[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

razziahkhan razziahkhan

7225 posts   132452 followers   701 followings

CR Razziah Haroon Khan  πŸ•‹ Ω„Ψ§ Ψ§Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ§ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ±Ψ³ΩˆΩ„ Ψ§Ω„Ω„Ω‡πŸ•‹ πŸ”¬ Founder πŸ’πŸ»@KHANSSKINCARE 🌸 πŸŽ“ a Psychologist and Counselor πŸ“ Suka menulis : #darimatahatiku πŸ’ Dr. Ziyad's

Tengok perangai 3 beradik ni.. comel betul. Diorg dpt LOL SURPRISE, like abg Ayeep said β€œits a β€˜limitid’ edition” πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Thanks Daddy @eizlanyusof you made them happy 😍 with this LIMITID Edition thing πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
#trippleZsiblings #viezaara #viezaalia #zareefyusof #kakakzaara #babyjaya #abangayeep #khansfamily #cucuoma

Masya Allah, baiknyaaa kak @datinismatia siap hantar nasi kerabu buat mak buyung sebelum beranak minggu depan πŸ˜… inshaa Allah.
.
Thank you so much @masakwithpassion ats kesudian menyediakan NASI KERABU KELANTAN, AYAM DAN KUIH AKOK buat Jia sekeluarga. Sesiapa nak try boleh order dgn :
@masakwithpassion
@masakwithpassion
@masakwithpassion
.
.
LETS EATS !!! πŸ˜β€οΈπŸ˜‹πŸ€€

My weekly check up accompanied by my hubby and this favourite sister @sitinurnazihah πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘© She came from KK yesterday, Just want to be by my side during my labour 😘 shhooo suuuwwwiitt πŸ˜‹
.
I just cant wait to see my favourite Datin Dr Kamaljit Kaur for my last pregnancy check up 😍 I’m So excited πŸΌπŸΌπŸΌπŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
.
#kakaksosong #mybestie

Bersangka baik dengan Allah swt jika mau perkara baik hadir dalam hidup kita. Doa sja tidak cukup andai tidak ada keyakinan kita pAdaNya.
.
Nabi bersabda dalam hadits Qudsi:
.
"Sesungguhnya Allah berfirman: "Aku sebagaimana prasangka hambaku kepada-Ku. Aku bersamanya jika ia berdoa kepada-Ku."[HR.Turmudzi]
.
Semoga dengan bersangka baik, segala yg baik-baik akan sampai juga pd kita. Aminnn ya robb πŸ˜˜πŸ™πŸ»
.
.
.
#razziahkhan #darimatahatiku

My love family πŸ˜β€οΈπŸ’•
.
.
***Missing my hubby badly, tapi esok dah jumpa πŸ˜πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»yeay !
.
#sabahanfamily #lovethemsomuch

Paling chomel dan paling penyayang ni anak... aunty Jia paling gewam, paling sayang dan paling sedap peluk.
.
.
***Bahasa dewan bahasa budak2 πŸ˜‚
.
.
#babyjaya #viezaalia #rizk #mylovelyniece #khansfamily

Bukan senang utk mempertahankan sesebuah hubungan... kerana fitrah manusia berbeza-beza. Apalagi jika kita memaksa diri utk menerima seseorg.. pasti akan berakhir dgn perpisahan bila β€˜ikhlas’ tidak bersamanya.
.
Tapi, andai cinta mmg tersemai dan berakar, sampai bila-bila pun.. ia akan hidup kerana ia luar biasa. Cintalah yg mendorong kita utk melakukan dan memberikan yg terbaik. Tidak ada benci. Tidak bosan. Tidak marah. Kecuali sayang dan β€˜kesian’.
.
Dan.. untuk menemukan cinta, ia bukan semudah ucapan β€œAKU CINTA PADAMU” semata-mata atau janji manis yang lidah mudah untuk ungkapkan.. tetapi melalui PENGORBANAN dan KESABARAN.
.
Ibarat kita memerlukan udara, mana mungkin kita bisa menahan nafas untuk tidak menghirupnya kecuali MATI MEMISAHKAN... 😊
.
.
.
.
***Sempena Dewali bah, jd madah2 sikit πŸ˜β€οΈπŸ’›
.
#razziahkhan #darimatahatiku #bajiraomastani #kenanganindah #z8za #ziaziyad #merah #myh #vsk @vieshantiekhan

πŸ‘±πŸΎπŸ‘±πŸΎβ€β™€οΈπŸ™πŸΎπŸ‘¦πŸΎπŸ‘§πŸΎ
Happy Deepavali to all Indians who are celebrating it πŸ’•
.
.
From,
Bajirao Mastani
@vieshantiekhan πŸ˜…πŸ™πŸ»

Kawan2 Psikologi Kaunseling hantar ni dalam group chat kami πŸ€”
.
Mungkin betul juga, Apalagi jika kau cuba memahami keadaan orang lain lebih dari keadaan mu sendiri yg akhirnya perlahan-lahan ia memakan β€˜nilai’ rasa dalam diri.
.
Ketika itulah kau cuma nampak β€œTetap meneruskan hidup dengan semangat walau apa dilontarkan pada kehidupanmu”... kerana kau tau, semua akan ok.
.
β€˜Ok’ Bukan di mata manusia, tapi takdir yg adil akan berpihak membelamu... kerana janji Allah itu pasti :
β€œkemenangan pd orang2 yg Sabar”
.
Selamat malam semua πŸ˜˜πŸ’•
.
.
.
.
#razziahkhan #darimatahatiku

Sya menggandung, tunggu hari ja nak melahirkan. Tapi semua orang tanya mcm mana nak jaga penampilan semasa mengandung sebabnya orang mengandung kan sinonim dgn β€˜hitam sana sini’ πŸ˜… lepastu kulit jd sensitif dan malas pula nak berhias.
.
Kalau nak kulit mcm LAMPU, kena lah try set @khansskincare 😍 terutama pencuci muka yg membersih dr dalam dan kesan2 degil serta DD cream sbg pelindung dr cahaya matahari (SPF 30)
.
Nak tau lebih lanjut ?
Baca info LENGKAP di @khansskincare atau WS ADMIN +60199608022
.
SELAMAT MENCUBA πŸ’•
.
.
.
.
.
.
#khansskincare
#kscimproved
#ksc #ksi

Dear baby,
β€œYou’ll outgrow my lap, but never my heart, I love you πŸ’™β€
.
.
😴😴😴
.
.
#ziaziyad #z8za #rizk #darimatahatiku

Jika kita sayangkan seseorang tiada β€˜sempadan’ dalam percintaan... kecuali mencintai tanpa syarat πŸ˜˜πŸ’•
.
.
.
.
.
.
#razziahkhan #darimatahatiku

Most Popular Instagram Hashtags