purebeard purebeard

16 posts   148 followers   487 followings

PureBeard▪️Minoxidil▪️Biotin  LET'S GROW A BEARD FRIEND! Whatsapp: 019-629 2428 Call: 013-688 4897 Sell Minoxidil & Biotin All stuff legit from USA 🇺🇸

SEDIKIT TENTANG MINOXIDIL .
Minoxidil adalah cairan generic yang apabila digunakan secara konsisten akan menumbuhkan bulu-bulu ditempat yg disapu, terutamanya pada jambang, janggut, kening dan rambut
.
Cara pemakaian yang mudah, hanya guna 2x sehari (Pagi dan Malam), anda akan lihat bulu2 dimuka anda tumbuh dgn ganas!
.
Tak ada hormon atau genetic berjambang? Boleh ke bro?
.
Boleh sangat bos, Dun worry my bos, ini bukan Oil yg hanya berikan janji kosong! Ini minoxidil, mmg cairan yg digunakan untuk menumbuhkan bulu2. Yang penting sabar dan konsisten. Belum pernah ada kes pakai minoxidil, bulu tak tumbuh. Malah dijamin TUMBUH!
.
Minoxidil is available. Ready stock dah sampai bosku! Sila order skrg sementara stock masih banyak, product mmg laku keras sbb betul2 mampu membuatkan bulu si pengguna tumbuh lebat!
.
#purebeard #minoxidil #PanggilanAgung #tangkak #ubatjambang #penumbuhjambang #penumbuhbulu #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

-BETUL KE MENJADI-
Minoxidil tak pernah tipu bro, MINOXIDIL pasti akan menumbuhkan apa pun bulu yang dari tak ada menjadi ada
.
Yang dah ada modal janggut sikit2 tu, tinggal lebatkan lagi dgn menggunakan Minoxidil dan Biotin
.
Tapi kalau yg kosong melompong, jangan risau sebab minoxidil juga boleh menumbuhkan jambang bro walaupun tak ada genetic! Gua jamin My bos!
.
Buy minox and biotin for faster and impressive results!
.
HOW TO ORDER:
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-629 2428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-629 2428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #PanggilanAgung #tangkak #penumbuhrambut #penumbuhbulu #penumbuhjambang #penumbuhrambutcepat #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #beardgang #pompadour

.
Ingin berjambang tapi masih bingung nak pakai ubat apa? Here is the ultimate beard starter pack for you gais!
.
1. Minoxidil (Liquid)
-sebagai stimulus untuk menumbuhkan rambut
-lebih cepat menumbuhkan jambang, rambut, kening
-efektif untuk yang tidak ada genetic sama sekali
-waktu yang diperlukan untuk menumbuhkan bulu-bulu hanya sekitar 2-3 bulan
-tidak membuat wajah berminyak seperti Beard Oil.
-side effect (tergantung dari setiap orang) : kadang kering, berkerak atau kemerahan (Hanya bersifat sementara, so no worries my boss)
.
2. Biotin (Supplement)
-merangsang pertumbuhan bulu supaya lebih cepat
-progress lebih cepat dibandingkan hanya pakai minoxidil sahaja
-bulu jambang, rambut, kening akan tumbuh diatas panjang normal tapi tetap pada ukuran proposional.
-side effect (tergantung dari setiap orang) : boleh jadi berat badan naik
.
Note: Kedua-duanya boleh dipakai sekaligus, minoxidil liquid boleh dipakai untuk waktu pagi dan malam. Biotin pula hanya perlu telan 1 biji sehari sahaja :) Don't think twice, go place your order now or you'll never know how it feels like to have a badass beard, mustache, a thick hair or even a beautiful brows!
.
Buy minox and biotin for faster and impressive results!
.
HOW TO ORDER:

WHATSAPP "MINOXIDIL" to 019-629 2428
WHATSAPP "MINOXIDIL" to 019-629 2428
WHATSAPP "MINOXIDIL" to 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #jambang #PanggilanAgung #ubatjambang #penumbuhjambang #penumbuhjanggut #penumbuhrambutcepat #ubatbotak #penumbuhbulu #pomade #sayajualpomade #bundlemalaysia #bundlemalaya #tempatanfest #pomademurah #lokalah #sapotlokal

Ah biar betul Minoxidil ni best beard product?
.
Bukan @purebeard yg beri predicate ini, tapi dari orang2 yang sudah memakai minoxidil dan berhasil menumbuhkan jambang2 idaman mereka. Tak ada genetic? No problem gais!! Dijamin tumbuh!
.
Boleh check testimony di PureBeard sebagai pembuktiannya :). So what are you waiting for guys, go get yourself a bottle of minoxidil and see how the magic work on your face just in a few months!

Sesuai dengan slogan purebeard,
"Let's grow a beard my friend!"
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive results!
.
#purebeard #malaysianhair #sapotlokal #lokalah #beard #minoxidil #pomade #pomademurah #sayajualpomade #bazarpaknil #WakDoyokFC #jambang #ubatjambang #penumbuhjambang #penumbuhjangut #penumbuhbulu #azrelismail

Jom yang masih blurr, sampai sekarang tak tahu nak beli ubat jambang apa yg betul2 berkesan. Tak perlu bingung, jom beralih kepada Minoxidil yg lebih berkesan untuk menumbuhkan apa saja bulu, dibawah ada penjelasan tentang fungsi dan kegunaan minoxidil!
.
Minoxidil (Liquid)
-sebagai stimulus untuk menumbuhkan Jambang
-lebih cepat menumbuhkan Jambang, janggut, rambut
-efektif untuk yang tak ada genetic sama sekali
-waktu yang diperlukan untuk menumbuhkan bulu2 hanya sekitar 2-3 bulan
-tidak membuat wajah berminyak
-side effect (tergantung dari setiap orang) : kadang kering atau kemerahan (Hanya bersifat sementara, so no worries my boss)
.
@purebeard bukan shj menjual gais, tapi kami akan guide sampai impian-impian bosku sekalian menjadi kenyataan!
.
Don't think twice, go place your order now or you'll never know how it feels like to have a badass beard, mustache, a thick hair or even a beautiful brows!
.
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bundlemalaysia #ubatbotak #ubatjambang #lokalah #sapotlokal #tangkak #malaysianhair #maskulin

.
Ingin berjambang tapi masih bingung nak pakai ubat apa? Here is the ultimate beard starter pack for you gais!
.
1. Minoxidil (Liquid)
-sebagai stimulus untuk menumbuhkan rambut
-lebih cepat menumbuhkan jambang, rambut, kening
-efektif untuk yang tidak ada genetic sama sekali
-waktu yang diperlukan untuk menumbuhkan bulu-bulu hanya sekitar 2-3 bulan
-tidak membuat wajah berminyak seperti Beard Oil.
-side effect (tergantung dari setiap orang) : kadang kering, berkerak atau kemerahan (Hanya bersifat sementara, so no worries my boss)
.
2. Biotin (Supplement)
-merangsang pertumbuhan bulu supaya lebih cepat
-progress lebih cepat dibandingkan hanya pakai minoxidil sahaja
-bulu jambang, rambut, kening akan tumbuh diatas panjang normal tapi tetap pada ukuran proposional.
-side effect (tergantung dari setiap orang) : boleh jadi berat badan naik
.
Note: Kedua-duanya boleh dipakai sekaligus, minoxidil liquid boleh dipakai untuk waktu pagi dan malam. Biotin pula hanya perlu telan 1 biji sehari sahaja :) Don't think twice, go place your order now or you'll never know how it feels like to have a badass beard, mustache, a thick hair or even a beautiful brows!
.
Buy minox and biotin for faster and impressive results!
.
HOW TO ORDER:

WHATSAPP "MINOXIDIL" to 019-629 2428
WHATSAPP "MINOXIDIL" to 019-629 2428
WHATSAPP "MINOXIDIL" to 019-629 2428
.
#purebeard #jambang #ubatjambang #penumbuhjambang #penumbuhjangut #penumbuhrambut #ubatbotak #penumbuhbulu #minoxidil #pomade #sayajualpomade #bundlemalaysia #bundlemalaya #tempatanfest #pomademurah #lokalah #sapotlokal

.
ATTENTION!
@purebeard selalu menjual produk yang mengutamakan kualiti bukan asal jual je. Semua produk disini dijamin 100% ORIGINAL.
.
Selain itu, pembelian boleh dilakukan by chat atau juga yang nak COD juga boleh buat bosku.
.
Untuk konsultasi sila direct dengan ane je yang dah success menumbuhkan jambang bro, tak cuma sekadar menjual je, ane Guide sampai jambang tu menjadi. Bagi Purebeard kualiti itu adalah No.1, So tak perlu risau ada product palsu sebab disini dijamin exclusive semuanya bosku :)
.
Buy minoxidil and biotin for faster and impressive results!
.
HOW TO ORDER:
.
Whatsapp "Minoxidil" ke 019-629 2428
Whatsapp "Minoxidil" ke 019-629 2428
Whatsapp "Minoxidil" ke 019-629 2428
.
#purebeard #beardspecialist #ubatjambang #penumbuhjambang #penumbuhrambutcepat #pomade #sayajualpomade #pomademurah #bundlemalaysia #bundlemalaysia #lokalah #penumbuhbulu #minoxidil

.
-BERAMBUT PANJANG DAN BERJAMBANG-
.
Rambut dah mantap panjang dah ni, tapi rasanya kurang jantan dan tak lengkap aksesori seorang jantan kalau tak ada jambang gais!
.
Jambangnya jangan lupa dipanjangkan sekali biar lebih kelihatan style berapi bro, macam bro sorang ni!
.
#purebeard #minoxidil #biotin #tangkak #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

.
Masih bingung mencari ubat penumbuh JAMBANG atau JANGGUT??
.
Sekarang tak perlu bingung lagi gais, terus je dapatkan MINOXIDIL!! Hasilnya lebih nyata dan tak omong kosong gais!
.
Sudah ramai yg buktikan hasilnya, saya juga sudah merasakan hasilnya sendiri. Apatahlagi disertakan dgn comsume Biotin, hasilnya akan lebih cepat dan maksimal!

Jom gais, bos-bosku diluar sana beralih kepada MINOXIDIL, Original product dari USA!
.
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
.
#purebeard #minoxidil #biotin #tangkak #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

Masih belum jumpa ubat JAMBANG yang berkesan dan mantap?
.
Atau dah letih pakai ubat JAMBANG yang berminyak dan hasilnya tak kunjung tiba hingga akhirnya buat ente semua give up?
.
Jangan BUANG DUIT dan BUANG WAKTU gais! lebih baik duitnya dibuang ke @purebeard untuk beli botol ini. DIJAMIN semua bulu, apa pun bulu boleh tumbuh bro.
.
Tapi tak ada genetic atau keturunan jambang bro? Nah ini dia barang yg sesuai untuk ente! Buktinya?? Dah banyak real testimony customer yg berhasil dgn jambang masing2 hanya dgn botol kecil ni
.
Ada pertanyaan tentang produk atau order boleh Whatsapp saya terus 👇
.
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
.
#purebeard #minoxidil #biotin #tangkak #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tn50 #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

Meskipun tak ada keturunan berjambang, tetap tumbuh bro!
.
Ini jambang @beard.specialist sendiri, sapu terus sampai lebat menghitam jangan pernah miss!
.
Yang penting konsisten dan sabar, kalau konsisten dan rutin 2x sehari pasti akan ada perubahannya bro!
.
Sekarang korang dah tahu kan rahsia berjambang @beard.specialist apa? So jgn buang-buang waktu dan duit untuk produk yg tak boleh menumbuhkan, lebih baik invest untuk beli MINOXIDIL yang berkesan menumbuhkan! Kita akan guide sampai lebat bro!
.
#beardspecialist #minoxidil #biotin #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

.
Pertanyaan yang sering muncul, "Saya nak berjambang bro, tapi sy tak ada keturunan atau genetic berjambang, dagu pipi sy licin bro tak ada bulu langsung, boleh ke jambang tumbuh?"
.
Jawapan saya: Boleh je bro!! 100% boleh bro, no worries la.. Sy dan kawan2 lain yg menggunakan MINOXIDIL ni tak ada genetic berjambang pun, bermula dari ZERO tak ada bulu langsung.
.
Jangan tanya lagi berkesan atau tak, sy sendiri pakai dan jambang betul2 tumbuh gais!!
.
berminat??
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
#beardspecialist #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

Most Popular Instagram Hashtags