qatnusouq qatnusouq

88 posts   22,733 followers   4,895 followings

BAWAL NO 1 VALUE FOR MONEY  ๐Ÿ’–PREMIUM MATERIAL WITH MINIMUM PRICE . ๐Ÿ’–JOIN OOTDCONTEST & WIN . ๐Ÿ’–FREE COD : KUIS,UIA Gombak,UPM . ๐Ÿ’–PASTIKAN B.LILY ADA TAG QATNUSOUQ . ๐Ÿ’–Order๐Ÿ‘‡

Bidang 60 boleh pakai lagi banyak style tau ๐Ÿ’– .
*mohon maaf admin wasap demam dua hari.. Hari ni baru dia buka wasap..huhu .. Harap bersabar nah ada 200+ org yg tak direply pagi xdi
..... . . . .
Chiffon lily bila dilipat dua xjarang tau jenis ketebalan yg baik untuk yg xsuka pakai inner ๐Ÿ˜Š

Alhamdulillah .. antara warna 'closed up' dan jahitan bawal lily ๐Ÿ˜

Suka sangat material dia !
.
Sebelum ni ada banyak beli kat lain tapi xjadi.. Puas cari tudung yang tak payah letak starch, tak jumpa2.. TAPI terkejut dan WoW sangat dengan tudung Qatnusouq ni..memang terbaik๐Ÿ˜ .
Alhamdulillah banyak dapat feedback macam ni๐Ÿค—

ANGIN ? AWNING tudung tetap TEGAK ๐Ÿ˜ฑ
100% tanpa starch. (tekan audio ad lagu best)
.
Sekarang bukan RM29, RM19 ja,
5 helai RM100 termasuk pos!
.
#Lily square bidang 60 in ash grey and dusty grape ๐Ÿ˜

Boleh dikatakan kinah baru je lepas fasa awal alam perniagaan ni.. kinah percaya fasa pertama peringkat ni lah akan paling dirindui.. . . . . .
.
rindu nak bawak stock tudung berat2 naik bas lompat, rindu angkat barang sorg2 kat uia pegi pos barang sampai lenguh satu badan.. rindu masa tengok suami basah kuyup naik motor pegi pos barang, rindu juga rasa kesian dapat tahu suami jatuh motor bawak parcel sampai xnmpak orgnya. . . . ๐Ÿ˜‡
.
Cam pakistan jual karpet zaman dulu2 dah kami ni. Anyways lepas berpuluh tahun, ce teka mana pakistan2 tu skrg ni?? ramai jadi tauke dah ๐Ÿ˜‚
.
Skrg alhamdulillah lega sikit kerja bila dah duk sekali dgn suami.. mak mentua yg sagat baik hati pun sudi bagi pinjam keta ๐Ÿ’• .. doakan dan mohon redhai perniagaan kami agar terus berkembang suatu masa nanti. jauh lagi perjalan ni
.
btw, dalam gambar tu barang awak yg order hari selasa dan semalam nah.. dah pos dah ๐Ÿ˜„

Alhamdulillah.. barang - barang awak dah otw dah ๐Ÿ˜„ .
*The struggle is REAL,.. malam ni sambung packing lagi oke.. hari ni kinah xsempat reply lagi pm wasap..huhu.. duk packing tudung dari semalam sampai ke lewat petang ๐Ÿ˜…

Ni tutorial tudung yang adik Farah buatkan untuk @qatnusouq nah.. yang buat sendiri inshaAllah akan datang ๐Ÿ˜„

Sejujurnya kinah tak pernah pakai starch untuk bawal lily ni๐Ÿ˜Š
.
*mohon maaf lambat reply terlalu ramai pm admin wasap dalam satu masa anggaran dh 300+ chat pm sejak semalam. .
.
.
biasa baru release batch baru mmg macam ni nah... tapi jangan risau kali ni kinah dah buat stock bnyk.. InshaAllah cukup nah ๐Ÿ’•

5 Helai RM100 Termasuk Pos ..Promosi!!
Normal Price RM29 sehelai ๐Ÿ˜ฑ
.
Dijamin mudah bentuk, flowy, xjarang, xlicin ๐Ÿ˜
40 pilihan warna menanti!

Ramai tak nak tutorial style yg gambar kinah pakai cermin mata xdi tu?? ๐Ÿ˜Š
.
Nak belanja tutorial ni sebagai pemohonan maaf sebab xdapat release lagi tudung malam ni ๐Ÿ˜ฅ ..ambil gambar warna tak nampak real sebab cahaya dah malam.. Esok tengah hari kinah janji release nah ๐Ÿ’– InshaAllah.. Ada 40 pilihan warma tau

InshaAllah malam ni Kinah nak release Bawal Lily Bidang 50 dan 60๐Ÿ’–.. dah release nanti, boleh start order kat admin ws nah.. screenshoot siap2 warna yang korang nak๐Ÿ˜ฌ... Stay tuned semua๐Ÿค—

Tak sabar nak grab Bawal Lily ni cepat2, takut sold out plak๐Ÿ˜ฌ..once Kinah dah release korang kene cepat tau, dah sold out colour yang awak nak, memang susah nak dapatkan semula๐ŸŒน

Most Popular Instagram Hashtags