puteri_ibrahimm puteri_ibrahimm

131 posts   205,275 followers   411 followings

Paid&gift review DM me 🖤  JANGAN BUAT CERITA KALAU TAKTAHU APA APA 👀 & I DONT NEED YOU 👎🏻 . @puteriibrahim (sec acc🦄) LONER👱🏻‍♀️

Saya tengokkk je awak ni😍 , tengok jela kalau suka takmampu muka takboleh go . Bukan rendah diri tapi sedar diri lah bosskurr 🤣

Thank you semua , iloveyousomuch ❣️

Dulu vs sekarang 😭
Slide sebelah jangan tanya kenapa makin besar pipi tu !

Topi lawa-lawa @zerzstore ni jual, Put memang recommend kalau korang nak beli 👍🏻

Kita perhati je mana yang kuat borak tu🤭

Tak perlu beli #ULANG-ULANG,
TAK perlu keluarkan duit BULAN-BULAN,
Tahi lalat 20 tahun #TERTANGGAL begitu sahaja.
CIK #Ketuat Musnah dalam 10 HARI selamba sahaja.

Bimbingan percuma sahaja, hanya follow @organichana @organichana rapat-rapat & terus roger!

Jalan kat danau tadi , dapat flyers nih .
Jom sebarkan mane lah tahu rezeki korang .
Butik ni ade dekat area danau , nama insta @elrahxsass . Insyaallah rezeki ramadhan , Y15 weyh...

Penuh screen 🤣 . Selamat pagi semua💙

Selamat menyambut bulan ramadhan✨
Puasaa, jangan tak puasa🤣

Bukan taknak ada kekasih , tapi itulahtu zaman sekarang ni manusia mudah datang dan mudah pergi 🐊

Biar tak belajar tinggi tinggi asalkan budi bahasa jaga, reti hormat orang. Bukannya acah good macam ada sijil phd. Jangan main dengan api takut nanti makan diri. Sis pesan je👀

Cantik tak baju ni? Korang bole dapat kan dekat @ombakexclusive

Most Popular Instagram Hashtags