pelisaa pelisaa

301 posts   836 followers   688 followings

  † 23rd year on this beautiful planet 🌍

ainutlaatuisten hetkien viikonloppu

aina on hyvä hetki tanssia vähän. 📷Henrik Laakkonen #ttkamerat

kesä jatkuu ☀️

kauniita koiria ja ajatuksia
🌊🌊🌊

loma oli hyvä 🌸

ajatus siitä, onko ihminen hyväksi ympäristölleen. kun ympäröivä luonto on turismin aiheuttaman eroosion vallassa. kun instagram-suosituilla vaellusreiteillä kuolee vuosittain ihmisiä. kun jokainen irtoavan kiven ääni saa aikaan pelkoa.

huomaamaton reissumobiili ja aamukahvimaisemat.
🚌🚌🚌

Lähdin kävelylle harmituksen vallassa tietäen, että luonto on ainut asia, joka oloani helpottaa. Vesiputousta katsellessa tajusin, miten samankaltaisia elementtejä vesi ja tunteet on keskenään. Jatkuvasti virtaavia ja pysäyttämättömissä. Ihan mielettömän voimakkaita kaikessa mahtavuudessaan. Etsimässä aina uusia koloja, täytettävissä olevia uomia. Läsnä ihan kaikissa paikoissa, pakenemattomissa. Itse päätettävissä on, miten niille antaa tilaa, ja miten niitä käsittelee. Antautuuko paskan päivän vietäväksi, viemäriveden vallattavaksi? Vai päättääkö tietoisesti kirkastaa vetensä, antaa auringon loistaa sinne pimeimpäänkin kolkkaan? Vai mikä pahinta - rakentaako veden ääreen padon, sulkeeko virran, eikä kuuntele mitä sanottavaa sillä on? Sillä vedellä ja tunteilla on viesti. Ei ehkä se, minkä halusit kuulla, mutta sitäkin arvokkaampi.
🌿🌿🌿

🇯🇵🇨🇦🇬🇧🇲🇽🇳🇴🇫🇮
kuuden maan kansalaiset pelasivat korttia

hupsu kaupunki josta löytyy pyhän olavin katedraali, pyhän olavin sairaala, pyhän olavin rantabulevardi, pyhän olavin hotelli... joten miks ei kaivon kannetkin?

miun arkinaama

Most Popular Instagram Hashtags