan setiap pembelian Radiant Ee Cream korang akan dapat beg kecik comel ni tau.
.
.
senang la nk bawak Radiant Ee Cream gi mana2. masuk je dalam beg comel tu skali ngn makeup lain korang 😀
.
.
bestnya ! dah la harga mampu milik lepas tu dapat beg comel ni😍
.
.
korang grab cepat2 eh pasal stock tak bnyk untuk free gift ni.

#radiant_eecream mmg betul2 BEST !! xberminyak, texture yg sgt halus dn lembut..senang dblend xbertompok dan tahan lama...dah xrisau kalau berjemur tgh panas pun..cuz makeup xcair..lg glowing ada la..😍
.
.
Kenapa perlu pakai RADIANT EE CREAM ni?
.
. ✔️Melembabkan kulit dan mengawal minyak pada kulit ✔️Merawat kulit kering dan bertindak sebagai sun block ✔️Mampu tahan lebih lama. Makeup akan kekal tanpa kotoran di sinaran matahari ✔️Bertindak sebagai anti penuaan, menutup dan merawat kedutan di kulit ✔️Mencerahkan kulit dengan sekata ✔️Menutup parut dan cela ✔️ Mempunyai effect glowing

#radiant_eecream #realskinz #makeup_lover #jomcantik #simplemakeup

TAK PAKAI FOUNDATION PON MAKEUP NAMPAK PERFECT!! tak semestinya nak cantik nk lawa makeup kena pakai foundation kan.
.
.
Radiant Ee Cream ni adalah yang pertama yang mengandungi Tripple Stemcel yang dapat merawat kedutan di kulit dan muke akn terhasil dengan lembut dan awet muda tau. .
.
Bestnya!! dah tak perlu la nk makeup tebal2 lame2 lg lepas ni. Dengan Radiant ee cream mudah je.
tak pandai makeup pun bole nampak perfect je muke tu dengan #Radianteecream 😍

kandungan penting dalam Radiant Ee Cream yang membuatkn kulit muke anda nampak sehat serta flawless. 🌸 Vitamin C&E
menyihatkn kulit muke serta merawat jerawat dan jeragat. 🌸Trimple stemcell
melambatkn proses penuaan dan merawat kulit dari dalam. kulit muke akn kelihatan lebih muda. 🌸SPF35
sebagai sunblock dan menjaga kulit muka dari sinaran uv yang merbahaya.

🌹 RADIANT EE CREAM 🌹
.
. ▪️pengganti foundation anda
▪️100% natural dan lulus KKM
▪️EE Cream pertama yang mengandungi Triple stemcell (anti aging )
▪️sesuai untuk semua jenis kulit
▪️pelindung dari Sinaran UV yang merbahaya
▪️melembapkan kulit
▪️mengandungi collagen ▪️Diperkaya dengan Vitamin C & Vitamin E untuk merawat kulit
▪️sapuan senang di blend dan full coverage
▪️bebas silikon dan bahan merbahaya
▪️tekstur yang halus, lembut dan ringan
▪️tidak melekit dan tidak berminyak
▪️kesan glowing dan flawless

#radianteecream #reakskinz #jomcantik #makeuplover

Radiant EE Cream bukan saje base makeup tapi juga bole dijadikn sebagai foundation anda kerana teksturnya yang padat cukup untuk buat kulit anda jadi flawless dan glowing. .
.
🌸Radiant EE Cream🌸 ✔️memberi effect glowing dan flawless
.
✔️kekal berseri
.
✔️menutup cela
.
✔️teksture yang ringan
.
✔️awet muda
.
✔️melambapkn kulit
.
✔️mencerahkan kulit
.
✔️sesuai untuk semua jenis kulit

#radinat_eecream
#realskinz
#realskinz_testimoni
#simplemakeup

Alahaaiiii cantik nya, gojes 😍😍
senang nye pakai Radiant Ee Cream ni calit2 dap2 je dah lawa!

Dengan Radiant EE Cream dah cukup buat anda rasa confident sepanjang hari.
.
.
kenapa mesti cari lain kalau dah tau Radiant Ee Cream ni bole membuat kn kulit muka anda cantik, mulus, gebus kan.
.
.
Bahan2nya pun natural dan berteknologi canggih dari korea. jadi semestinya membuatkn kulit muka anda sehat dan terjaga. .
.
✔️100% natural
.
✔️lulus kkm
.
✔️Halal
.
✔️Triple stemcell (anti aging ) .
✔️ Vit c & e
.
✔️melembapkan kulit
.
✔️full coverage
.
✔️tidak melekit .
✔️sangat ringan tidak berminyak
.
✔️kesan glowing dan flawless

Most Popular Instagram Hashtags