[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

popis.kt popis.kt

800 posts   4859 followers   142 followings

1st Popia Pisang in Terengganu  πŸ“±+6 014 522 3905 πŸ’ Open DAILY 🚘 Waze : Popis KT πŸ•› Sat - Thu : 12pm - 7pm πŸ•› Fri : 3pm - 7pm πŸš— COD available at selected area only

. Hai gaissss.

800th posts! Eh banyak betul abg popis pos gambar kat ig ni kan. Sedar tak sedar dah 800 gambar. πŸ˜‚πŸ˜‚ Anyway kedai popis buka macam biasa hari ni. 12- 7pm. Jemput singgah kedai popis nanti. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Salam Jumaat. Kedai popis buka macam biasa hari ni. 3pm - 7pm. Selamat berhujung minggu. Nantu singgah kedai popis tau. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Assalamualaikum. .

Hai gaissss. .

Selam Maal Hijrah dan selamat menyambut awal Muharam kepada seluruh umat Islam di Malaysia. Semoga dengan kehadiran tahun baru ini kita terus mendapat keredhaan dan keberkatan Allah. Sama2 kita berhijrah dan berusaha ke arah yg lebih baik. πŸ˜€ .

Doakan abg dan popis terus dapat berdiri dan maju selalu. πŸ˜€ Abg doakan kekorang semua sentiasa berada di bawah lindungan dan rahmat Allah SWT. Terima kasih kepada semua yg sentiasa menyokong dan mendoakan popis. Hanya Allah dapat membalas jasa kekorang semua.
Terima kasih.

#popis #popisbyhanifmz
#muharam #maalhijrah

#1439 #tahunbaru

. Hai gaissss. .

Yes! We are open today. From 12pm till 7pm. If you are still have no idea where is our shop located, you just can search for "Popis KT" on waze. Waze will lead you to reach our shop. Easy peazy. Lol πŸ˜‚πŸ˜‚ So come and drop by out shop today. Cant wait to see you guys later. Have a nice day! .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss.

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. Jumpa nanti! . .

Thanks .

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Wak menape tu? Lunch dok lagi? Kalu dok, dan lagi nok mari keda popis ni. Sebab keda popis buka macam biasa hari ni. Kalu dok dan, mari pah balik kije kakrang dakpe. Sebab keda popis tutup pukul 7. Hor dang beng ah op. Faham dok belaka? Kalu dok faham mitok tolong kawan2 Terengganu translate deh. Hehehe. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. .

Hai gaissss.

Popis kejutella! This is one of the top flavour! Kalau kekorang tanya abg popis, flavour mana paaaaaling laris. Of course the answer is kejutella. Abg sendiri pun suka sangat kejutella ni. Kombinasi keju dan nutella. Haaaa nanti datang try tau. Hari ni abg buka kedai macam biasa 12 - 7pm. See ya. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Abg buka kedai popis macam biasa hari ni. Cuti abg dah habis Korang masih bercuti kan. Haaaa. Sesambil cuti tu, mai la kedai popis. Beli popis 1 big box, maka reramai dengan family tercenta. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Selamat Hari Merdeka! Sorry. Hari ni kedai popis tutup tau. InsyaAllah esok buka macam biasa. Selamat bercuti. .

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. Anyway esok abg tutup kedai tau. InsyaAllah Ahad buka balik. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. Abg tak sempat nak update awal2 tadi. Busy sikit hari ni. Nanti jemput singgah kedai popis tau. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hi gaissss. .

Wak menape tu? Ni nok kabo keda poois buke macam biasa hari ni. Hok mane wasse nok makan popis tu, boleh la mari singgoh keda abg popis ni. Kalu dok tahu mane, boleh waze "Popis KT". Atau nok senang, whatsapp je abg, kekgi abg share location. .

Terima kasih.

#popis #popisbyhanifmz

Most Popular Instagram Hashtags