[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

produkkecantikansbs produkkecantikansbs

7 posts   35 followers   9 followings

PRODUK KECANTIKAN SBS  Original Produk Syma Beauty

http://www.wasap.my/60138576558

Hanya beli sekali
tapi cantik berkali kali you alls😍😍 Modal hanya sekali
dipuji berkali kali..👌👌 Jangan bimbang
produk kami ada kkm
produk kami ada hologram!

Nak tangan seputih wajah anda ? 🤓Jom try Syma Whitening Lotion 🌹 ❤KELEBIHAN SYMA WHITENING LOTION❤ 🌸Mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV 🌸Mencegah kulit kering
🌸Memudarkan tona kulit kusam
🌸Membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi
.
Berat: 80 ML
.

Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna

HARGA RM28 ONLY 💃
DM/whatsapp to order 👇
www.wasap.my/60138576558

Alhamdulilah,,🤗 Testimoni terbaik apabila makan collasy..
X perlu habis kan duit utk pergi cucuk sana Sini,
Hanya makan 1botol dah nampak perubahan
Anda bila lagi..?? cukup 1 produk je putih glow 1 badan.
modal bawah Rm50 aje k😉

Ibu menyusu pun boleh✅
Sis sendiri Makan collasy nih... #whatsapp ---- www.wasap.my/60138576558/nakputih

Sapa kata Syma memang putih flawless dari kecik, tengok ni. Nak cantik pun kena usaha, Syma pun macam wanita dekat luar sana jugak, nak kena jaga kulit kalau nak sentiasa kelihatan putih licin flawless😍 Kemam² jaa putih 1 badan tanpa sebijik jerawat pun😘💋
.
Siapa nak rawat DALAMAN & LUARAN ?

Meh whatsapp sekarang 0138576558

SYMA BEAUTY WHITE COFFEE
.
DRINK
.
Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri.
Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional.
.
Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah :
.
o Menurunkan berat badan yang berlebihan
o Melambatkan penyerapan gula dalam badan
o Melegakan sistem penghadaman
o Menurunkan paras kolesterol dalam darah
o Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
o Kaya dengan vitamin dan mineral
o Menenangkan badan dan fikiran
o Menghilangkan rasa mengantuk
o Melembap dan mencerahkan kulit
o Melembatkan proses penuaan
o Mengurangkan kedutan di wajah
o Mengurangkan tekanan darah tinggi
o Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
o Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
o Menguatkan sistem ketahanan badan
.
Cara Hidangan.
.
1. Satu paket untuk secawan (+-150ml)
2. Masukkan air panas dan kacau
3. Simpan ditempat yang sejuk dan kering.

Testimoni terkini...😍
nak cantik gebu gebas boleh pm2..🤗
Modal serendah rm50 pun ada
Xyah cucuk atau inject2..hanya penggunaan sebotol pun dah nmpk kesan.
Bkn kta tu,hb pun happy..hehehhe

Fast respons blh direct tekan link dibawah😉

http://www.wasap.my/60138576558

*Syma Premium Green Coffee* 💕Putih, Slim, Montok, Merecik💕 👉Kurang Gula
👉Rendah kafein
👉10x kuasa pemutih
👉10x slimming

Harga: RM39.00
Pos: RM7 sm/RM11 ss

Berminat wasap sis ya😉
Http://www.wasap.my/60138576558

Most Popular Instagram Hashtags