[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

politiken politiken

764 posts   46895 followers   66 followings

Politiken  Vi giver dig historier, som gør dig klogere, giver dig et sug i maven og får dig til at grine akavet højt i bussen.

http://goo.gl/XMLo9f

24-årige Emilie Blom har haft en spiseforstyrrelse. Nu bruger hun bikinifitness til at blive sund. Men bliver den intensive træning og kost erstatning for spiseforstyrrelsens kontrol – og kan hun blive lykkelig af jagten på den perfekte krop?

Du kan finde hele historien om Emilies jagt på den perfekte krop på politiken.dk.

Mød Lis Larsen på 87 år. Hun læser ikke bare sin avis. Hun læser den højt. Ordene får en anden vægt, hvis man selv siger dem. Og på den måde kan man bedre få det hele med, synes hun. Men det er ikke nok for Lis at sidde i en stol og læse. Når hun falder over noget, der gør hende nysgerrig, skal hun ud og se det med egne øjne. Derfor har hun allerede set det nye Nordhavn, Westmarket og i sidste fredag var hun til Kulturnatten, fordi det lød spændende.
Vi takker hendes barnebarn @rumbleskaft for det dejlige billede. Og Lis for at huske os på, hvor vigtigt det er at opleve noget ❤️

Malak Saidi (th.) spiller fodbold, klarer sig godt i skolen og har masser af veninder. Hun er vokset op med Bamse og Kylling og ’X Factor’. Med Thomas Blachman, ’Vild med dans’ og melodigrandprix for børn. Med regn om sommeren, slud om vinteren, og H.C. Andersens eventyr i skolen.
Men selvom hun har været i Danmark i 11 år, mener myndighederne, at hun hører til i Marokko. Hvad skal vi stille op med Malak og de mere end 100 børn i det danske asylsystem?

Siden foråret har fotograf Martin Lehmann og journalist Olav Hergel fulgt Malak og hendes liv i ingenmandsland. I denne uge kan du læse historien om Malak på politiken.dk.

Åhhh, kan du huske det?
Følelsen. Af at bygge en hule. At have noget for sig selv. Noget hemmeligt, noget skjult. Noget, man selv havde lavet. Noget, der var forbudt for voksne... Billedet her er taget af Finn Frandsen. Det er fra et 'hulebyggerlaboratorium' lidt uden for Sorø, hvor skoleklasser, fritidshjem og familier skal kunne komme og bygge 'hemmelige steder', som den på fotografiet. Hulen hænger tre-fire meter oppe i et fyrretræ. Og man skal cykle sig op til den... Flere billeder og flere ord om hulelaboratoriet kan man finde i en artikel skrevet af Politikens journalist Anna Mucha Økjær på politiken.dk 🌲

I stilhed står de her. Hundreder er mødt frem på Ragnhildgade, hvor en 16-årig dreng blev dræbt med seks skud i nat. Her er unge og gamle. Klassekammerater. Grådkvalt fortæller en nabo, hvordan hun med bankende hjerte ringede 112. “Jeg mangler ord. Hvordan kan man dræbe et barn?” Foto/tekst: @alexsjoeberg

Tak for jeres gæstfrihed!

I de seneste dage har 200 af os fra Politiken – journalister, redaktører, redaktionssekretærer, grafikere, fotografer, tegnere, annoncesælgere og bladsælgere – banket på døren hos 100 af jer – vores læsere. Vi har været i Allinge i øst, Ringkøbing i vest, Aabenraa i syd og Aalborg i nord.

I har gjort os meget klogere – og nu glæder vi os til at give jer et endnu bedre Politiken.
Tak for at vi måtte komme #hjemtildig!

'If you liked it, then you should have put a ring on it'. Astronomer så ud mod solsystemets fjerneste egne og fandt en ring om dværgplaneten Haumea. Det tyder på, at ringsystemer ikke er forbeholdt store planeter. Det er lidt spændende.

En kæmpemæssig lysekrone hænger og dingler i Sirte, Libyen, august 2016. Styrker fra den libyske GNA-hær har netop indtaget byen og smidt terrorbevægelsen Islamisk Stat på porten.
Indtil da var Sirte en af Islamisk Stats tre højborge i Mellemøsten – Raqqa og Mosul var de to andre. I kølvandet efter oprøret og borgerkrigen i Libyen så terrorbevægelsen sit snit og udvidede i landet. Men det skulle altså ikke vare ved.
Fotografiet er taget af Alessio Romenzi. Hans fotoserie fra krigen kom på en tredjeplads da World Press Photo blev uddelt tidligere i år. Til og med på søndag kan du se fotografiet udstillet i Pressen, Politikens Hus.

Man kigger lige en ekstra gang, når man ser dette fotografi. Hvorfor i alverden står to mennesker med pandakostume og TV-antenne midt i en skov? Der er selvfølgelig en god forklaring.
Engang var pandaer udrydningstruede. Men i dag går det faktisk bedre. I Kina, hvor to tredjedele af alle pandaer bor, har man iværksat et stort beskyttelsesprogram. Her er to arbejdere i færd med at undersøge pandaernes habitat 🐼
Fotografiet er taget af Ami Vitale. Hendes fotoserie om kinesiske pandaer fik tildelt en andenplads ved World Press Photos' naturkategori – og frem til på søndag kan du se det i Pressen, Politikens Hus.

Vidste du det? For det er næsten ikke til at forstå ...
Over 500.000 rohingyaer har på under fire uger forladt Myanmar. Aldrig før i verdenshistorien er så mange mennesker flygtet på så kort tid.
Politikens fotograf Jacob Ehrbahn har sammen med journalist Kjeld Hybel været i Bangladesh. Her har han udvalgt 40 af sine stærkeste billeder.
For at vise, at sådan ser det ud. Her er 4 af dem.

Over 7 dage besøger vi 100 af jer – vores fantastiske læsere ❤️ Det gør vi, fordi vi gerne vil give jer et endnu bedre Politiken.
Her er Mathis og Claus fra Politiken taget på besøg hos Øyvind og Susanne fra Islands Brygge i København. Hos deres familie er Politiken et fast indslag, når morgenkaffen bliver sat frem. Her deler de Politikens sektioner mellem sig. Øyvind slås med sønnen om sporten og med Susanne om debat 🗞️ Tak for vi måtte kigge forbi!
Du kan følge med i vores læserbesøg på pol.dk/hjemtildig

Over 7 dage besøger vi 100 af jer – vores fantastiske læsere ❤️ (fik vi sagt, at vi virkelig godt kan li' jer?). Det gør vi, fordi vi gerne vil give jer et endnu bedre Politiken.
Her får Bettina og Henrik besøg af tegner Mette Dreyer og journalist Tine Kirkensgaard. Bettina og Henrik bor i Tarm i Vestjylland, og de er meget trofaste Politiken-læsere. På trods af, hvad mange måske tror, er de meget københavner-orienterede, men savner dog alligevel et mere realistisk syn på Jylland i avisen.
Den tager vi på os og ser på, hvad vi kan gøre for at blive bedre på Jyllands-stoffet 😅
Tak for vi måtte kigge forbi!
Følg med i vores besøg på http://www.politiken.dk/hjemtildig

Most Popular Instagram Hashtags