prettysuci prettysuci

802 posts   19,349 followers   213 followings

PRETTYSUCI  THE WORLD’S LEADING HALAL BEAUTY PORTAL #prettysuci #halalbeauty #sucisisters

Kecantikan seseorang wanita sememangnya bermula dari dalaman, namun tidak salah jika kita bersolek ayu, bukan?
Dapatkan persolekan dicalit kedua-dua jelitawan ini di www.prettysuci.com dan 5 Sephora terpilih di seluruh Malaysia sekarang! 🌺🌸🌼 #letyourlightshine #halalbeauty #psIloveyou #prettysuci #sucisister #Faafirds #Fyza Kadir

Good afternoon #sucisisters , don’t forget to get these amazing Halal beauty products at www.prettysuci.com or at any of these Sephora outlets:
AEON SHAH ALAM
NU SENTRAL
IMAGO KK
KLCC
TEBERAU JHR
#prettysuc #supportyourlocals #lipcreams #prettysucixsephora

“If you’re sad, add a little more lippie and attack.” – Coco Chanel
Get them now at Sephora:
IMAGO KOTA KINABALU
NU SENTRAL
KLCC
AEON SHAH ALAM
TEBARAU JOHOR #supportyourlocals #prettysuci #sucisisters #prettysucixsephora #sucisister #lipcreams

Kulit adalah lifetime partner korang tau jadi kenalah jaga betul-betul. Takkan nak baju je cantik kulit tak nak cantik kan?
.

Nak jaga kulit bukan susah tapi kenalah rajin dan konsisten. Korang guna je set yang @prettysuci suggest ni. Mostly all produk ni best seller tau! Yang penting all produk ni halal dan selamat digunakan 😉
.

#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #freshskin #allnatural

The beautiful YM Tengku Puteri @imanabdullah looking effortless gorgeous in full face Prettysuci X Sephora products:
Flawless foundation- light colour
Perfecting powder- light colour
Eyeshadow -gorgeous pallet
Lipstick- Lover
All products from our Aishah collection are available at Sephora
KLCC
AEON SHAH ALAM
NU SENTRAL
AEON TEBERAU JOHOR
IMAGO KK
Go and get them now! #supportyourlocals #prettysucixsephora #sucisister #prettysuci #sucisisters

HAVE FUN WITH YOUR WUDHU friendly nail COLOURS!
.
Ceriakan hidup anda dengan produk daripada Kester Black. Sangat smooth dan senang nak apply! Cepat dapatkan hari ni girls. You will have no regrets!
.
Get this product at www.prettysuci.com
.
#flawless #makeupaddicts #sucisisters #foundation #tutorial #halalbeauty #prettysuci #halalcosmetics #organic #vendormalaysia #vendors #beautyaddict #currentmood #slayyourday

Spotted in Beirut 🇱🇧:The ever so beautiful @nadiahkhanshah using PRETTYSUCI x SEPHORA products:
Foundation in medium code
Lipcream code INSPIRE mixed with FREE #prettysucixsephora #supportyourlocals #sucisister #prettysuci

Go and get all these amazing goodies now 😍
Products used:
1. Naelofar Hijab Rose Blush EDT
2. So.lek Gincu in Molek
3. Sunwoo Cosme Crystal Dia Multi Cheek in 02
4. Wardah Double Function Kit
5. Elexia Naturals Wonder Balm
6. Argania Wonder Oil
7. Argania Light Argan Oil

Don’t forget to grabyour favourite lip creams and 💅🏻 !
KESTER BLACK - Poppy WP
KESTER BLACK - Petal
KESTER BLACK - Frizzy Logic WP
KESTER BLACK - Rust
KESTER BLACK - Petra WP •

So.lek Gincu in Inang
Prettysuci Lipcream in Minah Jambu
Sorfina Hal Matte Lipcream in Carry Won
Talent Sunwoo Cosme Crystal Dia Lip Gloss in 15 Milky Brown #supportyourlocals #sucisisters #prettysuci #halalnailpolish #lipcream

3 Steps to flawless 'halal' looking skin! 💎
.
Tak susah nak jaga kulit ni, #sucisisters. With @halalcosco, kulit anda akan flawless berseri only with 3 products! Hebat kan? Clean up, moisturize and hydrate your eye area & semua orang akan jelous dengan kulit baru anda tu. 😜
.
Visit www.prettysuci.com & you'll be three steps away to beautiful skin.
.
#makeup #skincare #sucisisters #flawless #potd #halalbeauty #halallenses #prettysuci #antiwrinkle #antiaging #wokeuplikethis #halalcosmetics #organic #vendormalaysia

What are you waiting for #sucisisters? Go get it now! Thank you @heartt_tony for this MELETOP video💋#sucisister #sucisisters #Prettysuci #supportyourlocals #prettysucixsephora

Cantiknya produk Pretty Suci ni! Sesuai sangat dengan wanita2 diluar sana. Aww! Geram nya! Siap dengan Gift Box cute pulak tu 😍
.
.
Pada siapa yang inginkan Gift Box dan produk kami yang cute ni, Boleh datang ke showroom kami di Publika. Boleh ‘play date’ dgn kami dan kami akan bantu suggest apa yang sesuai utk dijadikan hadiah 💋💄
.
@makeoverid
@sariayu_mt
@sorfinahal
@laua_skin
.
Get this beautiful product at www.prettysuci.com
.
#Halal#sariayu#makeover#sorfinahal#lauaskin#flawless#sucisisters #shinebright #halalbeauty#prettysuci #wokeuplikethis #halalcosmetics#organic #vendormalaysia #vendors#beautyaddict #freshskin #currentmood#slayyourday #freshskin#allnatural

Most Popular Instagram Hashtags