[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

putrinurazliezan putrinurazliezan

198 posts   3319 followers   2169 followings

Paid/Gift Review Dm πŸ“€  For job inquiries ⬇️ πŸ’Œputrinurazliezan2000@gmail.com

My beautiful mama in the world ❀️😘🌹🎈

Sorang je 😴 bila tahh nak berdua naik pelamin πŸ€”πŸ€”

Today ❀️ reception belah kita pulak 😍😍

Selamat pengantin baru ❀️ family photo 😘🌹

Bukan birthday pun dapat belon πŸ˜›πŸ˜πŸŽˆbut anyway i still don't know what means for number one at the blue balloon? πŸ€”πŸ€”

Harini abah nak ajar kita drive πŸ˜›so far alhamdulillah takde lah susah mana drive πŸ€”hujung tahun ni kita amik lesen 😘

#supportmalaysia πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ #bangkitbersama

In love with this lighting 😫😫😍❀️🌹

Uolss yang nak putih satu badan. Patut consume this pills 😘 nak tahu sebab apa? Sebab ada 9 kelebihan snowing skin ni😍 9 uolss 😍😍 okay putri terangkan kelebihan this snowing skin, first; dia bagi pencerahan kulit,lebih anjal, gebu dan lembap 😍 second; anti penuaan third; mengaktifkan penghasilan kolagen. Keempat mematikan masalah jerawat,pigmentasi dan melasma. Yg kelima pula efektif memudarkan parut dan tompok hitam di wajah so yg mana ada parut jerawat dekat muka tu kena cuba tau korang!!😍 yg keenam membekalkan viramin c dan nutrisi harian yg lengkap. Yg ketujuh memperkuat struktur rambut,kuku dan sendi. Yg kelapan pula ialah memberikan tenaga dan stamina dan yg terakhir meningkatkan pengeluaran susu ibu. Yg ni for those yang ada baby lah. Not for me πŸ˜…. Untuk lelaki,wanita hamil dan menyusukan anak pun boleh uolss 😘 okay ingredients snowing skin ni ada vitamin c, ada grape seed. Ada astaxanthin dan ada multi berries 😍 pills ni warna dia pink2 gitewww comey sangat 😍putri suka ❀️ cara pengambilan dia senang je just 1kapsul setiap hari ketika perut kosong. Ada 30kapsul so boleh tahan sebulan. Jimat kan?😍 haaa nah nak bagi tag line snowing skin by @nusha.legacy.solution ni😘 gebu gebu nusha, manis manis auramu 😘 kini semua orang boleh cantik uolss πŸ˜˜πŸ˜πŸ’• so if korang ada yang nak try this snowing skin uolss boleh dm putri or pegi terus dekat @nusha.legacy.solution @nusha.legacy.solution @nusha.legacy.solution @nusha.legacy.solution @nusha.legacy.solution #putrigiftreview #giftreview #paidreview

02/08/2017 arwah tok tinggalkan kami semuaπŸ˜” 03/08/2017 arwah selamat dikebumikan πŸ˜”πŸ˜” semoga Arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman 😣❀️ Al fatihah

Most Popular Instagram Hashtags