peejburhan peejburhan

3641 posts   12503 followers   287 followings

Peej Burhan  πŸ’»blogger malas 🌸 Co-Founder @ellfiebeauty @fame_cosmetics

http://peejburhan.blogspot.com/

Overly attached father n daughter. Tgk la tu. Segelap2 x nampak apa tu pun, dia dgr suara daddy dia terus nangis cebek pakej meleleh air mata. Eeekk over sgt ni. Dia mmg xleh la nampak daddy dia, terus drama gila. Urut dada lega mummy dia. 🀣🀣🀣 hannah clingy ngan daddy dia. #hk🌸 #11months

Punyalah sibuk kerja sampai hampir lupa. Td buat kerja ada type date..br macam oh em geee it's 24th of july. Tu couple anniversary tu. No kita org tak la celebrate pun, tp ttp kak jah ingat date couple dulu. Kenangan di ngorat pastu date 2-3 kali terus declare. Wooow so gatal. 🀣. I practically grew old with him. Kenal dpd umur br masuk 21. Now dah 13 years berlalu. Dpd kak jah gemuk lite2, sampai ke gemuk tak hengat, kepada gemuk tak kurus2, sehinggalah skrg maintain gemuk tah bila nak kurus....ttp bersama. Alhamdulillah. Walaupun dulu pernah brake setahun lebih, tp dah jodoh tu..kawin gak. 😍 wishing for many more years to come. Feeling lebih lak tetiba, gigih cari gambar sesama...buat vid utk kenangan. Lagu harus latin sesuai ngan jiwa kak jah yg feeling latin couple ngan mamat black. 🀣🀣🀣. Masa carik pic ni br perasan after ada anak n sejak business ni, jarang sgt kita org selfie berdua. Note to self, kena bykkan selfie berduaan. πŸ’‘ #mr&;mrsB

@ellyirfan N i, selfus with @amiza7 founder @ephyra2u / office berjiranan. Thanks invite open-office 😘. N happy birthday to u. Wish u a wonderful life ahead.

Last night at acu's open restaurant (open house). Pitam ramai sgt org sampai nak carik "tuan rumah" pun ada dkt 20 min dah duduk br jumpa. πŸ˜‚

Too cute not to post. Walaupun reason lambat post sbb ig ni suka auto crop kalau share multiple vid/photo. πŸ™„ Few nights back. Hannah yg pantang dgr lagu walau sikit pun. Nak menari je kerja dia. So xde lagu ni, terpaksa la uncle n aunty dia kena la jadi ahli muzik. 🀣🀣🀣. Kejap je dah besar, rasa mcm baru ke lg terkial2 jaga dia baby dulu. Awwww. Nanti rindu ni. #hk🌸 #11months

Somebody nak start jalan dah. Last night first time Hannah betul2 jalan pusing. Selalu dia just jalan 2-3 steps je. Tok mama happy lebih sampai nangis πŸ˜‚. Siap terus sebut "29 Syawal, 22 Julai hannah jalan. 11 bulan 5 hari. Alhamdulillah". Dasyat sgt tok mama @hajjahnoraini ni. #hk🌸 #11months

So cute. Tok acu Hannah pergi holiday belikan hannah banyak baju. 😍😍😍 Murah rezeki Hannah. Alhamdulillah. #hk🌸 #11months

Hahaha vid from noy's ig story. Siapa ajar dia menari Hi-5 tah. Tak padan kecik ni. #hk🌸 #11months

Suka pulak konsep make up ala2 tak make up ni. Lg suka sbb penjimatan masa. Kosser nak pakai base berperingkat, contour apa bagai. Pakai Fame bb cushion code fair, mascara, lipcream ombre nude + desire, n CUSHION BLUSHER πŸ™†πŸ»πŸ™…πŸ»πŸ’πŸ». Kalau @fame_cosmetics ada eyeshadow, eyebrow pencil n concealer utk eyebag mmg lengkap dah. Terus xyah brand lain dah. πŸ˜‚ Utk look ni pakai eyebrow pencil shueumura, eyeshadow n concealer MAC. Ok next project lah kita tambah produk @fame_cosmetics . Ok tak sis @ellyirfan @fillanie #famecosmetics #takbapenakflawless #filterlitelite

Hannah turn 11 months old yesterday. Kejap je rasa. Next month dah setahun dah. Smlm sembang ngan noy n cakap, "we've made it. Dah 11 bln n we survive. Hahahha". Ye la memula dulu terkial2 jaga baby tak reti. Now dah elok siap boleh menari bila dgr lagu, kuat makan, dah pandai kerut muka bila kena marah, pandai drama bebuat batuk, nangis, buat2 gelak la. Awwww...We love u hannah. #hk🌸 #11months

Kenikmatan sgt ni. Durian cheese at secret recipe. ☺️

πŸ˜… at last. #gameofthrones

Most Popular Instagram Hashtags