ralineshah ralineshah

3,851 posts   5,234,616 followers   1,202 followings

Raline Shah  Thespian based in Indonesia🇮🇩 "Do what you can. Use what you have. Start where you are." Living in a world without strangers. Spread the LOVE!

Happy Birthday Ka @ryanogilvy ❤️ Semoga terus bersinar dan berkarya.Thank you for being there for me from the beginning of everything till today! Love you #dontwakeuplikethis #ryanogilvymakeup

Seneng banget kolaborasi exclusive dengan Tokopedia dan 3 brand lokal @pvra.official , @kamiidea dan @avaprologue sudah terwujud ! 🤗Check out the link in my bio to SHOP the limited collection available this Ramadhan month exclusively on @tokopedia 💚 #BeABetterYou #TokopediaExclusive

🧚🏾‍♀️Biyan fairies 🧚🏼‍♂️and Mas @boyfsembiring yang selalu saling support #anakmedan 😘 @biyanofficial

After 2 years of missing out on the annual Biyan show, managed to catch it this year! A Great time bumping into friends enjoying the show that was a REAL DREAM to witness. Major fan girling here with the legend himself @biyanofficial . Wearing and loving Biyan has become so much of who I am today❤️

Todays shoot with @elleindonesia and @bubahalfian 💙

Bulan puasa selalu ada kegiatan sama mama. Tadi aku baru aja liat video tentang cerita atlet panahan Indonesia Sri Ranti (@ichi_ranti) yg Ramadhan tahun ini bakal jauh dari keluarga & jauh dari Ibunya karena harus latihan buat Indonesia.
Habis tau ini aku jadi flashback.. dulu kalo mau Ramadhan aku selalu ngabisin waktu bersama Ibu..dari mulai ngabuburit bareng, belanja bareng, solat bareng...Tapi karena kesibukan akhir2 ini jadi jarang bisa menghabiskan waktu bareng.

Sooo Ramadhan ini aku udah janji sama diri sendiri, akan coba spend quality time bareng ibu. Aku punya paket spesial yg hopefully bisa bikin Mama seneng Ramadhan ini.

Ini #MaafAlaGue
Gimana maaf ala-mu?

#MaafIbu #flashback

Senang sekali hasil kerjasama dengan 3 brand lokal AVA Prologue, Kami dan PVRA akhirnya launching exclusif di Tokopedia😊! Bangga menjadi Creative Collaborator dan bisa membantu mempromosikan produk Indonesia di bulan Ramadhan ini! #tokopediaexclusive #beabetteryou #shopawaythisramadhan

Throwback to one of the most memorable trips to LA this year with my two favorite Moms❤️ So grateful and blessed to have my mother and grandma in good health. What a blessing it is to have angels in the form of our Mom to guide us through this complicated life! Happy Mothers Day to all the mothers out there!

Happiest Birthday to one on the path of enlightenement💙 Thanks for making my description come to life @mingmonglie 🙂 #siblings #are #blessings

Counting the days ( but still present 😉) till holi-work trip with this one. @mahsyit my niece, I’ve been a “Tante” since I was born 🙃

Most Popular Instagram Hashtags