[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

profile_roel_peerenboom profile_roel_peerenboom

23 posts   333 followers   401 followings

Profile Roel Peerenboom  Specialist in lichtgewicht, onderhoudsvriendelijke fietsen. Tevens BOSCH elektrische fiets specialist. Ook hét adres voor Santos en Koga Signature.

Ze bestaan nog, de eerste generatie van onze fietssleutelhangers. 14jr geleden

Hoe Cool? Geheel met de hand gepolijst!

Beweeg jij veel, of denk je dat je veel beweegt. Stel je doelen in en ga ervoor! http://bit.ly/25f8c15

It was cold last Sunday!

Bezoek onze website wageningen.vuurwerktotaal.nl

Lieve klant,

Jij bent de persoon voor wie wij elke dag heel hard willen werken. We vinden jou fantastisch. Iedere keer dat je bij ons binnen loopt met je stralende gezicht en je blinkende fiets, laat je ons hart sneller kloppen. De glimlach die je op ons gezicht tovert als je weer tevreden naar huis gaat geeft zoveel energie. Het is geweldig om met jou een relatie te hebben.

Met liefde speken we uit, dat we het enorm waarderen dat je voor onze winkel kiest. We mogen nu al zoveel jaren op jou rekenen. We verhuisden 2 jaar geleden en zonder twijfel ging je mee. Geen geklaag over langere reistijden maar een lach op je gezicht. Je dacht niet aan jezelf maar was blij voor ons. Samen met jou hebben we de nieuwe winkel opgebouwd. In het begin moesten we even wennen aan wat nieuwe dingetjes en nog zijn we niet helemaal klaar. We regelen het graag allemaal voor jou zonder je te belasten met onze problemen, maar we weten ook dat we het niet alleen kunnen. We hebben jou hulp hard nodig! Daarom zijn we iedere keer weer heel blij, als je ons komt vertellen wat er beter kan en vooral hoe je het graag zou willen zien.
Tot slot jou liefde voor de fiets. Tenslotte is dat het puzzelstukje dat ons bij elkaar heeft gebracht. Het is mooi om te zien dat je er elke dag gebruik van maakt. Verdrietig wordt je als hij ziek is. Je gunt hem geen kras of kraak en een lekke band is al helemaal uit den boze. We vinden het fijn dat je er dol op bent en helpen jou graag om je fiets in topconditie te houden. Niks liever willen we, dan jou fiets lekker schoon en gesmeerd houden. Dan hoef jij niet verdrietig te worden. Zo zorgen we samen keer op keer voor een lach op ons gezicht. Wij hopen dat je nog heel lang bij ons blijft.

Liefs van je fietsenwinkel.

Schrijf jij iets leuks in ons gastenboek?
www.profilepeerenboom.nl/gastenboek

Ga naar www.zenavuurwerk.nl/wageningen voor Belgisch vuurwerk tegen Belgische prijzen of kom naar de winkel.

Voor de liefhebbers.. Hij hangt in de winkel. Nee, niet te koop!

Most Popular Instagram Hashtags