popis.kt popis.kt

1,029 posts   7,417 followers   152 followings

1st Popia Pisang in Malaysia  πŸ“±+6 014 522 3905 🚘 Waze : Popis KT πŸ•› Sat - Thu : 12pm - 7pm πŸ•› Fri ONLY : 3pm - 7pm πŸš— Delivery currently NOT available

. Hai gaissss. .

Nak ke tak nak, makan popis.
Nak ke tak nak, makan popis.

Omg teringiang2 nada lagu ni kat telinga abg popis! Hahaha. Siapa baca caption ni sambil nyanyi, angkat tangan! Hahaha. .

Kedai buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz
#fooddaily #foodphotography #foodporn
#foodfest #foodflatlays #foodgsm
#bananaroll #banana #popiapisang

. Hai gaissss. .

Asyik belanja gambar pegun je. Hari ni abg popis belanja gambar bergerak. Haaaa. Dengarlah kerangupan popis. Kalau nak crispy kena makan popis, bukan makan rendang. Ehh tetibaaaa. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 3 - 7pm. Nanti wajib singgah ramai2 tau! Hiks πŸ˜€πŸ˜€ .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Abg popis kat Sabah lagi? Eh hellooo. Duit dah habis okay. Abg popis dah balik. So kena balik berkerja semula. πŸ˜‚πŸ˜‚ Hahaha. Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. Jumpa semua nanti. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Yeay kedai popis dah buka hari ni. Macam biasa 12 - 7 pm. Abg popis dah balik daripada percutian rehatkan minda. Tapi ni macam pening je lagi. πŸ˜‚πŸ˜‚ Hahaha. Jumpa semua nanti. Btw COD MASIH LAGI TIADA. Penat dah abg popis bold, tapi masih ramai tertanya2 pasal cod. πŸ˜‚πŸ˜‚ .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Ramai yg tanya / whatsapp / dm tanya esok abg popis buka kedai tak? Abg popis tak sempat reply lagi. InsyaAllah esok buka. Esok abg popis update balik okay. .

Kalau tak jetlag, insyaAllah buka, sbb abg popis dah habis bercuti. πŸ˜…πŸ˜… Kemain jetlag kannnn. Hahaha. Btw abg popis lupa ambik gambar sticker popis kat Gunung Kinabalu hari tu. Stress betul. πŸ˜‚πŸ˜‚hahaha. Good night gaissss! .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis TUTUP lagi tau hari ni. Abg popis mintak maaf sgt2 yg datang kat kedai, tapi kedai tutup. Segala kesulitan amat dikesali. .

Abg popis di luar kawasan, now berada di Sabah. Bagi abg popis rest2 minda jap. πŸ˜…πŸ˜… Btw siapa org Sabah? Cepat angkat tangan. Hehehe. Have a good day peeps. πŸ˜€πŸ˜€. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Maaf semua. Kita hanya mampu merancang, tapi Allah yg menentukan. Kedai popis TUTUP sehingga 17 April ( Selasa ). InsyaAllah kedai popis akan dibuka semula pada 18 April. .

Abg popis sekarang berada di luar kawasan. Dan kakak abg popis, Kak Long yg akan mengambil alih kedai popis sepanjang ketiadaan abg popis. Tapi tengah hari tadi, anak Kak Long telah dikejarkan ke hospital, disebabkan lelah dan sesak nafas. .

Abg popis mintak korang sama2 doakan anak sedara abg popis cepat sembuh seperti sedia kala. Amin. Sekali lagi abg popis mohon maaf. Segala kesulitan amat dikesali. .

Terima kasih. .

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Sorry semua. Kedai popis terpaksa tutup hari ni. Abg popis di luar kawasan. Tapi kakak abg popis tak dapat buka kedai hari ni. Maaf atas kesulitan. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Sorry. Kedai popis tutup hari ni. Dan ada perubahan waktu berniaga untuk berberapa hari. Details seperti berikut :

15 - 17 April : 2pm
( Ahad - Selasa ). .

Dan cod tiada buat masa sekarang. Maaf atas kesulitan. Have a nice day peeps! .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss.
Kedai popis buka macam biasa hari ni. 3 - 7pm. Tapi sorry abg popis nak maklumkan bahawah kedai popis TUTUP pada hari esok, Sabtu ( 14 April ). Maaf atas segala kesulitan. .

Btw thanks @_cahaya_bulan for this photo! Korang yg beli popis tu jgn lupa tag popis jugak tau. .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. Abg nak cadang kalau rasa nak makan popis ramai2, nak belanja kawan2 ke, family ke. Boleh beli 1 kotak besar ni. Boleh share reramai kan. Sharing is caring gittewww. πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

. Hai gaissss. .

Kedai popis buka macam biasa hari ni. 12 - 7pm. Pagi tadi macam hujan lebat je kan. Tapi ni dah nampal mentari menyinari. So bolehlah singgah kedai popis nanti. πŸ’•πŸ’• .

Thanks.

#popis #popisbyhanifmz

Most Popular Instagram Hashtags