pedeb1984 pedeb1984

2317 posts   6739 followers   622 followings

PedeB1984  Nyt album SPARRING ude 15/9! Første single hedder KODESPROG, er gæstet af ArtigeArdit, og du kan finde det lige her:

https://artpeople.lnk.to/Kodesprog

Go' solskinsdag, folkens!

Mens vi venter på næste single fra SPARRING kan jeg lige minde jer om næste releasekoncert d 14/10! Billetterne flyver afsted så find én på Amagerbio.dk hvis du vil være sikker på at komme med. Trust me, den her vil du ikke misse!!

Hjernedødt skrevet 🙏🙏🙏

Folk sender stadig Gin & Cocio billeder... jeg vil gerne undskylde min korrumpering af den danske ungdom 😈😈😈

Skud ud til Gaffa for at smide os blandt månedens vigtigste tracks! Har du ikke tjekket KODESPROG så følg link i mik bio

Holdet fra i fredags på @forbraendingen. Deeeeeeejlig aften!

Fra Lasertryks medarbejderfest i går. Smukkeste havefest!

Jeg tror måske jeg tog en ølbon under Binærs show på @forbraendingen igår

Det ser ud som jeg skal rappe henover Dead Presidents på tredje nummer fra vores hemmelige mixtape OPVARMNING (sendes ud på mail til alle, der bestiller SPARRING på LP eller CD)

Min træningsplayliste på Spotify blev opdateret og testet tidligere i dag. Det var dælme varmt!

Du må ikke glemme, at vi på fredag holder Hold Kæft & Rap på @forbraendingen i Albertslund! Du kan opleve Binær, Lars Virkli og Mellow på scenen - plus jeg som vært guider dig igennem aftenen! Igen koster billetter under en hund, så skynd dig ind og bestil en på Forbrændingens hjemmeside!

Jeg kan ikke slippe dig ud i den kommende festivalsæson uden noget nyt gear, så heldigvis har vi fået fyldt lageret igen på www.pede-b.dk! Swipe dig gennem de forskellige shirts og hoodies her - findes i alle størrelser. Passer til din festival, kunstudstilling, køreprøve, begravelse, hooliganslåskamp mv. Så bestil én før din nabo! Sværg!

Most Popular Instagram Hashtags