[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

pernilleaalund pernilleaalund

779 posts   21633 followers   795 followings

Pernille Aalund  📝Det liv vi lever - er det liv vi får. 📖 Små poetiske tekster og taler om mennesker til mennesker...

http://www.pernilleaalund.com/

Reklame @krifadk // Når jeg ser på mig selv historisk vis … så ved jeg godt hvilken indstilling, der har fungeret og hvad der IKKE har fungeret😱😱Lad os bare sige det sådan: Min karriere er baseret på det positive OG konstruktive sindelag. Alle fortrydelser ligger i den modsatte grøft... 🧐
Til gengæld tror jeg også, at vi alle sammen har en indre ’brokkerøv’, en tvær mudderkastende strigle. Og det skal der være plads til; vi er mennesker!! Ofte handler brok om noget helt helt andet.
Men Gudskelov er vi ikke vores følelser, vi ER vores handlinger!! Og en ting er sikkert: det er yderst sjældent at en løsning, en succeshistorie, en jubel eller den store ’forskel’ bliver født i brokkeriernes grøft.
Derfor: Brug brokkeriet konstruktivt. Stil dig selv de rigtige spørgsmål eller få hjælp til at løse udfordringen... Kender du situationen? Hvad er DIN brokhistorie? Del den med os #brokpåjobbet
@Krifadk
#brokpåjobbet #enkampagnedervilnoget #dererhjælpathente #vendskuden #krifahjælper #dubehøverikkeståalene #arbejdsliv #arbejdstrivsel #brokkerierpåarbejdspladsen #denbedsteudgaveafdig #duermereværd #dukansåmeget #godarbejdslyst

'vikingen' drager til udlandet for at se til en sine udenlandske fodboldspillere. Jeg holder skansen, spidser pennen og gør klar til den kommende uges skriverier... Hvad fylder i DIT hjerte. Hvilke temaer skal være omdrejningspunktet?
❤️
Jeg vil trække lod blandt de indkomne forslag om den seneste bog 📚i serien #10taler #10taleromatgivesigselvetnytliv
#måskeharduenidetilentale #alenetid #hulebygger #plus50 #skrivelyst #nogletalervarehelelivet

Uanset hvor meget du taler om alt dét, der skal gøres, alt det du vil lave om: Dit kærlighedsliv, strategien for vækst i virksomheden, forholdet til dine børn, din krop… intet vil ske medmindre det synligt integreres i din hverdag.

Du må gentage dig selv igen og igen. Minde dig selv om det liv, der ligger forude – se det for dig som et landskab af muligheder, detaljeret – til det bliver absorberet i hele din bevidsthed.
Materialiseret i form af små handlinger og ord.
Din hjerne vil følge den motorvej den har kørt i årevis, her ligger sporet som synlige aftryk af dæk.
Din faste rute – det nytter ikke at ændre kørslen, hvis du ikke har en forestilling om den nye sti og målet for destinationen.
Og første gang du skifter kurs er det besværligt, føles utrygt, er bumlet, ujævnt, ukendt og uendeligt ubekvemt.
Men hvis du stædigt fortsætter, gror den gamle hovedvej til og den nye fremstår mere klar, mindre besværlig og i sidste ende vil der ikke være andre alternativer.
Den dyreveksel der satte det hele i gang er transformeret til den allé af egetræer, du husker fra din barndom.
Du er blevet det – du skulle.
Du er – hvad du skal blive og alt hvad der kom før det ’nu’, du lever i – vil forekomme forældet, forgangen, forglemt.
Det du ser – er det, der sker.
Du må leve dine visioner og gøre dem til naturlige gerninger i hverdagen.
Igen og igen – som bondens bøn, præstens prædiken, en lovgivning der føres ud i livet, en dom der fælles, et løfte der holdes – i kærlighed.
Fordi du mener det, tror på det og hver dag fortæller dig selv den samme historie:
Dette er mig, det er dette jeg skal og når det sker, falder alt det på plads som jeg drømmer om, ser for mit indre blik og løbende deler hvor det er nødvendigt.
Min vej - mine valg
#åhhdennemorgenhvoraltersandt #livet #newbohemians

Dejlig artikel i FEMINA i denne uge... Om at finde kærligheden, bo sammen med plads til begge køn, dyrke det 'uperfekte' og sadle helt helt om...
@feminadk ❤️ @kim_boye
# Femina #kærlighed #parforhold #pladstilforskellighed #detsimpleliv #detuperfekte

De vigtige timer... dem vi giver os selv. Ro, søvn, en god kop te og en bog der kan røre mit hjerte.
Lader op i min yndlings stol før denne aftens foredrag i Køge.
#enstillestund #nordicwoman #jegelskerdissestunder
#pyjamas #ageingwell #mitliv #minstue
@deakudibalofficial

I dag er en mærkelig dag. Prins Henrik er død … helt personligt føler jeg et stik i hjertet en … sorg.

Han var et ganske særligt menneske. Helt sin egen og vi skal ikke mange måneder tilbage i kalenderen før han sidste gang gav anledning til en masse debat.
Det var svært at sluge for mange, at han var helt sin egen, men det var han, og da jeg kiggede de første 50 billeder igennem her på nettet, var det da også en herlig samling: Prins Henrik der krummer sig sammen i grin, i ivrig samtale, begejstret, i glæde.
Han skrev digte der blev udgivet, han havde en stærk poetisk og følsom side, han lavede mad, han producerede vin … han LEVEDE. Han havde en mening og turde dele den.

Måske vil det først for alvor gå op for danskerne hvor elsket, værdsat og ’dansk’ du i virkeligheden var … nu her, hvor vi ikke har dig mere. Du, denne personlighed, dette varme menneske … denne ener.

I dag sender jeg dig en tanke Prins Henrik. Jeg siger dig tak, fordi du indimellem fik rystet posen lidt og tak fordi du turde … stille krav og stille spørgsmål. Ikke var bange for debatten, formen og de rammer der var sat og som indimellem må have været nærmest kvælende. Alle disse forventninger og hele tiden dette kor af stemmer, der følte de vidste bedre, selvom sandheden aldrig var helt indenfor rækkevidde. Den bar du under dit eget hjerte sammen med din familie.
Du ville være ’konge’ Prins Henrik… det er vel ikke så underligt. Du ville stå ved SIDEN af din kone! Det var et spørgsmål om stolthed og ære.

Når Mary en dag sætter sig på tronen, ved siden af Fredrik, så får vi en konge OG en dronning, men den ligestilling nåede vi aldrig, at se praktiseret i dit tilfælde. Sådan var rammen sat og den var svær at bøje. Du gav ikke op.

Og af den grund, samt alle de andre, vil jeg først og fremmest sige dig tak fordi du TURDE vise, at du var et menneske. Med alt hvad der følger med. Et sandt menneske. Ikke en kopi af noget andet. Noget andre måtte forvente, men din egen. Ægte.

I min verden var du en konge…
Jeg sender dig og din familie alle de varmeste tanker. Ønsker dig alt vel på rejsen.

Du er savnet!
#hanvarsigselv #æretværeditminde #pludseligerdetslut # respekt #pladstilalle

Du kan fylde dit hoved med dine mangler: det du aldrig har lært, den krop der aldrig stod helt som den skulle, dét du ikke burde have sagt, de beslutninger der ikke skulle have være truffet, den plade chokolade der ikke skulle have været spist og derved er det alle dine fejltagelser, der vil fylde … og din hjerne vil starte proces efter proces med at løse alt det, der alligevel ikke kan løses, fordi det allerede ER sket! Og derved ikke kan gøres om.
Det er en fejltagelse KUN at se alt det uskønne i et ansigt og ved en krop.
En fejltagelse at slå sig selv i hovedet med alle de fejltrin, der til alle tider vil befolke et hvilket som helst menneskeliv.
Man risikerer at blive en sydende, indebrændt boble af bebrejdelser og bitre udmeldinger og i netop denne indpakning er det de færreste, der kan blomstre og folde sig ud.
Vi burde se det smukke i stedet. Det smukke i alt det, der ikke gik som det skulle og alt det vi IKKE er. Som de skæve tænder i munden, replikken der faldt forkert og det svedende forsøg på at gøre sig spændende til den jobsamtale, der aldrig kom til at ligne andet end et tåkrummende forsøg på at være dét ’noget’ der netop var brug for i den virksomhed.
Og så må vi øve os i den kærlighed. Øve os i at vise os selv respekt. For det vi ’er’ og det vi kan … Og det der ikke går, det må vi lære af, og handle på, eller ganske enkelt bare lade ligge under tilgivelsens eller glemslens milde vinger.
Hvis du behandler dig selv med respekt, vil det være meget lettere for andre at gøre det samme
Hvis du ser på dig selv – kærligt i spejlet, er det den udstråling du vil tage med dig hele resten af dagen
Hvis du tilgiver dig selv en fejl, dvæler ved den et øjeblik. Handler på den om nødvendigt og efterfølgende betragter den som en kærkommen læring … så vil du pludselig føle dig mere rig end fattig.
Hvis du virkelig, af hjertet, kan elske dig selv med alt hvad der følger med – så vil du blive elsket tilbage for den kvalitet, thi kærlighed avler kærlighed. Og den ro man oplever når alt er ’godt nok’ … den er så tiltrækkende i sig selv, at andre også ønsker at være en del af glæden.
#dennødvendigeselvkærlighed #entale #læsheletalenpåbloggen

Indimellem må jeg lige ud af den hjemmestrikkede, op på en hæl og ind hvor pulsen slår lidt hurtigere.
Forskellen på mit liv for nogle år tilbage og idag er netop byen som et tilvalg, et krydderi... Den ild og den ilt der nærer mig i hverdagen kommer fra en helt anden kilde.
Men hvilken velsignelse er det ikke at have valget... OG muligheden ❤️
#foredragiaften #klartilscenen #visadlerom #intethastværk #detstoreidetsmå #lidtafdethele

Vigtig samtale om livet... alle de gode overraskelser og den store finale! Hver dag!
#laglace #familieudflugt #mitbarnebarn #detstørsteilivet #hverdagerenfest

Det er dét, du gør, og dem du gør det for – det er dén stemning, du bringer andre mennesker i – der er med til at definere dig som menneske.

Så hvem er du? Hvad vil du?

Og hvad gør du plads til i dit liv?

Vi ønsker for vores børn det bedste, at de møder de bedste – mennesker der ville dem det bedste! Men er vi selv blandt ’bedst’? Tænker du i bebrejdelser? Taler du i bebrejdelser? Dømmer du andre først uden, sjældent, selv at tage ansvar?

Vi ser os selv i et spejl, men det vi ser er ofte, vores egen forestilling om hvem vi er og måske ikke den – vi i virkeligheden er blevet til.

Og virkeligheden er lige nu … og i dag bliver til i morgen, hvis intet forandres og derfor bliver bitre mennesker, vrede mennesker, råbende og bebrejdende mennesker til et omvandrende mørke i lyset. Smertefulde bekendtskaber. Smertefulde udmeldinger. Smertefulde møder. Smertefulde budbringere – alene i kraft af deres tilstedeværelse.

Og ingen ser helt sig selv nok … og på afstand til helt at forstå, hvorfor historien måtte ende på denne måde.

Og sådan gik tiden og pludselig er man blevet til én, man ikke vil være.
Men alt kan ændres. Et adfærd. Et sindelag. En tilstand. Et had …

Alt kan flyttes og intet behøver at gentage sig. Og hvorfor ikke bruge det man kan, det man ER og det man gerne vil være – der hvor man kom fra, før livets takling, til generøst at dele ud af nåde, glæde og kærlighed.

Løfte sig op og løfte sig bort.

På vej… til det bedste sted at være. Et helt menneske. Et godt menneske.
#detfrieliv #eetmednaturen #detfærøskevejr #heimavirkisfelag #færøskstrik #færøsksweater

Den samme te, kaffe – den samme kage. Den samme vin, de samme venner, bopæl, job og hverdagens små gentagelser af sikre valg.

Vi vil ikke skuffes og helst ikke udsætte os selv for unødvendige fortrydelser.

Det er godt hvis alt er godt, men rigtig skidt hvis intet af det vi har valgt, i virkeligheden er det vi ville vælge, hvis vi kunne.

Som årene går bindes der knude på knude af erfaringer, til det hele er en mudret masse af mulige fejltagelser og mulige katastrofer. Og med afsæt i den frygt går vi fra det frygtløse til det frygtsomme. Hellere være en del af en lidelse vi kan navngive end at mønstre en båd mod et ukendt hav.

Derfor sættes alt for sjældent sejl mod nye kontinenter, modet fejler – for tænk nu hvis der er en storm, et skær eller en ny kultur som vi ikke kender. Hellere fylde olie på den samme jolle og sejle i den samme indsø, med den samme lugt af smuldt vand, den sædvanlige udsigt til de samme breder, broer og den tilbagevendende hejres gren i vandet på pynten mod øst.

Og hvis det er godt er det godt – men er det skidt, er det ondt, og søen vil drænes til dehydreringen er fatal. Og ingen redningsvest kan redde en sjæl i land som ikke selv ønsker at blive bjerget.

At forlade søen for det åbne hav – er forbundet med usikkerhed, tvivl og rå angst. At efterlade alt på molen, pakke kabyssen og sætte sejl med et helt nyt kort – aldrig uden uro og afsavn.

Men forestil dig, at du tænker på din rejse som krydstogt. At der ER et mål, men at det mål kan ændre sig til hver en tid og det er ingen skam at vende om, for så har man i det mindste prøvet.

Og tænk på dine erfaringer som detaljerne i den nødhjælpskasse, du har medbragt og alt du forlod, som øer – øer der er passeret. Men bliver husket og gemt i glæde.

Tænk stormen som nødvendig, horisonten som repræsentant for det uendelige og dine muligheder som endeløse. Og kast så det reb og grib så det styr. Medbring dem du elsker, hvis du kan – det du elsker og lad alt hvad der ellers har fyldt af pligt og magelighed blive tilbage.
Lad dit søkort være befolket af noter om alt det du skal opleve.

For som min farfar sagde: hellere kom lidt galt af sted – end slet ikke af sted
#heimavirkisfelag #strik

Der er steder man ikke skal besøge, mennesker man ikke skal tale med, ting man ikke skal fylde ind i sit hjem. Og tekster, sider, der aldrig skal åbnes, læses eller kommenteres på.

For alt hvad du inviterer indenfor i dit liv vil tage plads i dit hoved og under dit hjerte.

Du bliver hvad du vælger, også selvom det du vælger, ikke er den du er – eller vil være.

Det liv man lever – er det liv man får.

Når det så er sagt, skal man holde sig fra et ‘IKKE’, og i stedet besøge et VIL, et MÅ, et SKAL. De ord du former bliver til billeder – broer i dine hjerne. Og det du kan se, er det der vil ske; Du bygger en vilje, en tro og et mod.

Derfor:

Der er mennesker jeg SKAL møde, steder jeg SKAL se. Ting, erindringer, jeg bare MÅ sætte som små markører i mit hjem. Stærke tekster jeg VIL læse, skrevet af mennesker der har udrettet noget eller vil noget godt og det gør en forskel.

Og så er der dem jeg skal elske, dem jeg mangler at møde, dem der venter lige om hjørnet. De kys jeg skal føle, de hænder jeg skal folde, de øjne jeg skal se, de arme jeg skal mærke omkring mig.

Overalt er tiden og jeg tager den og jeg bruger den og jeg lever mit liv i den. Jeg er nu. Og alt hvad jeg vil gøre og leve for og gøre plads til – gør jeg, fordi det gør en forskel.

Det er sådan jeg vil være, det er sådan jeg vil leve – det er sådan jeg er.
#færøerne #detsimpleliv #nordicwoman #gudrunoggudrun #detfrieliv #strik #elskerstrik #torshavn

En rigtig dejlig dag til alle her fra det smukke Færøerne ❤️
#ennybegyndelse #hverdagnyglæde
#færøerne
@kim_boye ❤️

Tilbage til Færøerne... Et af mine favorit steder ❤️ så råt, så rent, så smukt, så enkelt... Denne gang med min mand ved min side. Han passer til det landskab jeg elsker. Her kunne vi godt bo og skrive fra i perioder. Måske gør vi det til virkelighed en dag 🙏🏻 Livet er for kort til udelukkende at drømme,
Børnene passer hjemmet i Ledøje. Måske bliver vi her bare...
Har netop spist på Aarstova. Bor i lille hytte hos Hotel Hafnia.
Imorgen... : Radio, TV optagelser og foredrag. Weekenden er et åbent eventyr ❤️
#vielskerfærøerne #detsimpleliv #påeventyr #nordicwoman #50plus #nordic #nordichome #hotelhafnia #áarstova

Vi søger sammen i grupper. Ubevidst. Vi vil ikke skille os ud og tilsyneladende hellere lyve og handle irrelevant end, at føle os udstødt og alene.

Men hold k….! hvor er prisen høj, tænker jeg. Og hvordan kan vi nogensinde opleve følelsen af helhed og balance hvis vi stikker termometret ind i en flok, fremfor at stikke det ind i os selv. Det risikerer, at blive et valg befængt med kompromisser og på kant af den virkelighed, vi i virkeligheden ønsker, at være en del af.

Der er noget smukt ved at stå sammen, men jeg placerer til alle tider den største respekt hos dem, der tør stå alene, skille sig ud og have en egen mening på trods af det råbekor de er omgivet af.

Jeg hylder originalerne, de excentriske. Posedamen, cirkusprinsessen og hende der valgte at føde 11 børn og presse æblemost på et fjernt sted. Jeg vælger ’dem’ hvis de vel og mærket har valgt det selv – deres liv.

I mit univers er der plads til både katolikker, budister og muslimer, hvis de kan give plads til hinanden – kan vi også give plads til dem. Ingen hudfarve, hårfarve, vægfarve eller pasfarve skal farve mit billede af et menneske. De er alle sammen velkomne.

Jeg er ikke bange for, at træde ud af en cirkel og ind i et bål. For jeg ved, at så længe jeg har min frihed til at træde ud eller ind intakt, uden angst for andres mening og med egen integritet i behold – så længe vil jeg stå stærkt og i sidste ende være tættere på den, jeg ønsker at være og dermed også tættere på min egen lykke.

Intet menneske bliver lykkelig alene i kraft af andre. Vi bliver lykkelige alene i kraft af os selv.

Lykkelig alene er ikke det samme som et liv alene. Lykkelig alene er en powerfuld indgang til alle relationer for den sætter dem du elsker ’fri’. Det er som instruktionerne i flyvemaskinen: du bliver nødt til at sætte iltmasken over din egen mund og næse før du hjælper andre med deres. Du bliver nødt til at kunne redde eget liv, før du giver dig i kast med en andens.

Hvis du ikke er et ’helt’, levende væsen er det svært at mødes i øjenhøjde og på lige vilkår. Det kan gå for en kort periode, men på den lange bane kan det blive dræbende – ikke bare for dem du elsker, men også for dig selv.
#duskalturdevære

Så blev det lige til en rød løber og en prisuddeling. Både Kim og jeg havde fornøjelsen af at give en pris hver, da årets Optimister skulle fejres. Jeg i erhvervskategorien til @clausbindslev - Kim i sportskategorien til #ågehareide
Tillykke begge to!!!
Det var en super fin aften!
#åretsoptimist #livsglæde #prisuddeling

Der er længsler man bare må indse, aldrig kan indfries – som bogen man skrev om sit liv, dengang man var barn, og stædigt holder fast i – resten af livet.
Historien om en fremtid, en kærlighed, en lykke, en udsigt og 5 børn med en livsledsager, der kunne bære én gennem sorg og bekymringer.
Historien om en karriere, et job, en blomstrende eng og et lille bassin med fisk.
Alt sammen baseret på naive drømme kreeret på et tidspunkt, hvor man ikke helt havde mødt livet endnu.
Vi skriver vores historier tidligt, måske som et værn mod virkeligheden – et sted, hvor længsler kan parkeres, indtil der opstår en mulighed for at føre dem ud i livet.. og sådan kan der gå år efter år.
Vi bør løbende stille os selv spørgsmålet:
Er det jeg kæmper for i dag – det jeg i virkeligheden har brug for? Eller holder jeg stædigt fast i et fragment af den historie og de længsler, der blev født engang for mange mange år siden?
Hæren af indebrændte mennesker halvejs i livet er stor. De står der skulder ved skulder og klynger sig krampagtigt til eget livsværk. Iført skyklapper med nedadvendte mundvige. Og det er sjældent deres egen skyld.
Vi bør genbesøge vores drømme løbende, skrive historien om og tilføje alle de nuancer et NU kan bidrage med, kombineret med al den viden, vi har fået om livet og smerten.. den uundgåelige.
Vi skal ikke nøjes. Ikke tæmmes. Ikke bukke os for nogen, der mener at deres valg er de eneste rigtige og deres drømme bør fylde mere.

Dette er en erkendelse.
Lad os hvert år udråbe en dag til at være’ tilfældighedernes dag’.. en dag befolket med nye møder, nye højder og nye drømme. Fortæl dig selv at i dag vil mindst ét helt nyt og ukendt menneske komme til at gøre en forskel. I dag vil du dræbe ’plejer’ – og give dig selv en flig at et eventyr
… det er først når vi omsider giver op, slipper alt og lader livet ’ske’, vi i virkeligheden får alt det vi drømmer om.

#10taler #livetpålandet #erfaringer #erkendelser #detsimpleliv

Livet... Hjemme igen... til vinter i Danmark. Dejligt at være på eventyr, mindst lige så smukt når man kan tage det hele med hjem. Fra de gode, nye vaner til duften af lemongrass og sol på huden.
Vi går en god tid i møde ❤️
#nordicwoman #mordatterdag #vinyderlivet #butikbettinabeltner
@butikbettinabeltner

Livet... Yoga er ikke udelukkende et kvindeprojekt. Mænd kan også nyde godt af de lange stræk.... "Fysisk velvære og ned i gear" lyder det fra holdets maskuline input.
#srilanka #powerretreat #ogsåformænd #trordehyggersig #sidstedagpåresortet #fantastisksundhedsferie
#workingout #healtthylifestyle #helse #etsundtliv #ensundkrop
@kim_boye @lund_jan

Som udgangspunkt bør du altid tænke at alt er muligt!

Måske ikke lige præcis i netop DEN form du drømmer om, men så i en anden og tilsvarende eller bedre.

Vil du være forfatter? Jamen hvad forhindrer dig? Du skal bare skrive derudaf.. i dag kan du selv udgive dine egne bøger – udgive dem digitalt. Skabe dig dit eget publikum – få dig din egen fanskare eller måske bare udgive for din egen glædes skyld, for dine nærmeste eller den næste generation …

Du må ikke begrænse dig selv. Ofte er vi selv vor egen største største forhindring.
Riv dine mure ned.. Måske bliver du ikke lige verdenskendt kunstmaler, professionel golfspiller eller kirurg, men du kan interessere dig levende for området. Engagere dig dybt. Kigge på alle fordelene og finde styrke i at folde dine længsler ud.

For hver eneste lille tilfredsstillelse, hvert eneste øjeblik hvor du ‘mestrer’ en idræt, en hobby et håndværk, en viden – vil der vokse en stolthed og dermed også en urkraft under dit hjerte. På den måde kan du gro, udvikle dig og finde energi til alt hvad man ellers skal overkomme i liv.

Som udgangspunkt bør du altid tænke: alt er muligt!
#morgenyogapåsrilanka #halvsyvhvermorgen # frihed #kropogsindibalance #devigtigestunderilivet
@kropsinstituttet
@zenluxurytravels

Livet...🙏🏻 Efter to timers behandling - i kærlige hænder under det lille halvtag foran hytten. Badet i olie. ❤️ Sri Lanka
#srilanka #farveltildenstiveskrivenakke #medminelskedemandpåsundhedsrejse #jetwingayurvedapavilions #kropsinstituttet #zenluxerytravels #liveterfantastisk
@zenluxurytravels
@kropsinstituttet

Kan bare 7 dages retreat ændre din tilstand, løfte dit helbred og sætte en ny dagsorden? Svaret er JA!
I de store skift i vores liv … når vi kigger tilbage, er der som oftest en eller flere hændelser, der var med til at skubbe os.
Sådan var det også for mig da jeg drog til Sri Lanka første gang for 3 år siden.
Hvis jeg skal være helt ærlig … så rejste jeg med en række forbehold: Hvor meget kan man egentlig ændre ved en helbredstilstand og en mental glidebane på blot en uge?? Men man kan ændre meget … rigtig rigtig meget….
Da vi ankom til Colombo blev vi hentet og kørt til vores hotel.
Familiedrevet og ayurvedisk.En lille oase med sine små haver af blomster, smilende personale, bananpalmer og terracotta. Hjertevarmt og personligt.
Ved min første 2 timers massage blev jeg mødt af en kvinde, der bukkede høfligt og sagde: “Today I’m your mother and your’e my child!” Konceptet er totalt:  Meditation, daglige massager og Kropsinstituttes behandlinger. Ayurvedisk mad, tilpasset den enkelte, konsultationer med ayurvedisk læge.
Og hvad blev så resultat:
Jeg har oplevet meget, men dette er en af de mest unikke oplevelser, jeg nogensinde har haft. Den blev min ‘game changer’:
Jeg havde fået det mærkbart bedre. Mest markant var min mentale tilstand. En hjelm var blevet fjernet fra mit hoved. Jeg var helt klar med en dyb ro. Min krop var let og jeg havde tabt mig 3 kilo.
Efterfølgende tænkte jeg meget over hvad der sket og min konklusion var den, at det er kombinationen af det hele… maden de mange timers bevægelse hver dag. Kropsterapibehandlingerne, meditationen og den dybe søvn. Sol. Lys og positive mennesker i smukke rammer gør også en forskel.
NU drager vi afsted igen. ’Vi’, er mig og min mand. Vi har taget forberedelserne seriøst: Har levet af grøntsager, te og vand hver dag den sidste uge. Gået ture og praktiseret ’De 5 tibetanere’. Jeg glæder mig til at vise ham denne lille oase; på mange måder var det Sri Lanka, der blev startskuddet til netop denne kærlighedshistorie:
Kort tid efter hjemrejsen for 3 år siden, mødte jeg Kim. Jeg var klar til ham og derfor stod han der … klar til mig.
❤️ @zenluxurytravels @kropsinstituttet @kim_boye

Der dukker løbende film op med kvindelige hollywoodstjerner, der med alderen fuldstændigt har mistet deres mimik. Der er ikke en fold i ansigtet og læberne ligger som lyserøde skovsnegle over ansigtet, panden er glat som teflon og øjenbrynene fasttømret og ubevægelige til kraniet.
Hver kvinde sit valg, men der er nu noget skønt over et ansigt, der folder sig naturligt om sjælen.
Jeg har fuld forståelse for, at dybe bekymringsrynker kan afhjælpes, de giver en tyngde i udtrykket. Og så er der sorgen; Et liv kan sætte dybere spor og hos nogle mennesker mere end hos andre. Mørke rander, tunge poser … Vejr, vin og velmagt.

Grib de muligheder der er, hvis du tynges … men gør det nænsomt og husk, at de fejl du selv finder i spejlet, kan erstattes af alt det smukke, der også viser sig på den anden side, hvis du kigger rigtigt efter.
Der er en saft og kraft over de kvinder, der tør ældes med sig selv.
En ægthed.
En styrke.
Et selvværd.
Det er betagende, indtagende … mystisk og karismatisk; man ved, at bag dette ansigt gemmer der sig en kilde af viden og en fos af erfaring. Dybden …
Og jeg elsker når de toner frem på et lærred, de skrå brædder, på min skærm … som rollemodeller.
Jeg tror jeg har prøvet det meste, særligt den gang jeg var tilbage i begyndelsen af fyrrene. Jeg var nysgerrig, søgende. Det var sjældent blivende; det begrænsede mine udtryk. Jeg var indestængt.
I årevis fik de to små dybe rynker mellem mine øjne et prik en gang om året, men siden jeg ændrede mit liv, har det ikke været nødvendigt.
I det hele taget er der ikke ret meget, der er så nødvendigt længere.
Måske har jeg sovet det væk og beslutsomt levet det væk…
Mindre kød, mere grønt. Mindre kaffe, mere vand. Færre bekymringer, mere glæde… og den bedste kur: Kærlighed.
Måske er jeg bare blevet gammel nok … til at acceptere den jeg er:  Lever med at det, der var, ikke ER længere, og dét, det er blevet til, er fint nok endda … faktisk er det bedre!
# kvindelig #udenalder #sjæleliv #duskalturdeværedigselv
#styrke
@susannebjorkmann ❤️

Most Popular Instagram Hashtags