partioaitta partioaitta

696 posts   7621 followers   789 followings

Partioaitta  Ulkona. Perillä. 365 päivää vuodessa.

http://www.partioaitta.fi/365klubi

Nauti aurinkoisesta laskiaissunnuntaista ja kevättalven parhaista retkeilykeleistä! Pakkaa reppuun termospullollinen kaakaota sekä tarpeet tikkupullan tekoon. Yhdessä perheen ja ystävien kanssa nuotiolla nautitut tikkupullat maistuvat taivaalliselle!

Tikkupullareseptin ja varustevinkit kevättalven retkille löydät sivuiltamme ja myymälöistä.

#partioaitta #ulkonaperillä #talviretki #päiväretki #retki

Kuuluthan jo 365 Klubiin? 365klubi.fi (linkki biossa)

Aktiivinen klubi tarjoaa upeita etuja ja liittyminen ja jäsenyys on ilmaista. Liittymällä 1.3. mennessä saat huhtikuun alussa ilmestyvän uusimman numeron kehutusta ulkoilmaihmisten elämäntapalehdestä 365-lehdestämme!

Tiesitkö, että jokaisen klubilaisen ostoksista kertyy 1 % Ympäristöbonusta. Viime vuonna kerrytimme Ympäristöbonusta huikeat 62 324,49 €, joka ohjattiin @outwardboundfinland:n toimintaan, jolla kannustetaan ja autetaan nuoria liikkumaan luonnossa. Tänä vuonna klubilaisten ostoksista kerrätetty Ympäristöbonus jaetaan kolmelle eri kohteelle - saaristolle, lapsille ja Kiilopäälle.

Yksi Partioaitan tavoitteista on saada ihmiset ulkoilemaan ja ulos luontoon. Siksi päätimme vuosi sitten perustaa 365 Klubin, jonka tapahtumat, edut ja yhteisö kannustavat klubilaisia lähtemään yhä useammin ulos nauttimaan luonnosta. Kun olet ulkona, olet perillä.

Klubilaisia on moneksi. Toisille riittää Suomen upeat lähiretkeilymaastot, jotkut taas janoavat suurten vuorien huiputtamista. Haluamme myös tuoda ihmisiä yhteen, jotta voimme inspiroitua toinen toisistamme ja parhaassa tapauksessa jopa löytää retkeilyseuraa joukostamme. Vuodessa klubilaisia on ehtinyt kertyä jo yli 30 000!

Tule mukaan inspiroitumaan ja tekemään hyvää 365 Klubiin! 365klubi.fi

#partioaitta #ulkonaperillä #365klubi

Kiitos kuvasta @eevamakinen 👌☺

@partioaittalahti Lahden MM-kisatunnelmassa mukana! Lahden Partioaitassa kisojen ajan erilaisia mieltä ja kehoa lämmittäviä tuotepaketteja erikoishintaan!
Löydät myymälän Lahden keskustasta, Aleksanterinkatu 16. Tervetuloa!

#partioaitta #ulkonaperillä #partioaittalahti #hiihto #lahti2017 #roadtolahti #juhlakisat

@partioaittaskanssi
Tunnelmakuva sunnuntain retkeltä! Menkää ulos! Se tekee hyvää😊
#ulkonaperillä #partioaittaskanssi #partioaitta #outdoors #primusequipment #hanwagshoes #fjällräven

Lainaa lumikengät viikonlopuksi ja lähde talviretkelle! Kuopion, Oulun ja Saariselän myymälöistä on mahdollisuus lainata lumikengät ja sauvat. Lainaus on ilmaista 365 Klubin jäsenille.

@partioaittakuopio
@partioaittaoulu
@partioaittasaariselka

Näiden lisäksi Vantaan Outlet-myymälässä ja Turun Hansan myymälässä on lainauspalvelu klubilaisille.

#partioaitta #ulkonaperillä #365klubi #lumikengät #talviretki

Henkilökunta reissaa! Umpihankihiidon MM-kisoihin osallistui Oulun myymälän henkilökunnasta koostuva joukkue! Vaikka kaikki ei mennyt kuin Strömsöössä, oli reissu silti hauska ja opettavainen.

Lue juttu blogista, linkki biossa.

#partioaitta #ulkonaperillä #partioaittaoulu #umpihankihiihdonmm2017 #umpihankihiihto #umpihanki #hiihto #talvi

Savotan Jääkäri sai rinnalleen pikkuveljen! Savotta Minijääkäri on pelkistetty ja astetta pienempi versio suositusta Jääkärirepusta. Mainio valinta arkikäyttöön, mutta toimii ehdottomasti myös kovemmilla metsäreissuilla👍
Valmistettu Suomessa🇫🇮 Kuva @partioaittatampere
#partioaitta #partioaittatampere #finnsavotta #minijääkäri #molle #pals #avainlipputuote #uutuus @finnsavotta

Live-lähetys @pataexplorer'n klubi-illasta tänään n. klo 20. Lähetys facebookissa, katso linkki biosta. Aiheena #mountsuomi ja Etelämantereen retkikunta. Kuvia ja tarinoita lennokkaaseen Patan tyyliin☺

Kuva otettu Patan myyjillemme vetämältä talviperehdytyskurssilta tältä talvelta.

#partioaitta #ulkonaperillä #365klubi

Villasukat ystävänpäivänä 14.2. sinulle ja ystävälle!

Tuo ystäväsi myymäläämme ystävänpäivänä ja pyydä häntä liittymään 365 Klubiin. Liity samalla itsekin, jos et jo kuulu klubiin. Annamme kummallekin ystävälle Helsingin Villasukkatehtaan villasukat heti mukaan!

Lisää ystäviä löydät Facebookista 365 Klubi – kysy, vastaa, vinkkaa –keskusteluryhmästä!

Kampanja voimassa vain ystävänpäivänä 14.2.2017. Jotta sukat saa, täytyy vähintään toisen henkilön liittyä 365 Klubiin missä tahansa myymälässämme. Kampanjaetu koskee vain harmaita villasukkia, koko valittavissa.

Kuva @partioaittaoulu

#partioaitta #helsinginvillasukkatehdas #partioaittaoulu #365klubi #ystävänpäivä #valentinesday #villasukat #ystävä #reissusuunnitelmia #kartanlukija #ulkonaperillä

Voita 1000 euron lahjakortti Partioaittaan! Osallistu Partioaitan Facebookissa! Ystävämme Helsingin Villasukkatehdas etsii yhdessä Partioaitan kanssa kuvia ja tarinoita, joissa suomalaiset villasukat ovat esillä. Katso tarkemmat ohjeet Partioaitan Facebook-sivuilta. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 19.2.2017 asti.

#partioaitta #ulkonaperillä #villasukat #helsinginvillasukkatehdas

Villasukat sinulle ja ystävälle! 
Tuo ystäväsi myymäläämme ystävänpäivänä 14.2. ja pyydä häntä liittymään 365 Klubiin. Liity samalla itsekin, jos et jo kuulu klubiin! Annamme kummallekin ystävälle Helsingin Villasukkatehtaan villasukat heti mukaan!

Ystävyyttä on yhteinen kaakaohetki. 365 Klubissa ulkoiluhenkisiä ystäviä. Liity klubiin!

Lisää ystäviä löydät Facebookista 365 Klubi – kysy, vastaa, vinkkaa –keskusteluryhmästä!

Kampanja voimassa vain ystävänpäivänä 14.2.2017. Jotta sukat saa, täytyy vähintään toisen henkilön liittyä 365 Klubiin missä tahansa myymälässämme. Kampanjaetu koskee vain harmaita villasukkia, koko valittavissa.

#partioaitta #ulkonaperillä #ystävänpäivä #valentinesday #villasukat #ystävä

Ystävänpäivä on otollinen aika kutsua ystävät kupilliselle kuumaa kaakaota. @fridapelin blogissa vinkki miten ystävänpäivää voi viettää ulkona kaakaokupposen äärellä! Linkki biossa.

#partioaitta #ulkonaperillä #ystävänpäivä #valentine #valentinesday #blogi #kaakao #auringonlasku