[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

pipicomel pipicomel

3583 posts   2620 followers   785 followings

w.a.n.i  Twitter : pipi_comel MyPassion : 💕FB&Instagram 'budieylicious'💕 #lovewarrior 🏩 Malaysia

@Regranned from @jentikhati - [ DOSA ITU MENGOTORKAN JIWA ]

Kenapa kita ni selalu sangat ada masalah dengan manusia?
Ada je masalah berlaku di rumah , kolej , tempat kerja mahupun dengan pasangan.

Mungkin itu semua sebab DOSA dan MAKSIAT kita.. Sebab dosa itu mengotorkan jiwa.

Jiwa yang kotor akan merenggangkan persahabatan , persaudaraan dan apa jua ikatan sesama insan !

Check balik hari kita ada buat dosa dan maksiat tak?
Andai ada cepat-cepat ISTIGHFAR dan BERTAUBAT.

Kita pasti akan merasai perubahannya..
Percayalah... #jentikhati - #regrann

@Regranned from @ianlovesmedina - Dah undi hot couple ke belom??? Untuk terus mengundi, link semuanya ada di ig @fazbulouswarriors!!! Yuk undi yuk!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular - #regrann

Alololololo.. sweet sangat @pekin7words .. scene kawan baik backup kawan yang dikutuk kayu ni saangat sweet.. memang terbaiklahh... @fattahaminz & team 🤗😄 #cintapertamathemusical
#kakakbelummoveon
#silabuatkatKLpulak
#uumisthebest

Setuju.. sila buat kat KL plak... memang terbaikk 😍😍😍😍 @Regranned from @imani.imtiyaz - Persembahan korang mmg superb malam tu....meh lah buat Kat KL... confirm lebih dr 3000..😘😘😘😘
.
.
@Regranned from @rajafaraa - Still tak boleh move on. All of us tak boleh move on #cintapertamathemusical lagi. Look at the awesome crowd! More than 3000 people! Love the energy! And yes, my favorite girl’s voice too! Suara Kema best giler! Kau memang entertainer, nyah! Suara Kak Sari sasau dan Laika hantu pun sedap. @akmaabdullah rindu la Rumah Taman Universiti itewww! #bcim #bcimuum #uumkl #uumisthebest - #regrann - #regrann

🎶Youuu ... youu.. for youu... youuu...for you...#1234U 🎶... buat fazura @missfazura kat rumah tu 😄😍😘 #cintapertamathemusical
#pengantinbarukannnhihi 👫
#fattzura
#lovewarriors
#westandwithyou

Yeahhh💃@Regranned from @fattahaddlct - Yayyyy! #heroseorangcinderella di tempat kedua for Overall Trending Search for year 2017. Yessss! 💪💪💃💃💃
___❤️❤️______________ ❤️❤️_____
.
KUALA LUMPUR: Google today released its annual Malaysian Year in Search, which looks back at the past 12 months through the eyes of collective searches on Google Malaysia to provide a unique perspective of the year’s trending Internet searches.
.

Topping the list of 2017’s overall Trending Search term is ‘BR1M’, the government financial aid programme for low income earners.
.
Next comes local hit drama, ‘HERO SEORANG CINDERELLA’ while the third spot belongs to ‘SEA Games 2017’. The remainder of the top five are taken by another local drama series ‘Titian Cinta’ and the national school examination analysis system for teachers and parents, ‘SAPS NKRA’.
.
The rest of the trending top 10 searches are: blockbuster thriller, ‘Fast and Furious 8’, local hit romantic comedy ‘Suamiku Paling Sweet’, Spanish language hit song ‘Despacito’, the voting poll for India’s reality television program, ‘Bigg Boss Vote’ and the newest version of Malaysia’s top-selling car, ‘Myvi 2018’.
.
The top spot for this year’s Trending People searches went to recently-married actress ‘Izara Aishah’ with the second spot going to ‘Gal Gadot’ for her now iconic role as Wonder Woman. Singaporean singer-actress, ‘Hannah Delisha’ who starred in local drama Mencintaimu Mr Photographer' came in third.
.
In fourth place is ‘Afifah Nasir’ who was in the spotlight over romance-related controversies, followed by singer ‘Aiman Tino’ for his 2017 hit song ‘Ku Hanya Sayang Padamu’.
.
Rounding off the top 10 trending people of 2017 are: Puskas award-winning footballer ‘Faiz Subri’, Singaporean singer-actor ‘Aliff Aziz’, Asia's Next Top Model finalist ‘Alicia Amin’, actress ‘Fathia Latiff’ and television personality ‘Mat Over’.
.
“Google search continues to reflect the major events, popular public individuals and hot trends that have collectively made an impact on the lives of Malaysians,” said Zeffri Yusof, Head of Communications and Public Affairs at Google Malaysia.
.
Baca lanjut di nst.com.my - #regrann

Senyum tak perlu kata apa2.. ypc @fattahaminz leh jadi duta colgate lepas ni.. hihihi 😁😅😊
#Allahbersamaorangyangsabar
#cintapertamathemusical
#fattzura
#fattahrians
#lovewarrior
#westandwithyou

@Regranned from @budiey - Bakal berlangsung 3 hari lagi. Korang dah dapatkan tiket? #Repost @akimahmad
・・・
Siapa yang dah beli tiket angkat bahu, dah tak sabo ni nak jumpe korang nanti 😅
Fakulti Filem, Teater & Animasi, UiTM menganjurkan:
🎤 KONSERT EMOJI 🎤
yang menampilkan:
•ANUAR ZAIN
•FAIZAL TAHIR
•KRU
•AKIM & THE MAJISTRET
•USOP MENTOR
Tarikh: 16 & 17 Disember 2017
LOCATION; Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM.
Harga tiket:
•RM50
•RM100
•RM200
•RM300
•RM400
•RM500

For further information or wish to puchase tickets, call / whatsapp:
•011-6221 2139
•014-613 7001
•010-831 8328 - #regrann

Awwwww... we love u both... semoga Allah sentiasa melindungi kalian berdua @missfazura
@fattahaminz
💖💖💖💖💖💖💖💏
#yeaylehtambahkoleksiwallpaper 😘😘
#letsbeeachotherstrength 💋
#lovewarriors
#WESTANDWITHYOU
#fattzura
#ALLAHada 📽: @missfazura

Takpe..ALLAH ada.. 💖💖💖💖💖 @Regranned from @fattahaddlct - Sending hugs to all Fattahrians yg selalu stay positive, stay cool dan tak cepat melatah. Lets spread positivity and love for our hero @fattahaminz 💞💞
.
#lotsoflove #doayangbaikbaik #selamanyasupportfattahamin #allahknowsbest ❤️ - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags