[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

rackzone rackzone

1542 posts   13086 followers   5814 followings

VENDOR BOUTIQUE & CAFE BANGI  RACK ZONEโ„ข (EST '14) . Tue-Sun: 10am-7pm Waze: Rack Zone Boutique Near Warta/Kipmall Behind Tabung Haji Bdr Baru Bangi . Vendor/ Online Order? Click ๐Ÿ‘‡

https://www.wasap.my/60123582180

Wide Shawl:RM33
.
Shawl yang cantik dari @hijabbydiyana ni dah ada kat @rackzone tau๐Ÿ˜

Material heavy chiffon, memang senang nak bentuk dan selesa bila pakai tau๐Ÿ˜
_______________________________________________________

WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_______________________________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi #yearendsale

Wide Shawl:RM33
.
Shawl yang cantik dari @hijabbydiyana ni dah ada kat @rackzone tau๐Ÿ˜

Material heavy chiffon, memang senang nak bentuk dan selesa bila pakai tau๐Ÿ˜
_______________________________________________________

WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_______________________________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi #yearendsale

Wide Shawl:RM33
.
Shawl yang cantik dari @hijabbydiyana ni dah ada kat @rackzone tau๐Ÿ˜

Material heavy chiffon, memang senang nak bentuk dan selesa bila pakai tau๐Ÿ˜
_______________________________________________________

WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_______________________________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi #yearendsale

KAIN SONGKET TENUN .

Ada stock kain songket tenun bunga tabur baru sampai๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘—Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
๐Ÿ‘—Bidang 45", 4.25m
๐Ÿ‘—Songket tenun asli, bukan printed.
๐Ÿ‘—Material: Cotton - kain lembut & tidak panas.
๐Ÿ‘—Ready stock.
.
Harga Kain Songket Tenun: RM120
Nak beli kain saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. โ˜บ
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #raya2018 #bajurayahaji #bajukonvo #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur #kainsongketbungatabur #songkettenun #songketasli

KAIN SONGKET TENUN .

Ada stock kain songket tenun bunga tabur baru sampai๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘—Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
๐Ÿ‘—Bidang 45", 4.25m
๐Ÿ‘—Songket tenun asli, bukan printed.
๐Ÿ‘—Material: Cotton - kain lembut & tidak panas.
๐Ÿ‘—Ready stock.
.
Harga Kain Songket Tenun: RM120
Nak beli kain saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. โ˜บ
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #bajukonvo #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur #kainsongketbungatabur #songkettenun #songketasli

KAIN SONGKET TENUN .

Ada stock kain songket tenun bunga tabur baru sampai๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘—Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
๐Ÿ‘—Bidang 45", 4.25m
๐Ÿ‘—Songket tenun asli, bukan printed.
๐Ÿ‘—Material: Cotton - kain lembut & tidak panas.
๐Ÿ‘—Ready stock.
.
Harga Kain Songket Tenun: RM120
Nak beli kain saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. โ˜บ
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #bajukonvo #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur #kainsongketbungatabur #songkettenun #songketasli

Beauty Product:
.
Sahi sarang burung ni sesuai juga untuk ibu yang tengah pregnant tau, cuba tengok apa kata cikpiaa kita ni๐Ÿ˜

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #sahisarangburung #vendorbandarbarubangi #bajuraya2017 #lebaran2017 #butikbangi #vendorbutikbangi #sahibangi #sahisarangburungbangi

Gloriaz Beauty:
.
Produk kecantikan dari #gloriaz ni baru je park kat #rackzone
Jom siapa2 yang nak kulit cantik flawless meh cuba produk dari gloriaz ni, sekarang tengah ada promosi tau๐Ÿ˜ rugi kalau tak beli sekarang, nak jadi agent pun boleh tau๐Ÿ˜ .

Agent Diperlukan .

Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #gloriazbangi #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi #gloriazinternational

DYXY SET BEAUTY LADY D:
RM200
Jom dapatkan harga promosi jimat lebih RM80 tau, dan dapat special gift lagi tu๐Ÿ˜

Dapat apa?
โžก๏ธBc Cream
โžก๏ธFace Mist
โžก๏ธDYXY Brush
โžก๏ธMascara
.
Jom cepat2 dapatkan #dyxy ni di #rackzone .
Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #sahisarangburung #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi #sahibangi #dyxybangi #dyxykajang

Assalammualaikum & selamat pagi๐Ÿ˜ .
Harini rackzone buka macam biasa sampai jam 7mlm, jemputla datang. Ada macam2 barang kat sini, pakaian,aksessori dan makanan pun ada tau๐Ÿ˜
.
Barangan boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi

Thank you lovely customer datang shopping di @rackzone .
Harini rackzone buka sampai jam 7mlm, jemputla datang.
.
Barangan boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
๐ŸŒธ 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. ๐ŸŒธ Belakang Tabung Haji Bangi
๐ŸŒธ Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
โ˜Ž๏ธ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #butikbangi #vendorbutikbangi

Tempahan Jahit .

Tempahan jahit baju raya 2018 kami dah start ambil tau, jom cepat2 hantar, agak2 raya tahun depan design apa yang org suka ye?

Jom tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
....................................................................................
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #bandarbarubangi #vendorbandarbarubangi

Most Popular Instagram Hashtags