qvesarum qvesarum

269 posts   5,106 followers   420 followings

Qvesarum  Genuint hantverk sedan sekelskiftet. Alltid med omsorg om husen. Och människorna som bor i dem. Webbutik samt butik i Skåne. Tagga gärna med #qvesarum

Förena klassisk design med modern funktion i köket. Blandaren Oxford i klassisk stil är en funktionell engreppsblandare med utdragbar dusch för att förenkla arbetet i köket.

#qvesarum #köksblandare #handdusch #classicinterior #classickitchen #williammorris #shaws

Nummer ett, två eller tre? Här har husägaren använt våra husnummer i gjutjärn på ett kreativt sätt.

#qvesarum #husnummer #hussiffra #utedass #gemenskap

Vår köksmodell Gotland är ett klassiskt kök med sofistikerade profiler som hämtar inspiration från förra sekelskiftets köksinredning men som alltid anpassas efter dagens moderna liv i köket.

#qvesarum #köksinspiration #kitcheninspo #qvesarumkok

Titta in i det drömmiga badrummet hos @mrsmadeleinefrick där kommoden Alice i färgen stormy grey passar perfekt.
#qvesarum #qvesarumbadrum #badrumskommod #kommod

Utanför vårt showroom finns ett päronträd som dignar av frukt. Det passar perfekt att sätta i vas i badrummet. I bild är kommoden Alice i antracitgrått.

#qvesarum #badrumsinspo #bathroominspiration #classicbathroom #williammorris

I vårt snickeri tillverkar vi måttanpassade dörrar för hand. De tillverkas av genuina material och i en design som är både hållbar och vacker.

#qvesarum #ytterdörr #pardörr #teakdörr

Vissa val kan vara extra svåra. Som vilken färg man ska välja på sina linnehanddukar till exempel. En linnehandduk tillverkas av 100% naturmaterial och blir bara vackrare och bättre ju mer du använder den. Linne är dessutom otroligt hållbart och snällt mot miljön. Hur som helst - välj med hjärtat!

#qvesarum #linnehandduk

Badrumslampan Blomberg med droppskärm ger vackert ljus i badrummet. Armen är i förnicklad mässing och den droppformade kupan i vitt opalglas. Även om den går utmärkt att sätta en och en ger de allra bäst ljus när de sätts i par - en på vardera sidan om spegeln.

#qvesarum #badrumslampa #karlskronalampfabrik

Se mer av vår populära badrumskollektion Fredman som består av kommoder i klassisk stil med skivor i marmor och handfat i porslin, med skåp och lådor och med både ett och två handfat. I serien finns även högskåp, hörnskåp och badrumsskåp - alla med en ljuvlig gustavians influens - lika passande för ett badrum i ett gammalt hus som i ett nybyggt hus. #qvesarum #badrum #bathroominspiration #fredman #kommod

Det här drömmiga orangeriet som vi har levererat är just nu till salu. Det kommer med ett alldeles extraordinärt hus på Henriksdalsvägen i Höllviken.
#qvesarum #orangeri

Multihängaren i björk passar lika bra i sovrummet som i badrummet eller i köket. De extra långa krokarna är perfekta för att hänga morgonrocken och kvällslektyren på, eller hundkoppel och regnjacka? Eller till och med diskborsten, en nydiskad nappflaska och en disktrasa i köket. Ja, ni hör ju varför vi kallar den multihängare? Den går dessutom utmärkt att måla om man vill ha den i färg.

#qvesarum #kroklist #multihängare #kökskrokar #knoppbräda

Utomhusbelysning för både traditionella och moderna hus. Här syns Stationslampa 90 rak - en klassisk fasadbelysning med rak arm i svart gjutjärn, vinklad neråt i 90 grader, skärm i obehandlad aluminium och kupa i koniskt vitt opalglas.

#qvesarum #stationslampa #utomhusbelysning

Most Popular Instagram Hashtags