puteri_ibrahimm puteri_ibrahimm

25 posts   228,627 followers   392 followings

Paid&gift Review Just Dm Me💙  19💍 FORGET THE PAST , FOCUS ON FUTURE 🔥 • sec acc @puteriibrahim

Alhamdulillah dapat FREE IPHONE dari 🏴BROEMPIRE
_
Tak sangka dipilih sebagai pemenang bertuah excited sangat😜
Korang pom boleh mencuba nasib pergi follow diorang sekarang
👇🏻👇🏻👇🏻
Instagram @broempire.hq
_
Kedai diorang dekat Wangsa Maju dan paling best diorang jual iphone dengan harga tak masuk akal. Budak2 pom boleh beli📣

‼️LAST WARNING UNTUK SEMUA FOLLOWER PUTRI‼️
••• Lepas ni please jangan semak DM or comment dekat ig PUTRI lagi untuk tanya benda ni ok guys😡
•••
Dekat IG ni lah yang selalu and paling kerap sekali PUTRI & KIN selalu beli barang barang yang selalu korang tengok PUTRI &KIN pakai ni @ssa.streetwear🙌
•••
Kalau korang nak sangat & batak sangat nak beli barang streetwear macam PUTRI & KIN pakai selalu ni korang boleh beli dekat @ssa.streetwear

Lupakan kenangan lama , cipta kenangan baru okay🤗❤️

Hai followers puteri ❤️ jom try product @mylunaxpert sekarang ada promotion guyss😍😍 harga kasih sayang jee

Siapa cakap mat rempit takboleh berjaya😏

Hello guys ❤️! Dah lepasni jangan tanya puteri pakai product apa okay haha ni puteri dah tunjuk product yang puteri pakai almost everyday memang berkesan nampak dia punya kesan tu dalam masa 4 - 7 hari so memang bagus sangat sbb puteri pon pakai product ni korang boleh dapat kan dekat @mylunaxpert sekarang harga takcekik darah langsung😍😍😍

Kalau nak kulit mulus glow , kulit transform habis korang memang patut WAJIB follow dan beli serum dari bemybeauty.hq ni dah lah murah RM38 jee . Murah tapi berbalpi untuk long term . VERY RECOMMENDED💖

BUY 5 FREE 1 PERFUME ?
__________
Dengar cerita @originalperfumebybell nak bagi free kalau beli 5 , kalau beli 10 ? Dapat 2 free pula 😍🙊
.
.
.
Siapa yang cari perfume ORIGINAL murah ? Boleh follow @originalperfumebybell . Puteri dah beli 1 , memang betul original 💢💕

CUTE BEG FROM @_peace.shop 💕

Haii korang harini puteri sangat excited nak share dengan korang satu benda ni. Puteri baru beli custom case dari @tupaidesign. Seriously sangat sangat rasa berbaloi sebab jarang kamal nak dapat beli casing pilihan puteri sendiri memang dah lama nak ada custom casing yang mcmni. Puteri rasa bangga gila bila keluar je ramai yang tegur puteri bila cakap casing yang kamal pakai ni nice gila. Setiap hari self confident meningkat tahap dewa tau. So korang wajib follow @tupaidesign sebab harga sangat MURAH dan berbaloi dengan kepuasan bila dah pakai casing dari @tupaidesign

Ini la rahsia Puteri untuk bibir smooth & bebas kuping . Kalau bibir korang menggelupas , tolong la jangan gatal tangan duk tarik kuping tu . Sakit gila wey ! The best way is by scrubbing your lips 2-3× seminggu . Nak bibir pinkish semulajadi , ini la cara dia . Scrubbing ni boleh buang sel kulit mati dekat bibir , so that kulit bibir boleh renew sel kulit yang baru 😘

Macam mana nak beli ? Korang boleh beli dekat Ig @viamj . Ada macam-macam flavour . Puteri punya flavour Cotton candy 🍬

Berhenti rehat untuk seketika , ampun maaf , terima kasih❤️

Most Popular Instagram Hashtags