[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

popis.kt popis.kt

891 posts   5658 followers   146 followings

1st Popia Pisang in Terengganu  πŸ“±+6 014 522 3905 🌹 Open Daily 🚘 Waze : Popis KT πŸ•› Sat - Thu : 12pm - 7pm πŸ•› Fri : 3pm - 7pm πŸš— Delivery available at selected area only

http://www.wasap.my/60145223905

. Hai gaissss. .

Abg popis gigih lagi. Gigih ke tidokkk? πŸ˜‚πŸ˜‚ panjat kerusi meja demi sekeping flatlay ini. Hahaha. Kalau nk buat parti popis, boleh la order popis banyak2 macam ni kan. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. Tak tahu location kat mana? Landmark Balai Polis Batu Rakit or boleh waze "Popis KT". .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

#popiapisang #bananaroll
#terengganu #kualanerus
#kualaterengganu #malaysia
#vitdaily #fooddaily #foodgsm
#foodporn #viral
#delivery #cod

. Hai gaissss. .

Siapa peminat coklat kat sini? Haaa abg nak belanja gambar 1 kotak besar popis perisa coklat! Suka betul adik ni makan popis coklat. πŸ˜€πŸ˜€ .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12pm -7pm. Nk beli 1 kotak besar kejutella sahaja pun boleh. Nak 1 kotak besar perisa chocoreo sahaja pun boleh. Haaa jangan lupa, SET LETOPSSSS masih ada. Until 16 Dec okay. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Banyaknya sale hujung2 tahun ni kan. Macam today, 12.12.2017! Popis pun ada sale jugak tau! Haaa untuk hari ni INI SAHAJA, abg nak bagi diskaun 10% untuk mana2 kotak besar. Jimat berbaloi2 uolsss. .

Kalau bak buat parti popis ke, beli kotak besar banyak2, lagi lah berbaloi baloi baloi. Tapi untuk today saja tau. Nak order dulu pun boleh, whatsapp abg di 0145223905. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz
#12December #yes #sale

#1212 #yearendsale #jualanakhirtahun

#terengganu #kualaterengganu

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. COD pun dah ada sekarang. πŸš—πŸš—Nak cod whatsapo abg awal2 tau. Dannn jangan lupa, SET LETOPSSSS πŸŽ‰πŸŽ‰ pun available jugak until 16 Dec. Jimat berbaloi2 uolssss. .

Thanks @izzati.sariyah for this photo. Ni antara regular cust abg jugak. πŸ’•πŸ’• Siap dh hafal semua flavour tu. 😍😍 Korang kalau belu popis, jgn lupa tag ig popis jugak tau. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7 pm. Omg hari ni dah start YES 2.0 tau. πŸŽ‰πŸŽ‰ Ada SET LETOPSSSS. Boleh tengok previous post okay. .

Anyway thanks @ain.amirah_ for this photo! Antara regular customer popis yg support abg dan popis dari dulu lagi. Yg dia tag tu pun samaa semua. Thanks korang πŸ’•πŸ’•πŸŒΉπŸŒΉ Nanti datang beli popis lagi ye. Hehe. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

YES 2.0! Kalau few weeks ago ada YES 1.0, sekarang dah ada g 2.0. Year End Sales 2.0 ni bermula esok (10 Dec ) sehingga 16 Dec. Inilah dia abg namakan SET LETOPSSSS! πŸŽ‰πŸŽ‰ Hiksss. .

Apa yg korang boleh dapat dengan SET LETOPSSSS ni? Haaaa 1 set popis Keju O Tella ( or korang boleh pilih mana2 from flavour D) , aiskrim popis dan air lemonade. Berapa harga semua ni? RM 12 SAHAJAAAAA. Haaaa so esok dah boleh beli SET LETOPSSSS ni. πŸ’•πŸ’• Datang then bagitahu nak SET LETOPSSSS. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

#yes #yes2017 #yearendsale
#jualanakhirtahun #yearendsales

#terengganu #kualanerus #malaysia

#kualaterengganu #foodporn #foodgsm

#vitdaily #popiapisang

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. Haaa abg ada announcement. COD dah kembali bermula ESOK ( 10 Dec 2017 ). Kalau korang nak cod esok, boleh whatsapp abg popis awal2 tau. Boleh klik link whatsapp dekat pofile ig popis. Jumpa semua nanti. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Selamat hari Jumaat! Semoga kita semua mendapat keberkatan pada hari yg mulia ini. Aminnn. .

Btw kedai popis buka macam biasa hari ni. 3pm - 7pm. Kedai popis kat mana? Korang boleh waze "Popis KT". InsyaAllah nanti jumpa. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12pm - 7pm. Sorry sangat2 sebab sekarang takde cod lagi tau. Korang boleh walk in kedai je. Kalau nak order dulu pun boleh. .

Btw thanks @melinn__ for this photo? Antara regular customer abg popis dari dulu sampai sekarang πŸ’•πŸ’• thanks. Korang jangan lupa tag @popis.kt jugak tau. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Cer teka sape post gambar ni? Haaa ni lah gambar from @nurrramni_ Thanks awak for tagging us. Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12pm to 7pm. COD takde lagi buat masa sekarang tau. Boleh walk in je. InsyaAllah next week ada cod balik. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Popis takes Singapore! Haaaa gitteww katanya. Alhamdulillah abg dapat pusing2 Singapore beberapa hari tu. Dan haruslah susah nak move on kan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Btw abg sempat snap sticker popis dekat mercu kebanggaan Singapore iaitu Merlion ( Singa ekor ikan )πŸ˜‚πŸ˜‚ dengan Marina Bay Sand ( MBS ). Wishlist sangat nak naik atas MBS dekat infinity pool dia tu. Tapi setahu abg, tempat tu untuk resident hotel tu je. 😭😭 Dan abg tak mampu nak sewa room kat situ. Hahahaha. InsyaAllah nanti abg share lagi pasal trip Singapore hari tu. Hehehe. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. Dari semalam dah buka dah. 12pm - 7pm. Tapiiii cod takde lagi kot. InsyaAllah bila dah ada cod nanti, abg update balik kat sini okay. .

Btw thanks @nuraffiqah_ for this photo. Nanti datang lagi ye. Hehe. Korang kalau beli popis, jangan lupa tag @popis.kt okay. Jumpa semua nanti. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

Most Popular Instagram Hashtags