[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

professional_massage_jasna professional_massage_jasna

22 posts   125 followers   811 followings

Professional massage Jasna 

🤗🤗

🤷🤷

Chocolate Massage
Chocolate massage is probably the most pleasant type of massage. The main goal of chocolate massage is releasing stress and supporting general health of the body. It stimulates the metabolic processes of the body. It's made of natural chocolate and coconut oil combination. Chocolate massage helps to get rid of negative thoughts, improve mood, regulate blood circulation, make the skin soft and smooth.
It's our Aroma therapy - 60min massage 🤗

MIOGELOZE
Miogeloze predstavljaju bolna ograničena zadebljanja u mišićima. U današnje vrijeme ljudi provode veliki broj sati ispred računara, najčešće u vrlo nepovoljnim položajima. Tada dolazi do raznih biomehaničkih promjena na mišićima kičmenog stuba. Vrlo često takve osobe imaju jaku napetost vratnih i lopatičnih mišića koja sa vremenom prerasta u bol i smanjenje pokreta.
Vas Professional...🤗💆🙌👌👍

UZROCI BOLOVA U VRATU I RAMENIMA

Najčešći uzrok napetosti mišića u ovoj zoni jeste sedenje. U današnje vreme, čak i deca mnogo vremena provode sedeći, najčešće za računarom. Bilo da čitamo, pišemo ili radimo na računaru, dugotrajnim sedenjem opterećujemo mišiće ramena i vrata, što dovodi do mikrooštećenja spoljnih vratnih mišića, tetiva i ligamenata. Masaža vrata i ramena, opušta napete mišiće i podstiče ih da se regenerišu.

Pored sedenja, koje je u današnje vreme faktor broj jedan koji izaziva probleme s vratom i kičmom uopšte, bolove prouzrokuje i loše držanje, neudobna odeća, prekomerna težina, nedovoljna snaga mišića i, naravno, životna dob. ..Nasa najtrazenija Parcijalna masaza.

Limfna  drenaža  je  posebna procedura kojom se vrši eliminacija viška ekstracelularne tečnosti i štetnih metaboličkih  produkata  koji se u njoj nalaze. Od  manuelne  masaze se razlikuje  prema masažnim  hvatovima  i mehanizmu  delovanja. Limfna  drenaža  je  jedna  veoma  efikasna  tehnika  za detoksikaciju organizma i regeneraciju  tkiva.  Manuelnom  limfnom  drenažom  specifičnim  pokretima ruku koji se ritmično ponavljaju ravnomerno povećavajući i  smanjujući pritisak povećava se protočna sposobnost  limfnih sudova.  Intezitet  pritiska je veoma  bitan.  Treba  da bude toliki  da  deluje  na kožno  i potkožno  tkivo,  a na mišiće skoro  nikako.  Ako je  pritisak prejak limfa prolazi kroz zidove limfnih sudova i protok se onemogućava, tj. otok se povećava.

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže  gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije.  Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Masaža uključuje celo telo, mada se akcenat stavlja na masažu glave, lica, dlanova i stopala (što je  razlikuje od klasične relaks masaže), da bi smanjili psiho-fizičku napetost, poboljšali vitalnost, otklonili stres i napetost u mišićima. Terapeut se koristi tehnikama koje koristi u klasičnoj relaks masaži, razlika je u delovima tela kojima posebno posvećuje pažnju i pokreti su nešto brži i glatkiji na nervnim završetcima.

– Refleksologija je masaža određenih tačaka stopala, čime se stimulišu odbrambeni mehanizmi za jačanje i očuvanje zdravlja. Ova metoda zasniva se na saznanju da se na stopalima nalaze refleksne tačke svih organa i delova tela čijom se masažom deluje na određeni organ ili deo tela. tretmanima refleksologije uspostavlja se normalan tok životne energije koji je poremećen uticajima negativnih emocija.
Kod nas pored masaze stopala dobijate masazu celih nogu.
Izaberite svoju omiljenu Parcijalnu masazu 😃
Vas Professional 💞💞

Vezbajmo..

Most Popular Instagram Hashtags