qatnusouq qatnusouq

124 posts   19,420 followers   4,917 followings

BAWAL NO 1 VALUE FOR MONEY  ๐Ÿ’–PREMIUM MATERIAL WITH MINIMUM PRICE . ๐Ÿ’–Free COD : KUIS,UIA Gombak,UPM . ๐Ÿ’–PASTIKAN B.Lily ada tag Qatnusouq . ๐Ÿ’–For Order ๐Ÿ‘‡

CONTEST!!
.
CONTEST!
Bermula hari ni hingga 30 November 2018
.
Hadiah pemenang special shopping beg sehingga RM206 dari @sometime_byasiandesigners
.
Syarat - syarat
.
1) Upload gambar bersama custom made product QS : Chiffon Lily atau handsock lily atau keduanya
.
2) Hastag ( #ootdcontestqatnusouq dan tag @qatnusouq )
.
3) Mestilah post secara public (no private acc) bagi memudahkan penilaian
.
4) Like gambar di atas

sape nak beg yang ramai artis pakai tu?? by @sometime_byasiandesigners..
.
special contest dari qatnusouq, kinah pun lama dah teringin nak beli, tapi orang kata elok bagi orang dulu kan ๐Ÿ˜ฌ?
.
Yang kinah pakai bawal lily RM19 je satu bidang 50 hanya di @qatnusouq

Never make a decision when you are upset, sad, jealous or in love.

Alhamdulillah new record!.. ni semua antara feedback yg terkini punya nah .
.
Antaranya kata Chiffon lily QS rare lain dari yg lain.. ni berkat ilmu dari ayah kinah sebenarnya.. dari kecik duk pegang kain yg ayah jual dulu.. sekarang ayah tak jual kain dah banyak duk mengajar kat masjid je ๐Ÿ˜† .
..
anyways kinah tidak menidakkan tetap ada feedback kurang memuaskan.. yang penting sangat jarang nah (1 dari 100) .. bagi kinah dan tanya penjual lain akan tetap ada orang kurang puas hati jual material mana pun ๐Ÿ˜….. apapun kinah nak buat yg terbaik!

Now Release!!
.
Lily Handsock
Promo Price RM12 sahaja!
7 Pasang ke atas Free pos ๐Ÿ˜
.
Antara faktor - faktor perbezaan harga untuk barang yg sama ya .. Khas untuk jawab kat pelanggan
.
Contoh kita ambil yang terkini Handsock
.
1) Jenis Material
.
--> Lycra (30% - 40% lagi murah)
--> Moss creep (QS)
.
2) Kualiti Gred Material
.
--> Moss Crepe (Made in korean) (QS)
--> Moss Crepe (Made in China) .
..
3) Jenis Jahitan
.
--> Jahitan Pikul (QS)
--> Jahitan Zipzap --> Jahitan Lain2
.
4) Kualiti Gred Jahitan
.
--> Jahitan Pikul berkualiti tinggi (QS)
--> Jahitan Pikul kurang kualiti (boleh dapat 50% lagi murah)
.
5) Ukuran ..
--> 28 cm panjang
--> 38 cm panjang (QS)
.
6) Custom made
Maksudnya adakah buat sendiri?
.
--> Barang dari kilang (biasa yg lycra punya kilang direct dari china) ..
--> Barang dari kilang tempatan
--> Beli kain then cari tukang jahit (QS)
--> Beli kain jahit sendiri
.
.
7) Cara Packing
.
--> Lansung tiada plastik cam bawal lily QS
--> Ada plastic OPP besertakan sticker (QS handsock)
--> Ada beg khas yang cantik - cantik.. siap dapat guna untuk kegunaan lain

TAHNIAH KEPADA 10 PEMENANG!!
.
@nikraizatulsyahira
@aidaa_fadz
@zawirohdaud
@aishahrhim
@izyniismail
@fieyzah.lee
@_asyknrhmn
@saynamin_
@lensaa_pelangi
@nhart_s .
InshaAllah raya haji nanti ada contest ootd..hadiah inshaAllah memang istimewa๐Ÿ’–..
.
- pemenang sila dm nah๐Ÿ˜Š

Contest dah tutup ๐Ÿค— malam ni umum pemenang nah.. Kinah pakai Bawal Lily bidang 60 warna 'army green' dan Lily Handsock (Material dari korea tau hee)..
..
Jujur bawal lily stock dah 40% susut ni ๐Ÿ˜ฏ
mohon maaf atas kekurangan stock, sebenarnya kinah dah buat bnyak ๐Ÿ˜

OPEN ORDER FOR LILY SQUARE BIDANG 60/50๐Ÿ’–
.
๐ŸŒน Promo price : RM19
๐ŸŒน Normal price : RM25
COMBO : 5 PCS RM100 TERMASUK POS!!๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒน Bucu : Tajam
.
๐ŸŒน Jahitan : Baby seam
.
๐ŸŒน Material : Best Quality Chiffon Lily
.
How to order?
1) klik ws link di bio @qatnusouq
2) hantar detail anda :
- Nama :
- Alamat :
- Phone no :
- Order : Warna @ Bidang
.
- warna mungkin ada sedikit perbezaan dari yang asal kerana faktor2 cahaya

30 warna baru Bawal Lily 50/60 dah masuk house dari semalam lagi, hari ni dalam proses susun dan asingkan stock ikut bidang utk shooting dan get ready utk open order..dah clear semua kerja baru open order nah๐Ÿ˜..
.
InshaAllah esok 2 Ogos 2018 kinah akan open order..Doakan semoga semua berjalan lancar nah๐Ÿ’•
.
Stay tuned semua๐Ÿค—๐ŸŒน

Bukan material je QS guna yg cukup berkualiti, jahitan ruffle pun kita buat yg kemas punya.. Harga InshaAllah murah je ๐Ÿ’•
.
#koreancrepe
Design ke 2 Handsock Lily by Qatnusouq

Nak selesaikan hutang ni..๐Ÿค— sebab ramai lagi duk pm ๐Ÿ˜‚
.
Pertama pasal share tips kahwin
pendapat kinah tips kahwin ni kinah memang belum layak nak share..baru je masuk tahun ketiga kami nikah.
.
Bagi kinah orang paling layak share tips ni sebenarnya mak ayah kita sendiri, cuma bagi kinah kata kunci paling penting kahwin ni..kena yakin dengan rezeki Allah dan janji Allah S.W.T ,jangan lupa pulak janji kita terhadap Allah S.W.T dan semua orang ๐Ÿค—.
.
Kedua pasal tutorial pakai tudung.. yang ni memang kinah dah putuskan memang takkan buat..huhu..atas sebab2 tersendiri, suami pun tak suka kalau buat. .
..
Ketiga.. ada tak baki duit apa2 dari mana2 cust QS yang belum diberi??..kalau ada mohon dm nah..

JANGAN PAKAIiiii STARCH!! NOW RM19 sahaja!! 30 warna bidang 50 dan 60 ๐Ÿ˜ฑ (normal price RM25)
.
5 Helai RM100 Free pos! Exclusive hanya di @qatnusouq

Most Popular Instagram Hashtags