[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

prettysuci prettysuci

637 posts   14987 followers   190 followings

Teamprettysuci@gmail.com  THE WORLDS LEADING HALAL BEAUTY PORTAL

http://www.prettysuci.com/

Bukan masa nak keluar je kena makeup cantik-cantik tau tapi masa nak tidur pun kenalah cantik-cantik jugak. Especially untuk bahagian mata mesti kena ada penjagaan extra πŸ‘€
.
.
Jadi sebelum korang get your beauty sleep tu jangan lupa pakai eye cream dulu okay. Kat @prettysuci ni ada banyak pilihan eye cream, pilih je yang mana sesuai dengan korang!
.
.
@sariayu_mt
.
.
Naveen
.
.

Kalau nak try and pilih sendiri eye cream datang je kat showroom kami di Publika!
.
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Bila mata tak cukup rehat atau korang tak cukup tidur mesti akan munculnya β€˜eyebag’ ni. Kalau bangun pagi dah terlambat nak ke office tu jangan panic okay bila terserlah β€˜eyebag’ korang tu. Cover je dengan concealer. Macam mana? Mudah je, cuba try tips ni!
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors #beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Teknik contour & highlight yang betul adalah penting bila makeup. Kalau salah mesti nampak something wrong dengan muka korang πŸ™ˆ
.
Siapa yang nak belajar cara untuk contour dan highlight yang betul boleh tengok video tutorial ni. Lepas ni boleh try sendiri depan cermin!
.
.
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors #beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Nak nampak mata besar? Boleh je! Tapi bukan dengan cara plastic surgery ye! 😁
.
Tak perlu pun buat plastic surgery, inject sana sini, korang cuma perlu tips & trick yang betul je untuk dapatkan mata yang besar & galak. Guna makeup pun boleh tau!
.
Nah @prettysuci share tips & trick yang korang boleh guna dengan selamat dan berkesan. Mudah je caranya. Selamat mencuba!
.
@wardahbeauty
.
Kalau nak tahu eyeliner apa lagi yang ada datanglah ke showroom kami di Publika then korang boleh tengok dan test sendiri our produk!
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Wow look at that! Gorgeousnya makeup look dari our #ladyboss ni! Really love the combination lip color dari lip matte @prettysuci tu! Korang pun mesti nak try makeup look macam ni kan? For those yang nak try tu boleh dapat all produk kat atas ni di @prettysuci ❀
.
@prettysuci – Minah Jambu
@prettysuci – Cek Mek Molek
Zahara - Golden Goddess Palette
Talent – SUNWOO COSME Crystal Dia Powder Blusher (Coral)
.
.
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors #beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Yeay new year special khas untuk korang pencinta makeup! Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan new year set ni. Ada 6 produk kesemuanya. Dari produk penjagaan kulit sehinggalah ke makeup. Senanglah if korang nak bawak pegi travel nanti just bawak set ni je. Barulah cantik sentiasa di tahun baru ni!
.
SUNWOO COSME Color Cushion Foundation
@arganiahq Wonder Oil
@sariayu_mt Eye Shadow Kit
Crystal Dia Cheek Stick
SUNWOO COSME Vitamin Q10 Essense Magic
@naelofarhijab Rose Blush Perfume
.
Jom ke showroom kami di Publika then korang boleh try sendiri our produk!
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Tahun baru ni semua benda nak baru & of coz makeup pun mestilah baru kan? Apa kata korang try set makeup dari @prettysuci ni untuk makeup yang lebih fresh untuk tahun baru 2018 ni. Tak adalah asyik pakai warna lipstick yang sama je, makeup look yang sama je kan 😁
.
@sariayu_mt
@wardahbeauty
@makeover_id
Talent SUNWOO COSME Crystal Dia
@morelashesofficial
.
Jom ke showroom kami di Publika then korang boleh try sendiri our produk!
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Ada sesiapa kat sini yang bibirnya nipis? Nak tahu trick untuk dapatkan bibir yang nampak tebal tak? Ha..jom tengok tips dan trick ni!
.
1)Gunakan lip liner – kombinasikan warna lipstick yang korang pakai dengan lip liner berwarna sama di bahagian tepi bibir
.
2)Guna lipstick yang korang suka – sapu lipstick yang korang pilih tadi keseluruh bibir
.
3)Sapukan lip gloss – gunakan lip gloss yang transparent untuk nampak bibir lebih penuh
.
4)Gunakan concealer – lepas je pakai lipstick, oleskan sikit concealer pada bibir untuk bagi efek bibir yang tebal
.
Selamat mencuba ladies! 😘
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors #beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Setiap wanita mesti ada warna kesukaan lipstick dia. Tak kisahlah warna garang ke, warna lembut ke mesti akan ada 1 warna yang buat dia rasa konfiden je!
.
Macam di Pretty Suci ni kita ada macam-macam pilihan warna lipstick, lip cream. Dari warna untuk nude lips hinggalah ke red lips semua ada. Korang pilih je yang mana pilihan hati dan pakai dengan penuh konfiden!
.
Jom ke showroom kami di Publika then kita boleh play around with the color!
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Selalunya kita tengok orang buat tutorial makeup dalam bilik lah, dalam keretalah. Tapi harini Pretty Suci nak share video makeup tutorial dalam air πŸ’¦
.
What?? Makeup dalam air? Rare kan? Korang mesti nak tengok kan macam mana dia buat tutorial makeup dalam air. Jom kita tengok! Manalah tahu kot-kot lepas ni korang pun nak try makeup dalam air pulak 😁
.
#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors #beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #tuesdayeveryday #freshskin #allnatural

Most Popular Instagram Hashtags