primrosebeautehq primrosebeautehq

294 posts   9,821 followers   1,503 followings

FACE OIL NO 1 MALAYSIA  ✨Luxurious Face Oil No 1 Malaysia 🌿100% PURE & NATURAL 🌟5 Luxurious Oils in just one bottle 👍 KKM approved! 💞 For youthful, glowing looks

Dapatkan PRIMROSE BEAUTE FACE OIL melalui agen dan stokis kami yang sah for a smoother and glowing skin with natural oil by Primrose.
.
#fightoilwithoil #faceoilmalaysia #primrosefaceoil #primrosebeautefaceoil #primrosebeautefaceoilfeedback #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #minyakmukamalaysia #minyakmukamurah #arganoilmurah #primrosebeautefeedback

Siapa suka kalau jerawat lambat kecut kan? Nak keluar pun rasa segan sebab jerawat besar. Face Oil kami membantu untuk mengecutkan jerawat dengen lebih cepat.
.
Ayuh whatsapp agen-agen dan stokis sah kami.
.
Whatsapp +60134886878
KKM approved!
.
#PrimroseMalaysia

Exfoliate your skin once or twice a week to eliminate dead cells and reveal your beautiful skin.
.
Use soft and smooth exfoliator and wipe your face with warm and soft towel for the ultimate fresh face effect.
.
Apply PRIMROSE BEAUTE FACE OIL after exfoliation to feed the skin with the good stuff.
.
Get beautiful and glowing skin with luxurious natural oil by Primrose.
.
#fightoilwithoil #faceoilmalaysia #primrosefaceoil #primrosebeautefaceoil #primrosebeautefaceoilfeedback #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #minyakmukamalaysia #minyakmukamurah #arganoilmurah #primrosebeautefeedback

Sweet Almond Oil ini mengandungi:
- Vitamin E
- Melindungi kulit dari sinar UV
- Membantu mengurangkan jerawat
- Mengurangkan kesan hitam disekitar mata
.
Semua kelebihan ini hanya dari satu kandungan yang terkandung dalam Primrose Beaute Face Oil. masih banyak lagi kandungan berkhasiat yang boleh memberikan kebaikan pada kulit anda.
.
Dapatkan PRIMROSE BEAUTE FACE OIL melalui agen dan stokis kami yang sah.
.
Whatsapp +60134886878
KKM Approved!
.
#PrimroseMalaysia

Dah pernah cuba Rose Hip Oil?
.
Rose Hip Oil ini kelebihan dia banyak sangat. Antaranya
ialah:
~ Anti Penuaan.
~ Anti Oksida untuk melawan kerosakan kulit akibat terdedah
kepada matahari.
~ Pulihkan kesan jerawat.
~ Diperkaya Vitamin A dan E nutrisi penting untuk kulit.
.
Boleh dapatkan PRIMROSE BEAUTE FACE OIL melalui agen dan stokis kami.
.
Whatsapp +60134886878
KKM approved!
.
#PrimroseMalaysia

Penting tau untuk pastikan muka kita sentiasa lembap. Kulit muka yang kering boleh menyebabkan kulit kehilangan perlindungan. Maka kulit lebih berisiko untuk menjadi berkedut dan senang breakout.
.
PRIMROSE BEAUTE FACE OIL dengan kebaikan 5 jenis minyak akan pastikan kulit anda sentiasa lembap dan cerah.
.
.
Whatsapp +60134886878
.
KKM approved!
.
#PrimroseMalaysia

Kulit muka bermasalah memang susah untuk dihilangkan kalau kita belum jumpa produk yang mesra dengan kulit kita.
.
Pernah gunakan Primrose Beaute Face Oil? produk yang sememangnya dirumus khas untuk kulit sensitif yang mempunyai ekstrak minyalk Argan yang berkesan untuk merawat kulit anda.
.
Dapatkan Primrose Beaute Face Oil hari ini untuk kesihatan kulit muka yang berpanjangan.
.
#PrimroseMalaysia

Hello, harini ramai yang pulang ke kampung untuk tunaikan kewajiban kan? Primrose Beaute Face Oil nak ucapkan selamat pulang ke kampung dan tunaikan amanah kita sebagai rakyat Malaysia. Buat pilihan yang bijak demi masa depan negara okay?
.
#PrimroseMalaysia

Primrose face oil ni ada 5 ingredient utama dia yang sangat awesome iaitu
~ Evening primrose
~ Rose hip oil
~ Sweet almond
~ Argan
~ Maracuja
So kalau korang cuba Primrose face oil ni Insyaallah kulit korang akan glowing and soft tanpa ada masalah kulit berminyak lagi.
.
Whatsapp +60134886878
KKM approved!
.
#PrimroseMalaysia

Tired of looking at dull and problem skin, Primrose Beaute Face Oil ready to help bring your skin back to life. get yours now!
.
#PrimroseMalaysia

Hello guys,tasha nak tanya ni kulit muka masih lagi bermasalah ke? dah cari solusinya atau belum?
.
kalau belum apakata hari ini anda cuba gunakan Primrose Beaute face Oil untuk menghilangkan masalah kulit anda.
.
Tasha jamin kesan dapat dilihat dalam sekelip mata.
.
Tak percaya? hubungi kami sekarang!
.
#PrimroseMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags