[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

r0nm4z4 r0nm4z4

987 posts   2192 followers   711 followings

IZME AZZAM  ๐ŸŽฅ๐ŸŽฌActor in training ๐Ÿƒ๐Ÿ…Marathon Noobs FB - Izme Azzam Next race: HSN21k 14 Oct #TeamDutaRunners #QueensVilleRangers

https://youtu.be/ApFWe15CYgo

Abis shoot di Kota Damansara awal arini so nyinggah jap UM test track Arena UM tu..so dapat la pusing2 3 km dalam tu, kuar je dari Arena tu Ucu sapa dari belakang #eh so ronda Bukit Cinta 1 round dengan abang kawasan la...ekekeke๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Runningmovement
#allaboutrunning

Nampak tak beza Pak Teh ngan abg Zamarul 5 tahun lepas dengan sekarang? Takde beza kan? Nampak same je kan? Pasai apa? Pasai kitorang berdua ni awet muda. Macam mana kitorang awet muda? Haaaa... sebab kitorang selalu senyum, tu pasai la muka maintain muda. Hat bini jangan la marah-marah dok tengok laki depa tersenyum-senyum sengih bukan apa, nak awet muda ja paihtu hat bini dok pandang laki senyum muka depa pulak keruit dok pandang laki depa...hahaha... macam mana muka bini nak awet muda..kahkahkah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #PakTehmakejoke
#shootingday
#AksaraKasihAyah
#drama
#RTM
#actor

Mental๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ Dah dah..tido tido๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด #Runholics
#FFCNHM2017
#FireFighterCyberjayaNightHalfMarathon

Kerajaan akan melaksanakan insentif 1km=Rm5 dalam program memperkasakan Rakyat Sihat 1Malaysia. Program ini akan memberi rakyat yg berusia dari 6 tahun ke atas setiap 1 kilometer larian ditukarkan kepada RM5 akan dimasukkan ke dalam akaun bank masing-masing dan tiada had kilometer ditetapkan bermakna rakyat boleh merekod larian mereka seberapa banyak yang mungkin di dalam sebuah aplikasi khas yang direka bentuk lengkap dengan data peribadi, maklumat akaun bank dan transaksi mudah alih automatik pada setiap 1 haribulan. Sebagai contoh, seorang lelaki dewasa merekodkan larian sejauh 85km untuk bulan Oktober, maka pada 1 November, secara automatik akaun bank beliau akan dimasukkan sebanyak RM425 melalui aplikasi Stravavii.
Untuk melaksanakan inisiatif ini, Kerajaan akan melaksanakan DCB (Dasar Cukai Baharu) dan Sistem Penggajian Umum Baharu yang mana di dalam DCB, Cukai Individu sebanyak 45% akan dikenakan ke atas setiap warganegara yang berusia 18 tahun ke atas dan kesemua cukai-cukai yang lain (seperti Cukai Tanah, Cukai Automotif, Cukai Jalan dsb) akan dimansuhkan sepenuhnya dan untuk mengimbangi perlaksanaan itu, Sistem Penggajian Umum Baharu di mana had gaji minimum untuk kakitangan kerajaan akan dinaikkan kepada RM5500 manakala kakitangan swasta kepada RM5000 sebulan. Mana-mana badan berkanun atau syarikat swasta yang ingkar akan dikenakan denda tidak kurang dari RM10juta, penjara 15 tahun dan 10 kali sebatan atau ketiga-tiganya sekali. *Itulah yang Pak Teh berangan tadi mase tengah berlari-lari 13km tu...huhuuu๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ //60mins Zone 3 + 30mins Zone 4 workout. Final stretch for #CyberjayaFireFighterNightHM
#Runholics
#QueensVilleRangers
#QVR #TTPRunners
#Runningmovement
Terima kasih bace sampai abes.. sile lah komen "hampeh kau"

Mak Teh kau kate ni pose budak Wicet. Ko ape tau?
#DakWicet
#DateNight
#PakTehnganMakTehyangdatingkoyangpanas

Justin Bieber datang Malaysia. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ #PakTehMakeJoke๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #datenight

Tasik yang sama, area yang sama... Tetapi, dua-tiga pace yang berbeza... Kenapa bayar lebih?
Anda boleh mencari tasik ideal anda di trivahotakhang... Trivahotakhang membandingkan lebih daripada 200 laman web.. Anda boleh mencari tasik ideal anda dengan harga terbaik.. Tasik? Trivahotakhang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #parodi
#TTPRunners
#QueensVilleRangers
#QVR
#runningmovement
#runningsociety
#allaboutrunning
#PakTehbuatlawakkoyangpanas
#KoDahKenapa

Adeh tak leh tido nak melukih pulak...puiii
Teringat zaman-zaman Pai Cheung Lang, Autumn, Orga, Sindiket Blue Dream & the gang. *from scratch using @PicsArt
#PicsArt
#Draw

Hujan pun hujan laaa... 60 mins treadmill Zone 3-4 workout.
Malam esok TTP Night Run cambese kol8pm. Jangan tuduh Pak Teh "Bo jiooo" eh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #QueensVilleRangers
#QVR
#runningmovement
#TTPRunners
#allaboutrunning

Pak Lang
Pak Anjang
Pak Teh
Pak Cik
Pak Su + Lil Nayl
5 of 9
#siblings
#family

KL Car Free Yeay!! โœ”
Recovery je sambil bertemu kawan-kawan dan berzumba๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #runningmovement
#runnerssociety
#instarunners
#worlderunners
#QVR #TDR #ADR #FRC
#QueensVilleRangers
#TeamDutaRunners
#AlamDamaiRunners
#TeamTrรฉximo
#FamilyRunningCrew

Most Popular Instagram Hashtags