[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

pemnilsen pemnilsen

468 posts   204 followers   235 followings

Pär Nilsen  Om ni följer mig lär ni mest få se bilder på barn och cyklar. Men det KAN publiceras bilder med andra motiv också...

Iskallt...
I hallen också. 😱

Skaplig avslutning på säsongens första fjälltripp.

Vissa dagar är helt enkelt så mycket bättre än andra! Grymt imponerad av den här lilla galningen, först skidåkning hela dagen i snö som ibland gick upp till knäna på henne, hela tiden med ett leende på läpparna. Sen fortsatte det med ett eftermiddagpass hopp och kräla i snön.
Gissar att John Blund kommer tidigt ikväll!
#älskasnö

Där ute vräker snön ner, här inne brinner det i kaminen och kaffet puttrar i köket. Resten av stugan sover. Kvalitetstid.

Återblick till livets första långlopp, året var 1999, jag gick ut lite lätt och körde Finnmarksturen på 112km. Man kan lugnt säga att jag underskattade distansen. Jag hade nog aldrig tränat ett pass som var längre än två timmar. Jag rullade i mål efter åtta timmar och trettiofem minuter. Otroligt att man fortsatte med cyklandet efter det där. #finnmarksturen #tbt

#ErikHjärtaMalin love you bro!

Nu är vi äkta svågrar @berg3n ! #ErikHjärtaMalin

Hej då farmor! Precis så här kommer jag att minnas dig. Hur du brukade öppna din dörr och kika ut så fort man kom hem på gården och fråga hur det var, eller om man ville ha en bulle eller något annat hembakt.
Tack för allt! ❤️

I i dimman... #ErikHjärtaMalin

Most Popular Instagram Hashtags