rashdanroslan rashdanroslan

1951 posts   921 followers   701 followings

Muhammad Rashdan Roslan  USM-KLE, India, 2011/2016 HUSM ๐Ÿฅ | Kelantan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ | Belgaum ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ BNYV Kelantan #InilahMasanya

http://www.drrashdanroslan.wordpress.com/

"Doktor, nak mintak sign.." Bila nampak students, nampak diri sendiri dalam diri mereka. "Aku pernah berada di tempat mereka." Terasa diri seperti selebriti, adik-adik student semua selalu mintak sign untuk log book. Kalau dengan saya, saya tak susah nak bagi sign, yang penting, perform procedure tu depan mata saya. Jadi tak jadi tu belakang cerita. Kalau jadi, saya puji, kalau tak menjadi pun saya tak keji, saya ajar yang mana mampu. ๐Ÿ˜

Kalau nak mengelat sign, cari orang lain. ๐Ÿ˜‰

Belum habis post gambar Majlis Hari Raya Jabatan O&G hari tu.

Bersama MO-MO yang jarang marah serta penyabar kerana terpaksa layan kerenah seorang HO yang banyak salah silap sana sini. Masih banyak ruang untuk diperbaiki. Terima kasih kerana sentiasa beri input yang berguna untuk mempertingkat diri saban hari. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• 2 months to go. No extension please ๐Ÿ™

#SayaSayangMOsaya

Ayam mee.

Post-"joget" Labour Room X2

@fawzan.md aku tinggalkan kau kat LR minggu ni. Giliran aku pulak kerja kat wad semula. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฐ

Delegasi BNYV Kelantan bersama Ketua Pemuda UMNO Kota Bharu, Saudara Wan Mohd Rasman di Majlis Mesra Aidilfitri 1438H Pemuda UMNO Kota Bharu.

#BNYVkelantan

First posters O&G minus Haziqah yang rancak "berjoget" di labour room. ๐Ÿคฃ

Cubaan Dr. Erinna menyamar jadi first poster nampaknya menjadi walaupun dah hampir jadi registra. Masih nampak muda remaja ๐Ÿ˜

Tak sangka pula Prof KJ datang bertandang ke "rumah" hari ni. Dah 26 Syawal, tak sempat langsung nak buat rancangan beraya ke rumah Prof walaupun dekat je sebenarnya dengan HUSM ni.

Tanpa beliau, tiadalah diri ini pada tahap sekarang. Amat banyak jasa kalau nak diceritakan, mungkin kapsyen ini akan mencecah ribuan patah perkataan. ๐Ÿคฃ

Prof Hans pula pernah jadi pemeriksa di Belgaum sana. Tadi Prof kenalkan saya kembali kepada Prof Hans. Malu pula dengan Prof KJ sebab rasanya performance di dalam posting ini belum capai tahap yang membanggakan. Kena kuatkan semangat lagi kata Prof. InshaAllah, jaga nama baik USM-KLE.

#USMKLE

#RayakanSebulan

HO jejantanz ObGyn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚

Tamat sudah Jelajah Open Healthcare BNYV Kelantan pada petang tadi.
Terima kasih warga Kelantan khususnya warga Bachok atas sambutan yang amat menggalakkan sebentar tadi. Semoga program sebegini memberi kebaikan kepada masyarakat di luar sana.

Nantikan Jelajah Open Healthcare BNYV Kelantan yang berikutnya, mungkin di tempat anda pula. ๐Ÿ’ช

Follow IG BNYV Kelantan: @bnyvkelantan
Follow IG BNYV Malaysia: @bnyvmy

#BNYVkelantan #BNYVbachok #BNYVmy

Me with my fan. (literally)

My scrub made its debut last night. Serba biru baju raya tahun ni ๐Ÿ˜Š

Done PM shift. Salam cuti 3 hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚

Jelajah Open Healthcare Barisan Nasional Youth Volunteers (BNYV) Kelantan akan ke destinasi berikutnya iaitu di Pantai Irama, Bachok, Kelantan.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pemeriksaan kesihatan asas secara PERCUMA!

Program ini akan diadakan pada 14 Julai 2017 (Jumaat), bermula dari 4.00 pm hingga 7.00 pm. Save the date! Jumpa anda di sana!

Maju bersama @bnyvkelantan .

#BNYVkelantan #BNYV #BNYVmy

Need some fresh air. Got some natural NaCl today. Bukan 0.9% NaCl or 1 pint normal saline, kat hospital pun banyak. ๐Ÿ˜‚

Too much hospital's air is not good no.. Tambah stress adalah. 3 hari lagi before cuti. Bertahan ๐Ÿ’ช

Setelah sekian lama tak dapat anak kucing, akhirnya ada rezeki. Tak sempat nak membidani Joy semalam sebab nak kena balik HUSM petang semalam untuk membidani ibu-ibu di labour room. Tengok-tengok Mak hantar gambar ni dalam group WhatsApp.

Dapat anak dua ekor pun muka Joy masih grumpy ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…

Most Popular Instagram Hashtags