rasmuskelbaek rasmuskelbaek

2,687 posts   19,964 followers   694 followings

Rasmus Kelbæk - Træner & Far  Træner for alle i hele DK 🥇 STÆRK-GLAD-SMERTEFRI 🤸‍♂️ Træner siden 2007 🏋🏼‍♀️ 💍 Caroline 👨‍👩‍👧‍👦 Valdemar, Victoria Få mit gratis træningsprogram ⬇️

Som nyopdaget blogger, er det min pligt at vise dig min vitaminfyldte sundhedsfrokost ala @marinela__
Du tager 1 knækbrød (glemte billede). Lad det være noget der knaser. Hvis sproget på pakken er svensk, er du på rette veje. Sverige har BLANDT ANDET skove og vandkraftværker ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Derefter smører du et nærigt lag hummus på (denne var med karrysmag (køb ikke med karrysmag). Hummus indeholder kikærter og kikærter indeholder BLANDT ANDET også protein og er derfor i den sikre ende, af ting man kan spise i uanede mængder. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Så kommer vi til det vigtigste og hele måltidets kinderæg: kyllingpålægget. Alle siger at kylling er godt, fordi det indeholder meget protein og ikke så meget andet. Men her tager hele verden fejl! De fleste typer pålæg får nemlig også tilført lage. Lage kan BLANDET ANDET indeholde sukker. Endda dextrose, som er det vi som børn købte på benzintanken: dextro.
DET ER SLIK. Dit ellers ulykkelige frokostmåltid indeholder slik og det kan da kun være en gave for dig og mig der kæmper for tyndheden. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ Tilsidst tilføres et ENORMT lag hytteost. Selvom det er OST, behøver du ikke at lugte af prut på fingrene bagefter, da dine fingre KUN rører knækbrøddet. Hytteost er det din skyr bliver til, når udløbsdatoen er nået for anden gang: koncentreret protein. Proteinernes blåskimmel ost!
BONG APPETITT!
Elsker du også madbloggen? Kommenter!
#rasmuskelbæksvægttabsprojekt

God træning i dag!
Fra @rxbxccxmxrxx 🤗

Vi har lige været på biblo (@ordrupbibliotek) og brevstemt. Nemt og ingen kø og vi stemte på de rigtigste. Eller det gjorde Caroline ikke. Men #freedomofspeach og andre empowermentord.
Det er aldrig ligegyldigt at stemme. Måske endda nu mere end nogensinde!
Du kan bla stemme på biblioteket og rådhuset - hele vejen op til valget. (1 juni kl 16)
#fv19 #stempåmuskelbæk #måskenæsteår #nårdøgnetharfleretimer #keepingupwiththekelbæks

Når du går fra 🙂 til 💀
#rasmuskelbæksvægttabsprojekt

Hack squat og mange andre maskiner bliver ofte talt ned i sammenligning med fx back squat. Der er ingen tvivl om at back squat er en af de bedste øvelser til at bygge stærke ben. Men det udelukker ikke andre øvelser, som endda kan hjælpe med at bygge supplerende styrke i “hoved øvelsen”
Hack squat er unik fordi belastningen på lårene er så stor og det er ofte disse muskler som mangler styrke - sammenligne med baller og lænd.
Har du tendens til at skubbe numsen meget bagud i øvelsen og taber ryggen, så kan det være at dine lår trænger en kærlig hånd: hack squat!

I dag slog @paulinamerle sin 1RM - 85kg ved at lave 3 reps med samme vægt!
Det er en kæmpe bedrift for en pige, som allerede er stærk som en traktor.
En rep/vægt PR vil altid betyde mere for mig, end -1kg på vægten.
Det er så vigtigt at fejre rejsen og øget styrke er en vigtig del af dette!
Tillykke #muskelpau - du er for sej!!!!
#stærkest #trænmedrasmus #onlinepersonligtræning

Hvis jeg bare har jer (og mor @carolinekelbaek) - så mangler jeg intet ❤️
Glædelig søndag til dig og dine!
#keepingupwiththekelbæks #sesansigt

En ting jeg lovede mig selv, i starten af mit tyndhedsprojekt, var at være hudløs ærlig omkring min udvikling.
Når man er i gang med at ændre sin livsstil, er der mange parametre man kan måle på og selvom jeg ville ønske at jeg kunne løse alle de andre ved blot at få dig til at elske træning, så skal der også arbejdes med min selvopfattelse.
Man behøver ikke være kropslig uligevægtig for at tale grimt til sig selv. Vi er mange der vil mestre det uanset hvad; jeg er ikke god nok til min partner, jeg er en dårlig far, jeg er uduelig til mit arbejde, osv. En masse skrald som ikke guider mig fremad, men mere får mig til at træde vande.
Det samme gælder mit fysiske selvbillede. Derfor øver jeg mig i at kigge på mig selv i spejlet. Når man ikke skal bruge så lang tid på at sætte hår, eller lave øjenvipperne lange med det der klistrede stads @carolinekelbaek bruger, bliver det ofte: “hvor mange madrester har jeg i ansigtet og på tøjet, efter en morgen med gudebørnene?” (Jeg er ikke typen, som tvinger mine børn til at tørre sig, før de får en krammer, hvis behovet er der (det vidste du godt, men det var rart at sige det(#ejerfarrollen))). Mit nye tiltag er at kigge på min mave. Den er et godt udtryk for min udvikling og når vægten ikke lige arter sig, så ser jeg på dunken/sækken, eller bare maven.
Som person vil jeg ikke anse mig selv, som værende narcisist og selvom det føles meget sådan, når jeg laver denne øvelse, giver det mig en oplevelse af: sådan ser nye Rasmus ud og han gør det tydeligvis rigtig godt. Godt arbejde Rasmus!
Jeg mener at mit selvbillede er det vigtigste for at jeg vil opretholde min sundelivsstil og et tilsvarende spisemønster - måske du også vil elske dig selv lidt mere, ved at kigge lidt mere på dig selv og endda give dig et kompliment - jeg ved du fortjener det!
#rasmuskelbæksvægttabsprojekt

Dette er en af mine største overbevisninger, hvad angår styrketræning og årsagen til at jeg til evig tid vil sværge til at løfte tungt og gøre mennesker stærke.
Værdien af selvtilfredsheden, af at kunne trække noget tungt fra gulvet, er vigtigere for mig, end hvor læx jeg er i spejlet.
Ligeledes synes jeg også det er vigtigere at du har en fast træningsrutine, end at du spiser sundt.
Stærk gør lykkelig ❤️
#stærkest #trænmedrasmus
Ps hvilken øvelse kan give dig aller mest følelsen af at være stærk?

Elastikkernes dronning giver dig her 2 gode - sjove - alternative måder at bruge elastik i din træning.
Elastikken besværliggør øvelsen, ved at presse mine knæ ind. For at lave øvelse, er jeg nødt til at skubbe knæene udad (elastikkerne er hårde, så jeg kan ikke flytte dem så meget). Jeg oplever at nogle folk med knæ/hofte/lænde problemer bliver i stand til fx at squatte, pga elastikken.
En årsag kan være at elastikken ændrer øvelsen og øger aktiviteten i ballerne.
Jeg anbefaler IKKE at du bruger en elastik om knæene, fordi du vil have større baller. Brug istedet energi på hip thrusters, glute bridges, rumænsk/stivbenet dødløft, lunges og bulgarsk split squat.
#onlinepersonligtræning #stærkest #trænmedrasmus

@sallyrikke laver de flotteste pushups nogensinde!
Du vil komme længst i dine øvelser, hvis du fokuserer på at løfte med god teknik.
Skadesrisikoen falder og du vil i sidste ende også blive stærkest - end ved fx at begynde forfra fra dårlig teknik og så omlære til god teknik.
Pushups har mange forskellige formål. Ligeledes findes der ikke “greb” der er forkerte. Nærmere forskellige
Ved bredt greb vil du bruge brystet mere og smalt vil du bruge triceps mere. Jeg anbefaler at du laver så mange forskellige slags greb og typer du kan komme på (ikke dem hvor du balancerer på 2 skiver om en bold)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken type pushups laver du, og hvor mange?
#rkpushups #stærkest #trænmedrasmus

GIV BILLEDET EN TITEL!
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
#elskergeøntsager

Most Popular Instagram Hashtags