puanindya puanindya

1664 posts   508682 followers   640 followings

Putri Anindya  my nostalgia machine || [email protected]

https://goo.gl/efJUas

Bena, a beautiful traditional village Flores. The warmth of the sun and the people from Bena really make me miss Flores. Anyway, i just made a spotify playlist (link on my profile) for you to enjoy! I hope you'll like the happy vibes there ;)

Calling all Photo enthusiasts around Jakarta!
Ada yang kepo tentang foto cityscape atau cara memaksimalkan instagram kalian?
Yuk, ikutan sharing sambil menangkap keindahan golden dan blue hour dari pusat kota Jakarta bareng-bareng! Acara mulai pukul 13:00 di Graha Niaga Thamrin - Blibli.com Office sabtu besok!

For more info, please do check @bliblidotcom :)

Hold on.. a little while longer.

This kind of sight always makes me wonder..

Self, reflected

Memory of Pedraforca // that afternoon in Catalunya will always be remembered in my mind, in my heart.
So have you guys watched the video on my previous post? Should I make more of that? 🦄

My kind of sunny Jakarta in timelapse 🚙🏙 // My experimental video with my phone on that very traffic day in this capital of Indonesia. .

Song by : @blackbirdblackbird - sunspray

A cute sight from our safari bus 🦄 #balisafari #balisafariandmarinepark

Sometimes the universe works in a really unique way

Reedited my old shots from my 500d camera. This one taken in Kuta, Lombok 2012. One of my most serene sunrise ever.. i still remember how dark it was before and i drove around with a rented motorbikes before sunrise in a place that I had never been before. I was afraid a little bit but in the end the sun cheered me up that morning. .

Do you have an unforgettable experience when you chase sunrise?

Taken w/ my old canon 500D with 18-55 kit and i'm proud of it :) Mama selalu bilang untuk selalu bersyukur sama yang kita punya dan nggak boleh boros. Karena mindset yang ditanamkan mama, gue selalu awet-awet sama gadget yang gue punya dan cenderung nggak "up to date" sama gadget. Laptop baru ganti setelah 8 tahun, kamera setelah 7 tahun dan hp setelah 3 tahun. #sayanguangnya kalau cuma untuk ikutan trend atau biar diliat keren. Percaya sama gue, trend tuh gak ada abisnya kalo lo ikutin bangkrut juga. Mending maksimalin yang lo punya sekarang ;) .

Www.sayanguangnya.com

Remembering my lovely moment with @capra311 in Flores // though I can't celebrate my valentine with him, but I do can celebrate still through this asus zenfone max 3 that has 4100mAh battery. It only took 5% battery after video call for hours with him today. #asuszenfone3maxid #gaadamatinya