prafr prafr

1,742 posts   50,307 followers   1,084 followings

Pramudina Narundana 🇮🇩  ≈ 水瓶座 ≈ content creator ➖ @caelestiale ➖ 📧 hello@prafr.com — bandung - surabaya - jakarta

44 weeks // you are on a daytime nursing strike and your love of solid foods seems to be more predictable. you whine and cry if we don’t pay attention to you and think the laundry basket is your toy to play. you are 10 months old and have a little tiny tooth broke through. you understand when i said “no”. you’re gesturing “no no”, “bye bye”, and “i’m sorry” 👋🏻 with your cute hands. you call me when you wanted to poop, this is soo helpful thank god. you are shy and nervous with strangers. you cry when papa left to work, and very glad when he came home. seems like papa is your favorite person on earth. over the past month i remembered that you are growing up before my eyes blink and i feel fortunate i get to be here to watch you do that. it doesn’t mean i don’t cry when i’m frustrated or that i don’t yell when no one seems to listen.. i’m not that perfect mom. but i’m present and i’m doing my best. #siddrafara #siddweekly #babygirl

my kind of cute bookmark. hehehe... pertanyaannya adalah: kapankah terakhir kali anda photobox?
-
PS. muka papanya sebel centil gitu hanya untuk bikin anaknya ketawa di foto.

Siapa bilang pakai hijab tidak harus memperhatikan perawatan rambut dan kulit kepala kita? Hmm salah besar loh, malah dengan berhijab aku skrg lebih rajin pilih-pilih shampoo apa yang cocok dengan kebutuhan rambutku. Salah satu yg utama adalah bahan dasar dari shampoo tersebut. Aku inginnya bahan yang natural dan bisa bikin rambut kita cantik berkilau walau sudah memakai hijab seharian.
.
Dan kebutuhan aku itu bisa aku dapatkan dari Dove Glowing Ritual, yang terinspirasi dari perawatan rambut wanita Jepang dengan perpaduan Pink Lotus dan Rice Water. Nah itu kan cerita aku, sekarang gantian ya! Share pengalaman kamu dalam merawat rambut supaya keliatan indah terus, jangan lupa kasi hashtag #DoveItNaturally #DoveItDifferently dannn tag juga 5 orang temen kamu ya :)

Alhamdulillah

#StrongHairStrongHer #Dove_IDN #GlowingRitual

barusan turun apartemen jalan-jalan keliling tamannya. dan setelah 3 bulan tinggal disini baru tau ada jogging track lumayan lucuk. hello dari anak yang udah nyengled karena ngantuk tapi tetep mau disuruh dadah dan senyum hahahaha... ((NYENGLED))

isya lama banget ulang tahunnya aku mau ngucapin sekarang aja ah! selamat menempuh hidup baru ya beas beureum...

yay! tanaman di rumah semakin bertambah sedikit-sedikit. ngga pernah beli, cuman mulungin taneman yang copot dari tanah di sepanjang jalan kalo suamiku lagi rajin jalan kaki dari kantor ke rumah hahahaha ssshhh... jangan bilang bilang bu risma ya 🤫🤭

jalan jalan sore ~

di balik foto æsthetic seorang mamak mamak, pasti ada aja yang kepo pengen ikutan. swipe! —>

si pemakan tutup lensa.
-
#siddrafara

my yummiest cheeks is turning 10 months today! she’s into everything, loves to swim, and finally broke through a bottom teeth. she gives the sweetest slobber kisses, loves to clap and dance to the beat. your light is contagious my little love. ♥️ #siddrafara #siddmonthly #babygirl

42 & 43 weeks // you are just getting over your first appearing teeth fever. and i’m getting nervous whenever you wanted to nurse. you learn to cruise around furniture and all you want to do is practice your new skills. you love to play hide and seek with us, pointing the ants, eat bread crumbs, and meowing a cat. you wanted to eat my food which are not allowed to you, and you didn’t want to eat yours. this making me crazy but i’m still trying to seek a way of it, any suggestion? maybe some recipes would help. this has been 3 months since i left bandung and i miss my friends and social aspect of work. but with you here, i will never feel so lonely. #siddrafara #siddweekly #babygirl

kangen bandung

Most Popular Instagram Hashtags