pelangi.chanteq pelangi.chanteq

554 posts   777 followers   676 followings

PelangiChanteq  Mama of 👦👦👧👦👦 teacher - graphic designer - midnight sewist eo lover - design & printing WhatsApp 013.480.7804 #pelangichanteq @pelangi.chanteq

Budak2 kecik yang jarang jumpa laut.. Sesekali dapat peluang gembira sungguh kan

Harga baru starter kit young living
Bersama ke arah keluarga lebih sihat
#iuseiloveishare
#wasap0134807804

Hari ni start 0%GST
Desert mist diffuser yg comel ni hanya RM283.50 untuk harga ahli YL.. Kot2 la nak tmbh diffuser baru utk raya kan.. Jgn segan2 contact cikgu sha ya
#dmdyl
#iuseiloveishare
#wasap0134807804

Jom join giveaway.. Mana tau murah rezeki di bulan ramadan ni kan
#Repost @leawithluv
• • •
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
.
Sempena Ramadan yang mulia ni, saya nak bagi Tafsir Al-Quran beserta cover kepada follower yang bertuah.
.
Mudah je... follow step ni:
.

1. Pastikan anda follower IG saya (leawithluv)
.
2. Like post ni
.
3. Repost ke IG anda (jika IG private, sila screenshot dan DM saya bukti)
.
4. Komen #LWLRAMADANGIVEAWAY kat post ni jika dah buat 3 perkara di atas
.

Tarikh tutup adalah pada jam 9.00 malam, 20 May 2018, means Ahad ni ye.
.
Seorang follower dari IG akan di pilih dan keputusan adalah muktamad.
.

Good luck dan selamat berpuasa 🤗🤗

Part 3
Mama dah letih, so sempat buatkan 4 saja penanda buku ni.. Rezeki sapa xtau la..

Part 2
Mama bagi peluang anak-anak buat sendiri gift untuk cikgu2.. Seronok tak terkata la kan..
Start daripada susun batang aiskrim, pilih huruf, pilih resin aemua diorg buat.. Dah pandai buat sendiri semua.. Cuma nama cikgu2 tu ja takut salah spelling.. Bunyi ada la kot..

Part 1.. Hadiah yg paling senang mama nak buatkan.. Towel dah ada kat rumah.. Sulam ja.. Nak siapkan hadiah utk cikgu anak2 berlima ni bukan senang tau.. Tunggu part2 seterusnya pula

Kad jemputan rasmi sekolah
Tinggal masukkan helaian maklumat jemputan di dalamnya.. Senang kan.. #pelangichanteq
#designandprinting
#wasap0134807804

Produk baru PelangiChanteq
Stiker kereta
Saiz bermula 7.5x7.5cm
Moq 20 pcs

#pelangichanteq
#stikerkereta
#wasap0134807804
#designandprinting

Salam isyak
Ramai antara kita selalu fikir rezeki tu ialah wang, harta, kesenangan kan tapi sebenarnya banyak cabang rezeki.. Badan yang sihat, keluarga yang bahagia, anak-anak, sahabat, kerja, masa yang bermanfaat, ilmu yang berguna dll.. Jadi bersyukurlah dengan setiap rezeki yang kita terima daripadaNya

Most Popular Instagram Hashtags