[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

piakaroline piakaroline

872 posts   305 followers   568 followings

Pia Karoline Jansson  ⭐️ Føler ⭐️ Håper ⭐️ Tenker ⭐️ Drømmer ⭐️

Hvordan starter man et innlegg man egentlig ikke vet om man burde publisere? Når man ikke vet om man kan være så personlig, ikke vet hva man skal si, hvordan man skal si det eller om man bare skal holde det inne i seg? Black is my happy colour står det på t-skjorta mi, men å befinne seg i et mørke over relativt lang tid er ikke en god følelse. I løpet av en dag er jeg innom så mange motstridende tanker og følelser, og det gjør meg psykisk sliten. I det ene øyeblikket planlegger jeg fremtiden, tenker at alt kommer til å gå bra og at alt ER bra, for så i det neste svartmale hele tilværelsen og ikke vite hva jeg vil og hvem jeg er. Og det er kanskje det det handler om. Jeg har mistet meg selv et sted på veien, og samtidig mistet jeg også veldig mye annet. Jeg har mistet troen på andre mennesker, og det gjør meg til en kald person som ikke ønsker å dele eller gi noe av meg selv til andre. Og hvorfor skulle jeg det? Man kan ikke stole på noen, og kvinner er kvinner verst, uansett alder.

Jeg trodde aldri at jeg i voksen alder ville havne i en slik orkan av følelsesmessig ustabilitet, og jeg er i utgangspunktet i mot at alt skal diagnostiseres hele tiden, men det er nettopp derfor jeg mener at det må snakkes om. Det er ikke bare dagens ungdom i generasjon prestasjon som kan føle det tungt til tider. Det kan skje hvem som helst når som helst. Jeg mener ikke at man skal dyrke de følelsene, men man må erkjenne at de er der. For første gang føler jeg på at jeg ikke når opp til det som forventes av meg, og at jeg skuffer alle rundt meg. Kanskje jeg bare overdriver og overtenker. Jeg er en god (?) blanding av introvert og høysensitiv med en liten teskje sosial angst, og derfor føler jeg nok ekstra på alt alltid. Jeg vet ikke, og det er det som er problemet.

Og før du nå tenker "ta deg sammen og slutt med den selvmedlidenheten, det er kun din egen skyld", så husk at livet skjer. Alt er ikke svart-hvitt. Se heller inn i deg selv istedenfor å gå rundt å skule på andre. Det gjør ikke tingene lettere for de som sitter midt i det. Midt i et liv fullt av feil og usikkerhet, og som jobber med å finne seg selv igjen.

U can't touch this 🍑

#datass #utno #liveterbestute #hvaltjern

Livin' the pug life 😎

#thuglife #puglife #pugsnotdrugs #crazypuglady #nerd

You can tell a lot about a person by their shoes ✌🏻

#allstar #converse #metallic #blingbling

Thank you @tattooeve and @skunxtattoo 🙏🏻 I loved it before but with the geometry and watercolor added I love it even more 😍

#tattoo #tattooart #watercolortattoo #ink #tattooedgirls #girlswithtattoos #inkedgirls #reindeer #mountains #forest #geometry #northernlights

Word on (bare at under) the street 🙏🏻 #london #quote #love #tcrstation

Tientjern rundt i dag 💙💚

Takk for denne gang, fjellet! Du gjør meg glad 😘 #utno #liveterbestute #freethenipple 🙈

Most Popular Instagram Hashtags