[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

pattdevdex pattdevdex

1735 posts   126933 followers   909 followings

Patricia Devina Dextra  If you like spontaneous adventures and pizza then I think we can get along 🏝🍕✨ 📸 Instax Photographer 📧 Pattdevdex96@yahoo.com 📞 Alma @studio47id

https://youtu.be/rJl1sIAW4Nc

Pose pose pose ✨
.
📸 @lucasottis

Hi guys, tau nggak sih? Kalo di iLOTTE.com itu ada fitur seru namanya SOCIAL WISHLIST.

Jadi kalo di ecommerce lain, wishlist untuk personal aja. Di Social Wishlist ini kamu bisa share wishlist kamu ke social media lho! Bisa jadi ‘clue’ minta hadiah ke orang-orang terdekat atau cari inspirasi si gebetan lagi mau beli apa. ;) Di Social Wishlist ini kamu juga bisa cari inspirasi wishlist apa aja yang lagi happening dari para Selebriti. Nah, kebetulan aku salah satu celeb-nya lho… Dan sekarang lagi ada event seru “Dress VS Jeans” di Social Wishlist aku.
.
.
Cara ikutannya:

1. Visit: iLOTTE.com, Sign up, terus masuk ke halaman Promo
2. Klik Banner Event Social Wishlist Dress VS Jeans atau bisa klik link ini: https://goo.gl/YbF5JR
3. Klik LIKE pada style yang kamu pilih (jeans atau dress)
4. Jangan lupa kasih komen, alasan kenapa kamu pilih style itu .
.
Yuk ikutan! Kalo kamu beruntung, kamu bisa dapet voucher senilai IDR 200K lho! 💖💖

Got my nails done by @dandelionwaxingid 💖💖

It's time to wear your outers out! Check out @istyleindonesia for some inspirations from me to get you through drizzly weather in style ✨
.
@istyleindonesia
#iSTYLEid #iSTYLEIndonesia #TheRookie #TeamRookie

My happy birthday wishes are for this amazing guy beside me ✨ You make me happy with your goofy personality and loving heart. Your passion, love, kindness, wit, and candor are one-of-a-kind. Stay awesome as always, boo! 😎
This year birthday gift from me to you is an endless support through thick and thin 🔥❤️ So grateful you were born on this day. May God bless you with infinite happiness and countless blessings 🙏🏻
Love you to the moon and back 🌙 .
P.s. Prepare to be attacked with lotsa love today!!!! 😘😘😘
@billydavidson_

Skin care is really important for the sake of your look! I decided to be picky on choosing the right products for my skin. So I put my trust on Kiehl's Daily Reviving Concentrate and Kiehl's Midnight Recovery Concentrate to take care of my skin during day and night ✨ The concentrate is very light and blends well with my makeup (The Daily Reviving Concentrate) it makes your skin glowing. Visit kiehls.co.id for more detail! #kiehlsid #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealOfTheDay #DailyRevival #reviveandawaken #morningroutine #VitalNutrientsatNight #Nightroutine #restoreandreplenish
.
📸 @rickyhartojo

Had so much fun with these guys at the garage sale yesterday! ❤️ Thank you for having us @evhive

Uh Oh is finally here! We're so ready to serve you ⚡️@uhohdrinks @uhohdrinks

My @tresemmeid 's squad 🥂 All dressed up with our #RunwayReadyHair and of course black and white outfit to rock grand finale TRESemmé Runway 2017⚡️Who will be the next TRESemmé digital face? #TRESemmeRunway

This Classic Black Velvet cake is specially delivered by @kuroibakery ❤️

Feeling the glam already at the front door of @tresemmeid 's event! So ready for #TRESemmeRunway event with my #RunwayReadyHair

Most Popular Instagram Hashtags