rafidahibrahim rafidahibrahim

2,442 posts   94,914 followers   516 followings

rafidahibrahim  "singer.explorer.actress" Founder of R Secrets Sdn Bhd For any enquiries and other information RBI Pro Management πŸ‘‡ο½ο½Œο½…ο½ο½“ο½… ο½ƒο½Œο½‰ο½ƒο½‹πŸ‘‡

Assalamualaikum & Salam Jumaat. Mohon post di gambar tu di baca ye. Sekian, terima kasih. Semoga kalian dilimpahi rahmat Allah s.w.t ❀

MasyaAllah Tabarakallah. Semoga Iwan sekeluarga @rizqiers selamat pergi dan selamat kembali ke tanah air. "Hong Kong tunggu...πŸ“£ Iwan datang!😁" .
.
.
.
#anakbuahucu #cucuucu #hongkong

❀❀❀

Alhamdulillah. Terima kasih semua😘 InsyaAllah selagi barang2 masih ada, jualan akan diteruskan setiap hari sehingga hujung bulan Oktober❀.
.
.
#Repost @fidain.my with @get_repost
・・・
Khas buat semua yg sedang membaca ni.. πŸ‘‡πŸ».
Semua barangan yang di post kat ig ni akan dipadam apabila dah sold out k πŸ˜‰πŸ˜πŸ™πŸ»β€ .
Terima kasih buat semua yang sudi memberikan kerjasama. Sambil membeli, sambil memberi ❀

Innalillah wa Innalillah hiroji'un.. Salam takziah buat keluarga saudara kita allahyarham Saleem Iklim. Semoga allahyarham ditempatkan di kalangan orang-orang yg beriman, InsyaAllah.

Deal sampai jadi! Yg penting korg puas hati k ☺️❀.
.
.
#Repost @fidain.my with @get_repost
・・・
All item are NEGOTIABLE!!! πŸ“£πŸ˜.
1st step: Pilih barang yg korang suka😍.
2nd step: Tawar menawarπŸ˜†.
3rd step: Cash & Carry πŸ˜‰β€οΈ.
.
.
*Sebahagian daripada jualan akan disalurkan kepada pihak yg memerlukan. Sambil membeli, sambil memberi ❀ .
.
.
Yang dah membeli, terima kasih. Mudah-mudahan Allah murahkan rezeki kalian & harap korg happy 😘❀

PENGUMUMAN!!!πŸ“£.
Sesiapa yang nak tengok barang2 yg nak di 'let go' murah2, whatsapp no ni k 😍 πŸ‘‰πŸ» 010 565 1246 .
.
.
.
#movingoutsale #movingoctsales #murahmurah #jualanmurah #baranganrumah

MOVING OCTOBER SALES!!!😱.
Perhatian! πŸ“£.
Ok, barangan yang nak dijual kakak dah post kat Facebook & Instagram @fidain.my . So kepada sesiapa yg berkenan dengan barang2 tu cepat2 whatsapp.! Sape cepat dia dapat! ❀️.
WhatsApp 010 565 1246 .
Info lanjut hubungi noπŸ‘†πŸ»kπŸ˜‰.
.
.
.
#rafidahibrahim #movingoutsale #movingoctsales #jualanmurah #perabot #baranganrumah

Assalamualaikum & selamat pagi ❀️ Semoga kita semua dirahmati & diberkati hari ni & hari-hari mendatang. .
Ok sebenarnya ramai sangat yg dah tanya apa, bila, kat mana barangan rumah yg akan dijual tu.. InsyaAllah bagi masa sket lagi k. Kakak tgh susun atur & asingkan barang2 😍 Sket lagi nnt kakak war-warkan k ❀️.
.
.
.
#rafidahibrahim #movingoutsale #movingoctsales #barangrumah

Salam takziah buat semua keluarga mangsa yang terlibat. Perginya mereka dalam bekerja (ibadah) , perginya mereka ketika cuba menyelamatkan insan lain yg x dikenali (syahid dunia). Mudah-mudahan ke syurga mereka tanpa dihisab. Doakan kita semua yg masih hidup juga meninggal dalam husnul khotimah, insyaAllah ❀. Salam Jumaat ❀❀❀
.
.
.
#145 #bomba #penyelamat #husnulkhotimah #takziah

PENGUMUMAN!!! ❀.
Bulan Oktober ni kakak akan buat clearance barangan peribadi & barangan rumah. Macam2 barang ada, sape cepat dia dapat!😍 Sebahagian daripada hasil jualan akan disalurkan kepada pihak2 yg memerlukan, insyaAllah ❀.
.
.
.
#rafidahibrahim #movingoutsale #movingoctsales #clearance

Assalamualaikum. Semoga kita bijak dalam mengenali orang yg berkata benar atau pendusta. Hati-hati k. Maafkan semua orang sebelum tido. InsyaAllah. Selamat malam😴 .
*Sebaiknya berwuduk sebelum tido❀️
.
.
.
#rafidahibrahim #145 #hatihati #manusiaakhirzaman

Most Popular Instagram Hashtags