[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

pineykiss_agenkl pineykiss_agenkl

96 posts   237 followers   1140 followings

Tart Nenas Pineykiss (Amy)  Follow me..im πŸ‡²πŸ‡Ύ agent seller for mabeless pineapples tart 😘😘😘😘 πŸ‘‰ call / whatsapp : 0198055817 πŸ‘‰ COD wangsa maju,setapak,gombak & ampang

Uishhhh...berhabokkk IG ni πŸ˜‚
.
.
Saya doakan yg baik2 buat semua..

Good morning & assalammualaikum 😁😁
.
Start your day with bismillah & having a good breakfast for more energy πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Work smart..always bring your heart to make more love 😘😘😘
.
Tak mau ada dendam2 naaa 😍😍😍
.
Otak mana otak jangan tertinggal kat rumah πŸ˜†πŸ˜†

Tak rasa terliur ke??? .
Benda sedap kita kene kongsi2..kongsi gambar je laa..nak rasa kene order,kakAmy berdezub hantarkan
.
Bawah ni tmpt2 yg kak amy bole hantar hehehe

1) Jusco Aeon Wangsa Maju
2) Taman Bunga Raya
3) Taman Melati
4) Taman Melawati
5) Giant Taman Permata
3) Aeon Big Wangsa Maju / Wangsa Walk
4) Ampang Park
5) Tesco Ampang
6) KLCC
7) Petronas Kg.Baru
8) HKL
9) IJN
10) TAWAKAL Hospital
11) UTC Sentul
12) Shell Greenwood
13) Giant Batu Caves
14) Tesco Kepong
15) Kawasan Setapak / Sri Rampai / Wangsa Maju / Ayer Panas / Columbia Hospital Setapak...
. *Setiap COD ada RM3,RM5,RM10 delivery charge...
*Order atas 4boxes FOC delivery charge.. .
P/S : Selain dari location2 kat atas tu ‴ KakAmy boleh minta brother pos / courier hantarkan ke depan pintu rumah uols...
.
#pineykisstartnenas
#pineykiss_agenkl
#SayaMakanSayaJual

PINEYKISS TART NENAS all time favorite rakyat jelata πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Ermmm,kueh raya da abis?? alaa,jangan risau TART NENAS kakAmy anytime,anywhere & any celebration bole diraikan 😘😘
.
KLANG VALLEY mehhhh,order berdezubb kakAmy hantarkan..bagi kawan2 di MERSING JOHOR bole dapatkan di butik @finas_ismail .
Yabedabeduuuu PINEYKISS TART NENAS 🍍🍍🍍🍍🍍🍍

OMG....big boss PINEYKISS nak buat packaging baru..
.
wowww 😱😱😱😱
.
COMING SOON!
.
NEW LOOK
NEW PACKAGING
NEW 'PINEYKISS'
.
We are excited to meet you..
.
Stay tuned with us..PINEYKISS TART NENAS AGEN KL 😘😘

We are open as usual πŸ“’πŸ™Œ
.
Hahhh,puas dah berayakan uolss..so kita buka kedai PINEYKISS TART NENAS seperti biasa..
.
Mana yang berada di kawasan KLANG VALLEY kakAmy da otw hari ni balik KL..nak COD roger je macam biasa..
.
Bagi yang tinggal di kawasan MERSING JOHOR..uolss bole pegi ke butik @finas_ismail kat situ uolss bole dapatkan PINEYKISS TART NENAS kakAmy..selain PINEYKISS TART NENAS ada juga baju2 glemer uolss bole dapatkan dgn harga yg mampu milik..
.
waktu operas I 10.00am - 11.00pm
.
Location : No 49-2, Jalan Sulaiman, Bandar Tepian Sungai, 86800 Mersing .
#pineykiss_agenkl
#tartnenas
#pineykisstartnenas
#finazismail
#boutiquevendor
#mersingjohor
#johorbahru
#nitar
#tenggaroh
#endau
#vendorwanted

Selamat hari raya...
.
Dok dang nok bagi tau PINEYKISS cuti raye..doh wat mende lagi malang2 raya ni..dok dapo laa masokkk..bereh macey laa bule paka baju PINEYKISS sambey masok..hahaha..nengok laa semangat PINEYKISS dimana2..membara2 kabo ke mung πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Ehh,tokley nok cakak banyok satgi mok ambe pepoh dgn sudip..da2 ambe nok masok ea 😘😘😘
.
Ambe pong ada daroh ganu laa..dok sok nok pelek laa πŸ˜€πŸ˜€
.
SELAMAT HARI RAYA dari PINEYKISS TART NENAS..agen KL 😍😍

Thanks bby iman & mama iman support PINESKISS πŸ’‹
.
PINEYKISS TART NENAS feedback from little customer 😘😘

Alhamdulilah..selamat sampai ke kampong halaman 😘😘😘
.
See...PINEYKISS TART NENAS VIRALLLL 😱😱 dah ada kat MERSING JOHOR πŸ˜‰πŸ˜‰
.
So sesapa nak πŸ“’πŸ“’TART NENAS PINEYKISSπŸ’‹ yang viral ni dah ada kat butik finas_ismail....
.
Meh pakat daki tangga kasi licin habisβ€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ™‹πŸ» butik sederet KFC Mersing tingkat 2..bukan PINEYKISS TART NENAS kakAmy je ada...tapi macam2 ada..baju2 raya cantikkk sangat uolssss 😨😨
.
#agenkl
#pineykisstartnenas
#finazismail
#Pineykiss
#tartnenas
#mersingjohor
#nitar
#tenggaroh
#endau
#rayasakan

Betul..ramai tau yg cakap 'kaya da kau skrg jual tart kan mi'
.
Ermmm..kak emi amin kan je..moga2 masin mulut korang tu..kaya raya den..hehehe
.
Tart nenas nk blk kampong da ni...sapa nak??
.
Jom2 sempat lagi ni
.
PROMOSI RM79 3pack

Kenapa kita mengeluh??? Kerana kita selalu lihat apa yg kita xdapat dan lihat apa yg org lain dapat.. Kita banding2 kan..kehidupan kita dgn kehidupan orang lain..sampai kita rasa Allah x adil....
.
Sbb itu kita sanggup mengeluh lebih dari bersyukur dengan apa yg kita ada..kita sampai hati tak reti nak berterimakasih dgn apa yg Allah da beri... .
Kita selalu rasa kita susah.. tp kita tak kaji kenapa kita susah..Itu yg salah..kita hanya berfikir pasal hidup kita yg susah bukan bagaimana nak kelur dr kesusahan...
.
Taknak langsung ubah diri...taknak langsung dengar nasihat....
.
kakAmy jenis yg percaya pada setiap kesusahan yg dtg dlm hidup kakAmy berpunca dr kesilapan kakAmy sendiri..bkn orang lain.. .
Kdg2 kakAmy fikir sampai pening2 kepala..migrain kemain teruk..sbb nak perbetulkan kesilapan sndri saat ditimpa ujian....org selalu sebut karma...tp kita panggil kifarah..qada dan qadar dalam kehidupan kita..
.
Kena tahu...apa yg terjadi kepada kita..susah mahupun senang adalah refleks kepada siapa kita sendiri...
.
Jika nak hidup yg selesa.. tenang n tenteram..jauhi dari ambil tahu tentang kehidupan orang lain & hanya fokus pasal diri sendiri sudah cukup bagi kakAmy..😘😘😘😘
.
#TipsPINEYKISSkakAmy
#KurangkanBusyBody
#FokusUntukMajukanDiri

Selamat pagi doniaaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Pineykiss Tart Nenas .
Harga promo RAYA....RAYA...PINEYKISSπŸ’‹ utk raya 2017 kebabommmm kak Amy kasi.. vas vas vas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 1 bekas RM 28
2 bekas RM 56
3 bekas RM 84 (tapi kak Amy kasi lagi murah RM 79 shja & free delivery utk 4pack jumbo keatas bg kawasan2 tertentu shj)
.
.
Harga 'SPECIAL JATUH TERHUMBAN' ni utk customer2 kesayangan kak Amy sempena Raya 2017 yang bakal brrakhir..
.
.
#pineykisstartnenas #pineykisstartnenas #pineykisstartnenas
#tartnenas #foodlovers #food #setapak #wangsamaju #ampang #gombak #bazaarpaknil #makan #amy #johor #johorean #kampung #hariraya #raya #fav #favor

follow my IG : @pineykiss_agenkl
http://www.wasap.my/60198055817

PM / DM / WS : 019 - 8055817

Most Popular Instagram Hashtags