[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

plateauxskovde plateauxskovde

368 posts   1549 followers   0 followings

Plateaux - Nightclub & Lounge  Boka bord i vår nya restaurang:

http://www.plateauxskovde.se/

Vi startar året med att avrunda säsongens PIANOBAR! Så välkomna in på god mat, allsång & LIVE-underhållning! 🎤🍾

Kära gäster!

Vi på Plateaux älskar att anordna nattklubbskvällar och vi letar ständigt efter idéer som kan tillföra något nytt till Skövdes nattliv. Vi känner att vi är absolut bäst är under vår, sommar och höst. Därför kommer vi i första hand att fokusera på det. Med andra ord, de varmare månaderna då vi kan ha öppet vår bakgård och samla så många människor som möjligt till den mötesplats vi valt att kalla just Plateaux.

Vi kommer nu att börja planera inför just denna säsong. Men vi kommer fortfarande att boka akter och öppna vid speciellt utvalda datum, ungefär en gång per månad. Så håll ögon och öron öppna!
Med andra ord, vi försvinner inte!

Har ni några frågor så tveka inte på att höra av er till oss via mail eller vår facebooksida! Nu laddar vi inför en fantastisk säsong med en levande bakgård!

Med Vänliga Hälsningar
Plateaux

Ps. Nästa öppettillfälle är redan den 1/5 och nästa nattklubbstillfälle är den 17/1 2018 Ds.

Fantastiskt stort tack till alla gäster som besökte oss igår!! Imorgon är det dags för restaurangfest, alla är välkomna och vi har fri entré!! ❤️💥

Hallå Instagram!

Som ni säkert redan vet är det dags för årets största hemvändarkväll hos oss på PLATEAUX! Firandet börjar 21.00 och håller på hela vägen fram till 03.00 med sång, dans och mingel!

För att slippa köa rekommenderar vi att komma i tid samt att förbereda swisch-betalning då det går absolut smidigast och snabbast för alla!

Välkomna till en riktigt rolig kväll hos oss på Plateaux!

Imorgon är ni välkomna in i värmen till vår fantastiska pianobar, finns ett fåtal bord kvar för middag, så in och boka på vår hemsida 🔥⭐️❤️❄️🎄

Nu börjar nedräkningen 🎄❄️🎅🏽🤶🏽⛄️⭐️

💥SUMMERVIBES🔥 Stort tack till alla som besökte oss i helgen ❄️🎄

Ett härligt sommarminne.
Ikväll blir de pianobar och imorgon nattklubb!! Varmt välkomna ⭐️⭐️

Pianoman! Vi öppnar kl 18.00 🔥💥

Snart är det helg igen och vilken helg det kommer att bli! Vi sätter igång med pianobar på fredag och bordet bokar ni på vår hemsida! Lördag blir det Saturdays med hiphop & r’n’b med vår favorit @mattiaskiel bakom spakarna!

Välkomna till helgen på Plateaux!

Imorgon är det dags för pianobar igen! Finns fortfarande några bord kvar, så in och boka på vår hemsida! Ses imorgon 😍⭐️✨🔥💥❤️

Kärt återbesök av Alexander Pappas på lördag, hip hop & RnB står på schemat i klubben och de mesta av de bästa i framfickan!!! 🔥💥☄️❤️

Most Popular Instagram Hashtags