[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

pedeb1984 pedeb1984

2525 posts   7053 followers   679 followings

PedeB1984  Tak for SMUK efterårstour! Næste gang er 12/5 i Pumpehuset og du kan sikre dig en billet lige her:

http://bit.ly/pedebipumpen

Vælter brandvarm kaffe ind i mundhulen med purunge strøgturs-kim... vi har nemlig lavet ny musik...

Du skal have hørt lige så meget åndsvag gangstarap som mig, for at have optur over den her gave fra @jacoblorenzen1984 🔫🔫🔫

Fanget af @venstrehaandsarbejde (Link til Pumpehuset 12/5 i min bio!)

For snart tre måneder siden kom den her satan ud! Har du endnu ikke fået den fysisk, så bestil LP eller CD på pede-b.dk, så får du også hele kortspillet med GRATIS med alle 26 sparringspartnere. Tro mig det giver dig det vildeste ølspil til din julefrokost!

Laver trylletricks med den energiske @djnoizecph (der er klædt ud som den sorte Gandalf)

Taget af @amkabanas

Glædelig 1. december! Nu er der madens tid, og kærlighedens, og julefrokosternes, og gavernes... hvis sidstnævnte volder problemer, har vi smidt billetter online til vores store show i Pumpehuset 12. maj. Masser af overraskelser og hemmelige gæster på scenen. Find link i min bio her på insta. Din onkel vil elske dig og din søster vil tilgive dig alle de dumme bemærkninger! Sværg!

Sidste weekend var 👌

Fra sidste lørdag da jeg gæstede DeePee's show. Husk der er ny koncert i Pumpehuset d. 12/5 - der er link i min bio her på insta

Skud ud til @shakaloveless for at invitere mig med på hans to releasekoncerter i onsdags og i dag. Tjek hans nye plade ud (jeg har æren af at gæste den!!!!)

Min smukke hustru sporter vores seneste merch! Alle gæster på albummet er tegnet af Nilas Rd i super cool retro karikatur-stil. Hvis du mangler en julegave, kan de bestilles i hvid og grå på www.pede-b.dk 👌Perfekt til din fisketur, dumspilningsaften, torskegilde eller hardcore rapkoncert! Yay!

Most Popular Instagram Hashtags