rafidahibrahim rafidahibrahim

2,426 posts   88,351 followers   467 followings

rafidahibrahim  "An ordinary person living a happy life" please do contact my Manager Mr Shah 0192322303

Semoga kekandaku Shamsaimon cepat sembuh & baik sepenuhnya. Terima kasih buat semua yg sudi meluangkan masa melawat abang saya di ICU , HKL. #keluargaibrahim #keluarganorimah #brother

Simple caption! Good night fellow 😊❀

Assalamualaikum semua.... malam ini....

Tq @johanarrif for spending time with me yesterday & Tq berkongsi ilmu yg bermanfaat walaupon dua2 x berapa sehat.. I hope we both will get well soon & take care ya πŸ˜‰ #dalamhatiadataman 🌹

Hehehe cer teka.. fida snap gambar apa? Hehehe #tb #rsecrets

Refreshing.........:) #tb #hikerzlebihkental

I'm back! Hehe back to nature πŸ• Tiada yang lebih indah selain kembali ke dunia serba sederhana. Kembali ke dunia sebenar & mengenali alam mengingatkan kita betapa tingginya langit & rendahnya bumi yg dipijak. Jangan ditanya kenapa fida suka masuk hutan.. kita ni umat akhir zaman, so banyak teknik survival kena belajor.. πŸ˜†πŸ”₯β›ˆ #rafidahibrahim #backtonature #ilmualam

Assalammualaikum semua... checking checking banggunan kosong... #rsecrets #secretsshapes #rsecretsgarcy @rsecretsofficial

Happy birthday πŸŽ‚πŸŽ‰ 🎊🎁@itsshamm . Semoga panjang umur, murah rezeki, jadi anak yg soleh, diberkati di dunia & akhirat. And semoga berjaya dalam perniagaan (ni la owner Hygienic Pro Skin😎) *cepat2 pakai GTR .. nk tumpang..heheπŸ˜‰

#Repost @rsecretsofficial (@get_repost)
・・・
ANDA ADE MASALAH INI ⬇️⬇️???
.
.
βœ” Berat badan berlebihan
βœ” Lemak berlebihan
βœ” Metabolisme rendah & kurang berpeluh
βœ” Selera makan yang tinggi
βœ” Susah nak disiplin/amalkan diet
βœ” Tiada masa untuk bersenam
βœ” Badan dah tak firm mcm dulu2 masa anak dara
.
.
Nak tak jika Fida bantu anda?
.
.
βœ” Capai berat badan yang ideal
βœ” Dapatkan bentuk badan yang ideal mengikut tahap keselesaan diri
βœ” Bakar lemak dengan cepat & berkesan
βœ” Tingkatkan metabolisme badan
βœ” Singkirkan toksin di dalam badan
βœ” Kawal selera makan
.
.
Kini…Fida perkenalkan R SECRETS GARCY untuk bantu selesaikan masalah anda…
.
.
⏩ 100% BEBAS dari bahan kimia
⏩ LULUS KKM - KKM.600-7/2/1
⏩ Menggunakan EKSTRAK BAHAN SEMULAJADI yang diimport khas dari "EROPAH" khusus untuk membakar lemak dengan lebih cepat & berkesan
⏩ Produk yang dijamin 100% halalan toyyiban
⏩ Produk keluaran Bumiputera & Muslim
⏩ Produk diproses & dikilangkan bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice)
.
.
Kenapa anda wajib pilih R SECRETS GARCY?
.
.
πŸ”Ή Dapat mengawal berat badan
πŸ”Ή Badan rasa lebih ringan & bertenaga
πŸ”Ή Menyingkirkan toksin dalam badan
πŸ”Ή Membakar lemak-lemak yang berlebihan
πŸ”Ή Membentuk badan yang unggul
πŸ”Ή Amat berkesan, efektif, mudah & cepat membantu menurunkan berat badan
πŸ”Ή Diadun menggunakan 100% bahan semulajadi
πŸ”Ή Sesuai untuk lelaki & wanita
πŸ”Ή Rasanya lazat & mudah disediakan
.
.
www.wasap.my/60108998010
www.wasap.my/60108998010
www.wasap.my/60108998010
.
.
⏩ JANGAN LUPA TAG kawan2 uolls yg ada masalah yg sama utk Fida bantu… .
#Garcy #rsecrets #bahansemulajadi #bahanorganic #garcinia #berkualiti #mudah #selamat #moneybackguarantee #rsecretsteam #rsecretscrew #rsecretsfamily

Assalamualaikum & Selamat pagi semua 😊
Baru beberapa hari lepas mimpi mak lepas mak pergi 4/5/17 hari tu.. malam tadi kali kedua.. tp dah 2 kali mimpi nampak mak pakai baju kurung πŸ˜”.. Ustaz kata pakaian terbaik kita kat 'sana' adalah jubah.. Maknanya ada perkara lagi kat dunia yg blm selesai. Ustaz kata kalau mak ayah kita dah pergi dan masih ada perkara yg belum selesai, kita sebagai anak kena selesaikan.. Boleh buat solat hajat utk minta berjumpa dgn org tua kita yg dah xde utk tau apa lagi perkara tertunggak kat dunia (tp dgn cara yg betul)
Dunia ibarat 'lokap'
Barzakh ibarat 'dalam dakwaan'
So sebelum dijatuhkan hukuman, kita sebagai anak masih ada masa utk membantu & membela nasib org tua kita kat 'sana'.. #salamjumaat #sekadarberkongsi

Ish budak bam bam ni... kita nak bergambar biasa dia lagi advance hehehe #garcy #perfectshape #rsecretsofficial

Most Popular Instagram Hashtags