rackzone rackzone

2,091 posts   13,124 followers   5,349 followings

VENDOR BANGI • OPEN FOR VENDOR  RACK ZONE™ (EST '14) . Tue-Sun: 10am-7pm Waze: Rack Zone Boutique Near Warta/Kipmall Behind Tabung Haji Bdr Baru Bangi . Vendor/ Online Order? Click 👇

TEMPAHAN JAHIT SONGKET
.
SONGKET TENUN BUNGA RAYA .
👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton Gred AAA - kain lembut, tidak panas & tenun tak gatal.
👗Boleh tempah secara online atau appointment ukur di butik.
👗Ukuran tempahan baju adalah custom made.
Nak beli kain songket saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. Harga kain songket tenun bunga tanjung RM165 (tidak termasuk upah jahit). ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor
#songketrackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #bajuraya2018 #bajutunang #tempahjahit #tempahjahitraya #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #jahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #songketbangi #kainsongket #kainsongketcotton #sedondon #songketbungatabur #kainsongketbungatabur

TEMPAHAN JAHIT SONGKET
.
SONGKET TENUN BUNGA RAYA .
👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton Gred AAA - kain lembut, tidak panas & tenun tak gatal.
👗Boleh tempah secara online atau appointment ukur di butik.
👗Ukuran tempahan baju adalah custom made.
Nak beli kain songket saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. Harga kain songket tenun bunga tanjung RM165 (tidak termasuk upah jahit). ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor
#songketrackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #bajuraya2018 #bajutunang #tempahjahit #tempahjahitraya #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #jahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #songketbangi #kainsongket #kainsongketcotton #sedondon #songketbungatabur #kainsongketbungatabur

TEMPAHAN JAHIT SONGKET
.
SONGKET TENUN BUNGA RAYA .
👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton Gred AAA - kain lembut, tidak panas & tenun tak gatal.
👗Boleh tempah secara online atau appointment ukur di butik.
👗Ukuran tempahan baju adalah custom made.
Nak beli kain songket saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. Harga kain songket tenun bunga tanjung RM165 (tidak termasuk upah jahit). ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor
#songketrackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #bajuraya2018 #bajutunang #tempahjahit #tempahjahitraya #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #jahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #songketbangi #kainsongket #kainsongketcotton #sedondon #songketbungatabur #kainsongketbungatabur

HAWWA BEAUTY COMBO
RM50
--------------------------------
.

#hawwabeauty ni dah restock di #rackzone
Jom dapatkan di #rackzone
Boleh walk-in ke #rackzone atau beli secara online.
_________________________________
WALK-IN:
502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. Landmark: berdekatan Giant (Warta) dan dibelakang Tabung Haji.
BUKA SELASA - AHAD : 10AM - 7PM
--------------------------------
.
ONLINE:
Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten

DYXY COSMETICS : .
Nak kulit cantik dan flawless tak? .
Jom dapatkan Produk #dyxy yang tengah meletop sakarang ni dekat #rackzone tau😊 .
Siap ada special free gift lagi tau .
Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi #dyxybangi #dyxykajang

Adra Herbal Tea:
.
Tea Daun Durian Belanda dari @adraastokisbangi ni dah ada di @rackzone

Banyak manfaat Daun Durian Belanda ni, dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah, mengubati sakit urat dan kencing manis.

Boleh digunakan tanpa was-was, dijamin halal dan ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 25 sachet , harga promosi pengenalan RM65 sahaja.

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #adraherbalteabangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi

Tempahan Jahit .

Alhamdulillah siap dah baju customer tempah😘 .
Thanks dear tempah baju dengan @rackzoneboutique , 😍
.
Untuk tempahan jahit boleh whatsapp terus nombor ni +60122483774
....................................................................................
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #bandarbarubangi #vendorbandarbarubangi #jahitbangi #tailorbangi #raya2018

Tempahan Jahit .

Alhamdulillah siap dah baju kurung Peplum Lace customer tempah😘 .
Thanks dear tempah baju dengan @rackzoneboutique , 😍
.
Untuk tempahan jahit boleh whatsapp terus nombor ni +60122483774
....................................................................................
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #bandarbarubangi #vendorbandarbarubangi #jahitbangi #tailorbangi #raya2018

Lepas puasa ni banyak pulak jemputan kenduri kan, pening nak cari baju sedondon satu family kan☹️ .
Jangan pening2 ,dekat rackzone boleh beli kain dan tempah jahit terus, siap seminggu je tau, jom jemput datang ke #rackzone meh datang tengok stock kain songket tenun yg cantik2 kat sini😍
.

Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #raya2018 #bajukonvo #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur #kainsongketbungatabur

TEMPAHAN JAHIT SONGKET
.
SONGKET TENUN BUNGA TANJUNG .
👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton Gred AAA - kain lembut, tidak panas & tenun tak gatal.
👗Boleh tempah secara online atau appointment ukur di butik.
👗Ukuran tempahan baju adalah custom made. 👗Ready stock. .
Nak beli kain songket saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. Harga kain songket tenun bunga tanjung RM145 (tidak termasuk upah jahit). ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor
#songketrackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #bajuraya2018 #bajutunang #tempahjahit #tempahjahitraya #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #jahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #songketbangi #kainsongket #kainsongketcotton #sedondon #songketbungatabur #kainsongketbungatabur #songketbungatanjung

TEMPAHAN JAHIT SONGKET
.
SONGKET TENUN BUNGA TANJUNG .
👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton Gred AAA - kain lembut, tidak panas & tenun tak gatal.
👗Boleh tempah secara online atau appointment ukur di butik.
👗Ukuran tempahan baju adalah custom made. 👗Ready stock. .
Nak beli kain songket saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. Harga kain songket tenun bunga tanjung RM145 (tidak termasuk upah jahit). ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor
#songketrackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #bajuraya2018 #bajutunang #tempahjahit #tempahjahitraya #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #jahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #songketbangi #kainsongket #kainsongketcotton #sedondon #songketbungatabur #kainsongketbungatabur

TEMPAHAN JAHIT SONGKET
.
SONGKET TENUN BUNGA TANJUNG .
👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton Gred AAA - kain lembut, tidak panas & tenun tak gatal.
👗Boleh tempah secara online atau appointment ukur di butik.
👗Ukuran tempahan baju adalah custom made. 👗Ready stock. .
Nak beli kain songket saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. Harga kain songket tenun bunga tanjung RM145 (tidak termasuk upah jahit). ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor
#songketrackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #bajuraya2018 #bajutunang #tempahjahit #tempahjahitraya #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #jahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #songketbangi #kainsongket #kainsongketcotton #sedondon #songketbungatabur #kainsongketbungatabur

Most Popular Instagram Hashtags