qalesyamobilespa qalesyamobilespa

295 posts   3,580 followers   1,107 followings

LUXURY MOBILESPA | CORPORATE  Top Malaysia's professional luxury mobile spa Based in Klang Valley We delivered to you🚗 Our operation hour (9am-8pm) last app 4pm

Hujung minggu datang lagi!! Hujung minggu dapat massage sambil berkumpul dengan family.. wow bestnya!
.
15-30 min urutan untuk setiap seorang sambil duduk santai berborak pun boleh jadi aktiviti hujung minggu anda yang menyeronokkan! .
Dengan minima 4pax, anda boleh dapatkan urutan dengan harga Rm 30 sahaja seorang😍
.
Pastikan hujung minggu anda ceria ya. Reward untuk diri & berkumpul dengan keluarga. Sangat sempurna!
.
Panggil sahaja kami, kami datang terus ke rumah anda atau dimana anda berada. .
Hubungi 0182496770 atau layari www.qalesyamobilespa.com
(Ps* Family Gathering ni TERHAD UNTUK SETIAP HUJUNG MINGGU SABTU DNA AHAD SAHAJA)
.
.
#mobilespakl #mobilespashahalam #mobilespamalaysia #homespakl #homespashahalam #homespamalaysia #kualalumpur #shahalam #selangor #klang #spa #muslimahspa #mobilespamuslimah #forwomenonly #corporatemassage #corporatemassageevents #spapartyforgirls #corporatewellness

Couple set promo 2 hours masih lagi berjalan‼️
.
Boleh invite kawan rapat, adik kakak, mommy tersayang atau hadiah untuk isteri. ❤️💕
.
Nak add on special request etc balloons, petals, pun boleh👌🏻
.
.
#mobilespakl #mobilespashahalam #mobilespamalaysia #homespakl #homespashahalam #homespamalaysia #kualalumpur #shahalam #selangor #klang #spa #muslimahspa #mobilespamuslimah #forwomenonly #corporatemassage #corporatemassageevents #spapartyforgirls

Alhamdulillah feedback 💯 dari customer. Syukur. Untuk sebarang pertanyaan boleh tekan link pada bio
.

Assalamualaikum. Harini dapat feedback macam ni dari customer. Berbunga riang tau❤️😍 Alhamdulillah syukur. Terima kasih Kak Zati atas feedback and support. Jumpa lagi nanti inshaAllah. Ps * Senior sekolah dulu, supportive sangat.

Office massage, or corporate massage, typically refers to massage services that are provided for employees at their place of work. .
.
In addition to the numerous physical benefits of massage in general, office massage has these additional benefits: .
.

1.Increased productivity
2. Increased employee retention
3. Reduction in health care costs
4. Fewer repetitive strain injuries
5. Improved employee morale
.
.
Since 60% of Americans say work is a significant source of stress (source), a service like on site seated massage is an effective way to lower employee stress. When workers have fewer physical complaints and lowered stress, the workday flows much easier. .
What are you waiting for? We Also provide corporate @ office massage.
.
Any inquiry or booking please email or directly whatssapp us at 0182496770
.
.
. #mobilespakl #mobilespashahalam #mobilespamalaysia #homespakl #homespashahalam #homespamalaysia #kualalumpur #shahalam #selangor #klang #spa #muslimahspa #mobilespamuslimah #corporatemassage #officemassafe #corporatemassageevents #corporatemassagemalaysia

Alhamdulillah semua okay ❤️😍 kita minta feedback urutan & terapis. Dia bagi feedback SEMUA OKAY and nak panggil lagi nanti..
.
.
InshaAllah jumpa lagi nanti ya😘😘 customer yang ni dah buat kali kedua dengan kita. First time pun dia kata nak panggil lagi. And tadaaaa ada rezeki jumpa ya kita 👋🏻

Office massage, or corporate massage, typically refers to massage services that are provided for employees at their place of work. .
.
In addition to the numerous physical benefits of massage in general, office massage has these additional benefits: .
.

1.Increased productivity
2. Increased employee retention
3. Reduction in health care costs
4. Fewer repetitive strain injuries
5. Improved employee morale
.
.
Since 60% of Americans say work is a significant source of stress (source), a service like on site seated massage is an effective way to lower employee stress. When workers have fewer physical complaints and lowered stress, the workday flows much easier. .
What are you waiting for? We Also provide corporate @ office massage.
.
Any inquiry or booking please email or directly whatssapp us at 0182496770
.
.
. #mobilespakl #mobilespashahalam #mobilespamalaysia #homespakl #homespashahalam #homespamalaysia #kualalumpur #shahalam #selangor #klang #spa #muslimahspa #mobilespamuslimah #corporatemassage #officemassafe #corporatemassageevents #corporatemassagemalaysia

Alhamdulillah feedback dari customer ❤️ siap dapat greenlight once a month dari husband😊

Cantiknya @fyraalyahya ni tau. Dah lah cantik, lembut je orangnya.
Hari ni selesai session dengan fyra. Full body massage + foot spa + head relief. Total 2 hours. Thankyou sudi spend masa dengan @qalesyamobilespa ❤️❤️
.
Any inquiries or booking please whatsapp us at 0182496770.
.
.

#mobilespakl #mobilespashahalam #mobilespamalaysia #homespakl #homespashahalam #homespamalaysia #kualalumpur #shahalam #selangor #klang #spa #muslimahspa #mobilespamuslimah #forwomenonly #corporatemassage #corporatemassageevents #spapartyforgirls

Most Popular Instagram Hashtags