produkkecantikansbs produkkecantikansbs

89 posts   231 followers   663 followings

DYXY Comestic _ StepHania  πŸ™‹ TeamNina ❌ No COD, By POS only πŸ’‹ Cantik Dalam Masa 3 minit πŸ’ŸBC CREAM πŸ’ŸFACEMIST πŸ’ŸLIPSTIK πŸ’ŸMASCARA πŸ’ŸBRUSH πŸ’―Trusted seller @cr.stephania

πŸŽ‰ Luar Biasa Fantastik !!! Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma *PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu* πŸ’— Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover,
Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu *Fuhhh Fantastiknyeee DYXY Cosmetics* πŸ’Έ Wang tunai RM100 percuma akan diberikan kepada 10 orang pelanggan bertuah setiap minggu.
1) Promosi hanya sah utk pelanggan DYXY sahaja @dyxycosmeticscollection
2)Promosi untuk Pembelian set complete lady D sahaja
3) Promosi ini sah sehingga 10 jun 2018 sahaja
4) Tshirt eksklusif DYXY adalah limited dan terhad πŸ’— Pemenang RM100 cash selama 10 orang setiap minggu akan diumumkan di LIVE FB @dyanaroslan pada tarikh berikut :

11/5
18/5
25/5
01/6
10/6
#dyxy
#dyxycompleteset
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxybccream
#dyxycosmetic
#dyxyteam

Lipstick yang menjadi kegilaan gadis2😍 πŸ’•MATTE LIPSTICK DYXY
~ Moist matte lipstick πŸ’„Sexy Nude
πŸ’„Flirty Me
πŸ’„Cherry Red

Berminat boleh pm atau whatsapp 0138576558

#lipstickDYXY

Dyxy masuk Majalah Mingguan Wanita & Majalah Pengantin pulak cuolsss 😘

Power tak power Dyxy ni.. Memang tengah viral di mana2. Viral sebab kualiti setanding produk Antarabangsa.
Setiap customer yang beli pasti puas hati. Pertama kali pakai terus jatuh cinta dan terus setia. Repeat order berkali2. Hakak bukan cakap kosong.. Awak kena cuba dulu, baru tahu macam mana penangan Dyxy ni πŸ’žπŸ’ž Nak bagi Hantaran / Gift Sempena Hari Ibu / Hari Guru pon boleh 😍😍😍 Pasti Isteri2 / Guru2 Semalaysia happy tak terkata πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

ARBUTIN UNTUK KULIT CERAH DENGAN SELAMAT πŸ’―
.
Produk yang menjanjikan kulit putih melepak tapi tak ada kelulusan KKM biasanya mengandungi dua bahan terlarang iaitu MERKURI dan HYDROQUINONE πŸ˜“.
.
Memang akan putih dari awalnya. Tapi bila tinggalkan dan untuk jangka masa panjang akan menyebabkan HIPERPIGMENTASI (penggelapan kulit).
.
Tahu tak sebenarnya ada cara lebih selamat untuk kita jaga kulit dan lebih cerah? 😍😍😍
.
ARBUTIN yang menggunakan teknologi terkini ialah bahan pencerah semulajadi.
Apa tu arbutin?
.
Arbutin adalah extract berry yg merupakan agen pemutih semulajadi 😘

Saya nak kongsi cerita sikit pasal produk yg tgh VIRAL skrg ni. DYXY COSMETICS!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Produk ni ada banyak kelebihan. Nak tahu?? Jom teruskan membaca 😘

Kelebihan DYXY COSMETICS πŸ’Ÿ -Tidak berminyak
-Tidak perlu memggunakan concealer
-Long lasting ( lebih 8 JAM!!) -Full coverage foundation
-Tidak perlu BB Cream
-Tidak perlu compact powder
-Tidak melekit
-HD effect bila dalam gambar
Dan yang paling2 best ialah...hanya amik masa kurang dari 5 minit ajer...dah glowing mowing tau...best ke best?? Produk ni dtgnya dgn dua pilihan warna. Iaitu Beige dan Natural. Yang paling best sekali bila pakai TAK BERCAPUK & MUDAH RATA DISELURUH MUKA.
Best kan? 😊😊😊 Jom2 dptkan koleksi anda sekarang!
Boleh PM πŸ“² 013-8576558

Nak kongsi BONUS ni.... sekarang ni tengah buat promosi tau.. Harga runtuh baik punyaaaa πŸ‘

Ada free gift lagi....
Ada free postage lagi.... Perrghhhhh.....
Mana nak dapat macam ni punya offer ooiii...

Sedikit tips bagi yang berhajat untuk membeli foundation atau teringin nak pakai foundation tapi masih ragu-ragu memilih😊

Lihat πŸ‘‡ ciri2 utama yg uols perlu pertimbangkan dlm pemilihan foundation terbaik ‡ πŸ‘‰Halal & lulus kkm
πŸ‘‰Boleh dibawa solat πŸ‘‰Tak melekit/ tak berminyak
πŸ‘‰Tahan lama
πŸ‘‰Mengandungi SPF yg tggi πŸ‘‰Sesuai utk semua jenis kulit

Pemilihan foundation yang betul sangat penting untuk memastikan penampilan anda lebih menarik dan yakin...effect "Natural Look" akan dpt dilihat jika anda memilih foundation / bc cream yang betul... Sapuan juga lebih kemas jika guna brush berbanding tangan 😍

Pemilihan foundation yang salah akan menjadikan wajah anda kelihatan terlalu cerah ataupun terlalu gelap. Perbezaan ini akan membezakan warna kulit wajah dan leher anda.

Ketika memilih warna foundation, anda disarankan untuk mencubanya di tempat yang terang dengan menyapukannya di bahagian rahang dan lihat perbezaannya dengan warna kulit.Jika warna senada, maka anda sudah menemui foundation yang sesuai.

DYXY Cosmetics ada 2 jenis pilihan tona untuk anda sesuaikan dengan kulit anda 😊

BEIGE : Sesuai untuk orang yang Kulit Cerah

NATURAL : Sesuai untuk Kulit Sederhana Cerah

Follow page @
https://www.facebook.com/Dyxy-by-Stephania-166072577392099/

DAILY MAKEUP WITH DYXY 😍
.
.
Meh layan tutorial pakai COMPLETE SET DYXY cosmetics 😍😍 BC CREAM DYXY ALL IN ONE!
Boleh buat concealer kening lagiπŸ€—
.
.

LIPSTICK DYXY bukan sekadar di bibir, tapi boleh buat sebagai blusher jugakkk, haa eyeshadow sekali tau😘

Tak lupa jugak MASKARA DYXY yang mesra wuduk , senang ditanggalkan pakai air jek😍

And last, jangan lupa FACEMIST DYXY untuk glowing dan lock mekap kita πŸ’ž

Senang, cepat & jimat dengan complete set DYXY 😘

WHATSAPP SEKARANG
http://www.wasap.my/+60138576558
.
#Dyxybccream #dyxycosmetic #facemistgreentea #dyxyborong #dyxybrunei #dyxysingapore #dyxykualalumpur #dyxybccreamfoundationmalaysia #neelofa #fattzura #mekapmurahmalaysia #mekapborongmurah #mekap #doorgiftcomel#ainaserum #bougasbeautyserum #fattzura #neelofa #sipipimerahcomel #maskulin #nona #dimatamu #awekcendol #tingtingtangting #majalahnona

WAJIB BACA! ❗❗❗❗ Bismillahirrahmannirahim πŸ’•
Wahhhh!!! Nampaknya makin HOT & VIRAL produk DYXY skang ni kan!πŸ˜„
.
.
Mehhh sini sis nak payung testimoni pengguna produk Dyxy yg telah pakai & amat berpuashati dgn produk Dyxy ni, maybe ada jugak kulit muka yg x sesuai tp jgn pulak kerana nila setitik rosak susu sebelanga!πŸ˜… Uolz pun blh fikir rasanya kalo x bagus produk Dyxy ni kenapa masih blh bertahan sehingga ke hari ini? Haaaa sape blh jwb??? πŸ˜±πŸ€”πŸ˜
.
.
Ibarat kata pepatah "takkanlah marahkan nyamuk habis kelambu dibakarnya" dpt ke dpt?πŸ˜† Ramai je pengguna tegar produk Dyxy yg masih kekal menggunakan produk Dyxy ni dari mula2 pakai sampai lah skang ni...repeat order berkali2! xde hal pun, pendek kata drpd kulit muka breakout sehingga FLAWLESS & GLOWING uolz!😊😍😘
.
.
Yg penting konsistensi pemakaian tu, kalo dah sume bende uolz nak tepek kat muka tu then complaint pulak asbab pakai Dyxy muka jd breakout, come on la...xpe kejap lg kak liza nak cite psl Healing Crisis pulak ye...sabar semua!😊
.
.
Ini FAKTA bkn AUTA ye...ramai yg dh berjaya dgn produk Dyxy ni, ada yg mula2 menjadi pengguna je then terus jatuh hati lalu jd Agent & Stokist Dyxy...sbb yakin & percaya dgn keberkesanan produk Dyxy ni uolz😊 apa salahnya sambil pakai kita menjual, sharing kebaikan & manfaat produk Dyxy ni...bkn hanya mencantikkan malah blh merawat skali sbbnya PRODUK DYXY TERBUKTI SELAMAT & DON WORI ADA KELULUSAN KKM SEKALIπŸ˜‰
.
.
Insya Allah...dgn niat ingin saling membantu bkn hanya mencari keuntungan semata2, now ramai yg dah jd usahawan berjaya pun. So far so good, semoga DYXY COSMETICS terus kekal & dpt melahirkan lg jutawan hebat.
.
.
So, don wori be hepi!😁 Produk Dyxy bkn timbang kati, kalo percaya jugak uolz yg rugi sbb memang dah terbukti yg Dyxy CHEMICAL FREE!βœ”πŸ˜„πŸ˜
.
.
Nak Order? Wsap sis hari ni, byk freegift nak bg ni!πŸ˜‰
www.wasap.my/60138576558
.
.
#dyxycosmetics
#dyxylovers
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxymascarafibre
#dyxymoistlipstick
#dyxybrush
#naturalproduct
#chemicalfree
#teamnina

Tak nak cakap banyak!!! Jom grab set DYXY yang tengah sales kaw kaw sekarang πŸ“£

Potongan harga yang tak masuk akal
Muka cantik,jimat pon banyak ❗❗❗ Nak order boleh klik link kat bawah terus πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60138576558

Lelaki dan DYXY!!! πŸ€—πŸ€— Tak da halangan dengan DYXY, tak kira jantina dan usia, semua boleh bersama DYXY!

DYXY SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
DAH 6 BULAN PAKAI ! 😱😱 Meh sini nak bagi feedback 😘

Beriya kome bacaa.. Rupanya DYXY πŸ˜‚πŸ˜‚ Memang betul pun siapa kulit MUKA BERMASALAH ...TRY.. TRY... laaa pakai DYXY set yang tengah promosi πŸ€—
.
πŸ‘ŒπŸ˜
.
Rugi sangat uoollsss yang belum cuba tu.... 😊

Most Popular Instagram Hashtags