[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

peejburhan peejburhan

3591 posts   12413 followers   269 followings

Peej Burhan  πŸ’»blogger malas 🌸 Co-Founder @ellfiebeauty @fame_cosmetics

http://peejburhan.blogspot.com/

Selfie sblm keadaan menjadi huru hara. Bersilat beraya ada anak ni. Ngam kacau timing tidur dia, time tu la nak susu, time tu la nak berak, pastu panas berpeluh sampai merah pipi, mandi seround. Stress di hari raya konsepnya. Dah la aku mmg bukan sejenis yg suka raya2 ni in the first place. Bertambah2 x gemor la lepas ni. Ok soon biarlah aku duduk rumah...org je raya rumah aku. Selesa n best la sikit kan. Hahahha. Kemain semalam isi duit raya nak bg sana sini. Terus aku lupaaaaa semua. Grrrrr... #firstrayaasamom #huruhara #eid2017 #raya2017 #teamrayaKL #contourhidungterlampau

Family photo. Insyallah next year bertambah-tambah-tambahhhh family members 😘. Kak jah kelihatan seperti dugong selepas merangkak after click timer camera sambil kira 1,2,3 supaya hannah pandang camera n senyum. #momslife #berkorbanapasaja #eid2017 #teamrayaKL

Hari raya selfie with kek tepolet n cikonah. ❀️❀️❀️

Kami mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. πŸ˜‚πŸ˜‚ hahahah sedih sgt ni, konon happening habis dah ni. πŸ€— Padahal tggl ni je yg ado sbb parttime takda dah. Jadilahhh. Kita cuba lg tahun depan. Kahkahkah.

😍😍😍

Operasi memasak tergendala. Bila suruh lelaki pergi beli brg. Di minta 2 belacan bulat, kita dpt 2 papadom. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ haihhh la bang haji @khairulburhan

Alhamdulillah dpt gak baju utk en suami yg bersize gergasi. Masuk theme ngan hannah, mak hannah x masuk color, tp kita boleh korek cari baju lama πŸ˜‚. Alang2 tu, beli sekali baju utk uncles hannah. Lelaki ni kalau kita tak belikan, mmg dorg repeat baju sama selagi boleh. Ehhh, tp aku ni bukan lelaki aku pun samo jo perangai πŸ˜‚. Ok bye. Anak dah nangis.

Awwww thanks @lilredfarah . Walaupun ni adalah pemberian utk mama @hajjahnoraini ..tp mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Begitu juga dgn, mana masuknya kek kalau tak ke mulut kak jah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Kalau korg kt area kajang korg dah kategori wajib kena try cakes, brownies or anything la dpd #lilredbakes ni. WAJIB. Kalau dia jiran kak jah hari2..."kecik tapak tgn, tupperware kak jah tadahkan". Seriousss kalau makan kena hati2, sbb mata boleh tggl mata putih je. πŸ˜‚πŸ˜‚ #notapaidreview

Anything yg berunsur bubur mmg dia dah xnak. Nasi lembik2 also tak suka. Semua nak solid, kalau kita hancurkan sgt pun dia x suka. Semua kena carik or potong cube2 skrg. Other than that, roti n fruits sgt suka. Lambat suap kemain kuat jerit, so pepandai la makan sendiri. Jarang berlaku sbb i cannot nampak comot sgt πŸ˜‚ #hk🌸 #10months
.
*kepochi tgk projek pasang railing langsir tok mama ngan uncle boy.

Salam2 bermaafan n bg duit raya to staff sblm cuti panjang raya. Happy n berbunga rasa bila rezeki di kongsi bersama.

Sukaaa dia tu. Uncle arip n t-noy hadiahkan kereta raya. Untunglah baju raya ada, kereta raya ada. Murah rejeki cikonah. Kemain ala2 miss world/ princess naik kereta siap bye orang. πŸ’πŸ»πŸ˜‚ #hk🌸 #10months

Thank u @karyanina bg baju raya utk cikonah. Wahh meriahlah raya hannah. Dia sorg je ada baju raya. πŸ˜‚ #hk🌸

Most Popular Instagram Hashtags