qvesarum qvesarum

243 posts   4,562 followers   412 followings

Qvesarum Byggnadsvård  Genuint hantverk sedan sekelskiftet. Alltid med omsorg om husen. Och människorna som bor i dem. Webbutik samt butik i Skåne. Tagga gärna med #qvesarum

Ni kommer väl till vår butik i Malmö imorgon?
Kom och handla allt ni behöver just imorgon för då skänker vi halva dagskassan från vår butik i Malmö till Skåne Stadsmissions barnverksamhet.
Vi har fyllt butiken med extra mycket fina, hållbara och vackra ting för hemmet. Dessutom bjuder vi på kaffe, tårta och festis i butiken. Välkomna!

#qvesarum #qvesarummalmö #skanestadsmission #välgörenhet

Midsommarafton och midsommardagen har vi stängt i båda våra butiker till förmån för matjessill och dans runt midsommarstången.
Vi önskar er alla en härlig midsommar!

#qvesarum #qvesarumbyggnadsvård #midsommar

Idag smattrade denna vackra vintage-moped på vår gårdsplan. Tack för besöket! #qvesarum #vespa #veteranmoped #qvesarumbyggnadsvård

NYHET! Muggar, skålar, fat och uppläggningsslevar i emalj av hög kvalitet. Perfekt till grill- och picknicksäsongen! Finns med blå eller röd kant i vår webbutik.

#qvesarum #emalj #emaljmugg #emaljmuggar

Till rufsig lavendel eller till välansade boxbumsbollar. En gjutjärnsurna är alltid en riktig klassiker! Ha en härlig fredag!

#qvesarum #qvesarumbyggnadsvård #gjutjärnsurna #trädgårdsinspo #lavendel

Simrishamn enkeldörr i oljad teak och återvunnet, antikt terrakottagolv @thelodgeresort 👌🏼
#qvesarum #qvesarumbyggnadsvård #ytterdörr

På trädgårdsbordet när skymningen faller, på köksbordet med en kopp rykande morgonkaffe, i torpet eller på kolonin. En fotogenlampa passar alltid. I bilden ser ni Koholmen i grönt och Lindholmen i klarglas.

#qvesarum #fotogenlampa #karlskronalampfabrik #lampfabriken #qvesarumbyggnadsvård #madeinsweden

Glöm inte bort att ge växterna extra mycket vatten under varma dagar. Vattenkannor i zink & mässing från 210 kr.
#qvesarum #vattenkanna #trädgård

Ett klassiskt metrokakel - vita avlånga plattor med fasade kanter - är alltid lika klassiskt och snyggt! Här i köket hos @fyraarstider 👌🏼#qvesarum

Efter en vecka med smak av underbar försommar passar det perfekt att slå sig ner i skuggan med ett glas rabarbersaft i våra handtillverkade, klassiska trädgårdsmöbler! Ha en härlig helg!

#qvesarum #qvesarumbyggnadsvård #utemöbler #bellman #trädgård #classicgarden

Nu får alla envisa flugor se upp! Flugsmälla i trä och naturläder 130 kr. #qvesarum #flugsmälla

Vi önskar glad fredag med ett par höga teakfönster, tillverkade av oss, dessa går från golv till tak i ett nybyggt hus på Österlen. Vi kan bara tänka oss vilket härligt ljus de stora fönstren ger! Ha en härlig helg!

#qvesarum #qvesarumfonster #teakfönster #qvesarumbyggnadsvård

Most Popular Instagram Hashtags