[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

purebeard purebeard

27 posts   205 followers   620 followings

PureBeard▪️Minoxidil▪️Biotin  LET'S GROW A BEARD FRIEND! Whatsapp: 019-629 2428 Call: 013-688 4897 LINE: purebeard Sell Minoxidil & Biotin All stuff legit from USA 🇺🇸

-THE ESSENTIAL BEARD GROWTHER-
.
Minoxidil is the only hair grower product that can help you grow various hair like your eyebrows, mustache, until beard!
.
Gais, tak perlu keluarkan banyak duit untuk tumbuhkan bulu dari kening sampai jambang, cukup bermodalkan RM43 untuk sebotol cecair yg namanya Minoxidil, terus boleh tumbuh lebatkan apa pun bulu korang, dijamin!
.
Tapi ada customer yang bertanya, "bos, kalau pakai minoxidil je tanpa biotin boleh tak?"
Semestinya boleh je bro, jambang akan tetap tumbuh seperti biasa, tapi tumbuhnya tu tak semaksimal/cepat sebab tak dibantu stimulus dari dalam tubuh iaitu biotin
.
Tapi kalau ente tengah pokai, fulus tak berapa ada, it's okay beli minoxidil je dulu bro, tetap akan tumbuh sbb memang Minoxidil ni ubat utama yg wajib ada
.
Jadi kalau ente memang ada modal, disarankan terus aje beli Minoxidil+Biotin. Daripada duitnya dibuang ke tempat yang belum pasti, lebih baik invest untuk masa depan beard ente bro :) hehehehe
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid: RM43
Biotin 10,000mcg (Supplement) : RM60
.
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
HOW TO ORDER:
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #uia #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour #rambutsihat #janggut

Beard, Botak, Baldness, Hair Thinning, Uncountable, Hair Drop?
.
Why spent so much money using Tonic other hair care product and beard product which is not scientific proven?Don't waste money and time anymore. Use Kirkland Minoxidil Liquid 5% and biotin now!!!
Extremely effective!!
.
LET'S GROW A BEARD MY FRIEND!!!
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive result!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp "Minoxidil" ke 019-629 2428
WhatsApp "Minoxidil" ke 019-629 2428
WhatsApp "Minoxidil" ke 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour

Jom yang masih blurr, sampai sekarang tak tahu nak beli ubat jambang apa yg betul2 berkesan. Tak perlu bingung, jom beralih kepada Minoxidil yg lebih berkesan untuk menumbuhkan apa saja bulu, dibawah ada penjelasan tentang fungsi dan kegunaan minoxidil!
.
MINOXIDIL LIQUID:
-WAJIB ada/miliki bagi yang baru nak mula tumbuhkan jambang, misai, janggut, kening, rambut dan lain-lain bulu.
-Lebih cepat menumbuhkan jambang
-Effective untuk yang tak ada genetic jambang
-Waktu yang diperlukan untuk menumbuhkan bulu-bulu sekitar 2-3 bulan
-Tak membuatkan wajah berminyak
.
@purebeard bukan shj menjual gais, tapi kami akan guide sampai impian-impian bosku sekalian menjadi kenyataan!
.
Don't think twice, go place your order now or you'll never know how it feels like to have a badass beard, mustache, a thick hair or even a beautiful brows!
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive result!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp "MINOXIDIL " 019-629 2428
WhatsApp "MINOXIDIL" 019-629 2428
WhatsApp "MINOXIDIL" 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour

Masih belum jumpa ubat JAMBANG yang berkesan dan mantap?
.
Atau dah letih pakai ubat JAMBANG yang berminyak dan hasilnya tak kunjung tiba hingga akhirnya buat ente semua give up?
.
Why spent so much money using Tonic other hair care product and beard product which is not scientific proven?
.
Jangan BUANG DUIT dan BUANG WAKTU gais! lebih baik duitnya dibuang untuk beli botol ini. DIJAMIN semua bulu, apa pun bulu boleh tumbuh bro! Extremely effective!!
LET'S GROW A BEARD MY FRIEND!!!
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive result!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour

-THE ESSENTIAL BEARD GROWTHER-
.
Minoxidil is the only hair grower product that can help you grow various hair like your eyebrows, mustache, until beard!
.
Gais, tak perlu keluarkan banyak duit untuk tumbuhkan bulu dari kening sampai jambang, cukup bermodalkan RM43 untuk sebotol cecair yg namanya Minoxidil, terus boleh tumbuh lebatkan apa pun bulu korang, dijamin!
.
Tapi ada customer yang bertanya, "bos, kalau pakai minoxidil je tanpa biotin boleh tak?"
Semestinya boleh je bro, jambang akan tetap tumbuh seperti biasa, tapi tumbuhnya tu tak semaksimal/cepat sebab tak dibantu stimulus dari dalam tubuh iaitu biotin
.
Tapi kalau ente tengah pokai, fulus tak berapa ada, it's okay beli minoxidil je dulu bro, tetap akan tumbuh sbb memang Minoxidil ni ubat utama yg wajib ada
.
Jadi kalau ente memang ada modal, disarankan terus aje beli Minoxidil+Biotin. Daripada duitnya dibuang ke tempat yang belum pasti, lebih baik invest untuk masa depan beard ente bro :) hehehehe
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid: RM43
Biotin 10,000mcg (Supplement) : RM60
.
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
HOW TO ORDER:
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour

-SALING MELENGKAPI-
.
Manusia memerlukan pasangan untuk melengkapi hidupnya, begitu juga dengan Minoxidil bro.
.
Biotin adalah sebagai partner Minoxidil untuk membantu pertumbuhan bulu-bulu yang anda idamkan. Samada jambang, misai, janggut, rambut atau kening nak panjang sampai dada, semuanya sangat akan dibantu oleh Biotin. Ingat, fungsi Biotin itu menstimulus follicle bulu dari dalam tubuh, jadi kalau pakai Biotin berserta pasangannya Minoxidil, pasti progressnya lebih cepat kerana secara internal dan external semuanya sudah di stimulus oleh Biotin dan Minoxidil
.
Kalau pakai Minoxidil je tetap tumbuh tapi dari dalam tak ada yang support dan menstimulus bulu halus untuk perkembangan lebih cepat bro
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive result!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp "Minoxidil" ke 019-629 2428
WhatsApp "Minoxidil" ke 019-629 2428
WhatsApp "Minoxidil" ke 019-629 2428
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour

Pertanyaan yang sering muncul, "Saya nak berjambang bro, tapi sy tak ada keturunan atau genetic berjambang, dagu pipi sy licin bro tak ada bulu langsung, boleh ke jambang tumbuh?"
.
Jawapan saya: Boleh je bro!! 100% boleh bro, no worries la.. Sy dan kawan2 lain yg menggunakan MINOXIDIL ni tak ada genetic berjambang pun, bermula dari ZERO tak ada bulu langsung.
.
Jangan tanya lagi berkesan atau tak, sy sendiri pakai dan jambang betul2 tumbuh gais!!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid: RM43
Biotin 10,000mcg (Supplement) : RM60
.
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
HOW TO ORDER:
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
Whatsapp "MINOXIDIL" ke 019-6292428
#purebeard #minoxidil #biotin #jambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #ubatjambang #penumbuhrambut #penumbuhjambang #ubatbotak #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #maskulin #pompadour

"IT IS NOT IMPOSSIBLE TO GROW A BEARD WITHOUT HAVING BRARD GENES"
.
Ungkapan ini betul-betul dengan hanya botol sotoy kecil ni??
.
Gais!! Kini Beard bukan hal yg mustahil bagi mereka yg tak ada genetic bro. No worries, korang masih ada harapan. Botol kecil ni mampu bantu korang wujudkan Beard seawal 6 bulan (ikut pengalaman sendiri) kening, sampai bulu dada pun boleh, yg penting disiplin, konsisten dan hygiene
.
Barang dah ada, cuma tinggal kumpulkan niat untuk konsisten pakai Minoxidil ni sahaja. Sudah ramai yg dah berjaya dan berhasil dengan Beard masing2, ente bila lagi bro??
.
Jangan cuma tunggu je, sementara ready stock masih penuh ni
.
100% USA PRODUCTS & ORIGINAL
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive result!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp " MINOXIDIL" ke 019-629 2428
WhatsApp "MINOXIDIL" ke 019-629 2428
WhatsApp "MINOXIDIL" ke 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #peace #penumbuhjambang #penumbuhbulu #ubatjambang #pomademurah #sayajualpomade #ubatkurus #penumbuhrambut #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #mensfashion #men #pompadour

Hi gais! Bagi yang selalu pakai filter gambar berjambang atau edit-edit gambar sendiri di photoshop pakai jambang palsu, cuba wujudkan dalam bentuk jambang asli, original dan pure dengan pakai Minoxidil dan Biotin.
.
Tak susah dan tak ada ruginya bos, kalau dah ada jambang sendiri yg original kan boleh rasakan sensasi ada jambang di muka, hehehe. Make it happen guys!
LET'S GROW A BEARD MY FRIEND!!!
.
Buy Minoxidil and Biotin for faster and impressive result!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #peace #penumbuhjambang #penumbuhbulu #ubatjambang #pomademurah #sayajualpomade #ubatkurus #penumbuhrambut #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #mensfashion #men #pompadour

-KALAU TENGAH BINGGUNG NAK BERJAMBANG SILA BACA INI-
.
Are you lost?? Relax bos, admin akan guide uolls yg nak berjambang dengan penjelasan disetiap produk dibawah ini:
.
MINOXIDIL LIQUID:
-WAJIB ada/miliki bagi yang baru nak mula tumbuhkan jambang, misai, janggut, kening, rambut dan lain-lain bulu.
-Lebih cepat menumbuhkan jambang
-Effective untuk yang tak ada genetic jambang
-Waktu yang diperlukan untuk menumbuhkan bulu-bulu sekitar 2-3 bulan
-Tak membuatkan wajah berminyak
.
BIOTIN (VITAMIN SUPPLEMENT)
-Progress 2x akan lebih cepat dibandingkan hanya guna minoxidil shj
-Bulu jambang, kening atau apapun bulu akan tumbuh diatas panjang normal
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #PanggilanAgung #ubatjambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

.
-VITAMIN FOR THE HAIR GROWTH-
Fungsi Biotin atau Vitamin B7 secara tidak langsung dapat memberi manfaat bagi tubuh dan sekaligus membantu pertumbuhan jambang ente
.
Selain dari sapu menyapu Minoxidil untuk bahagian luaran, supplement juga diperlukan oleh tubuh untuk meransang pertumbuhan jambang.
Dengan mengkonsumsi Biotin secara teratur setiap hari, bulu-bulu halus akan berkerja 2 kali lebih cepat dalam membentuk bulu terminal (permanently)
.
Biotin stimulates the production of hormones that trigger facial hair growth.
By taking one tablet everyday, your facial hair will grow faster, thicker and even healthier folks gais!
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid : RM43
Biotin 10,000mcg (supplement) : RM60
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #PanggilanAgung #ubatjambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

.
-TOLONG BRO SAYA MASIH NEWBIE-
.
Jangan pening dulu bro kalau ente masih pertama kali lihat IG @purebeard dan terus terkejut tengok nama produk yg belum pernah digunakan
.
Gais, apapun tujuan ente dari tumbuhkan jambang, lebatkan jambang, nak tumbuhkan rambut atau nak bulu itu dan ini, Minoxidil Liquid ini WAJIB dimiliki diawal pemakaian bro
.
Melalui medium Liquid, penyerapannya boleh sampai kebawah folikel secara maksimal, sehingga yg mmg tak ada genetic pun boleh ada jambang
.
Pricelist :
Minoxidil Liquid: RM43
Biotin 10,000mcg (Supplement) : RM60
.
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM11
.
How to order :
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
WhatsApp: 019-629 2428
.
#purebeard #minoxidil #PanggilanAgung #ubatjambang #pomademurah #sayajualpomade #beardoil #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal #beardgang #instaniaga #tempatanfest #azrelismail #WakDoyokFC #facialhair #kajang #bangi #ukm #pomade #bundlemalaya #bundlemalaysia #dapper #mensfashion #men #pompadour

Most Popular Instagram Hashtags