pakuda_kitchengrill pakuda_kitchengrill

254 posts   1,877 followers   556 followings

Pak Uda Kitchen & Grill  📍Bangi 1st Floor DeCentrum Mall ☎️0389229252 Open 12pm-10pm 📍Gombak No 13G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS1,Batu Caves ☎️0361782986 Open 5pm-1am

BIG SCREEN!!! BIG SCREEN!! BIG SCREEN!!
⚽️France 🇫🇷 vs ⚽️Croatia 🇭🇷 ⚽️France 🇫🇷 vs ⚽️Croatia 🇭🇷 🏆🏆Final World Cup 2018 Di Pak Uda Kitchen & Grill Meriah!!! Mari-Mari!!! Kita meriahkan sama2. Malam ni 11pm! Jom ramai2 kita bersorakkk!!! ⚽️France 🇫🇷 vs ⚽️Croatia 🇭🇷 Pak Uda Gombak
No 13G,Pusat Perdagangan Selaseh,
Jalan PPS1,Batu Caves,Selangor. ☎️0361782986
Open 5pm-1am

Mari meriahkan lagi @pakuda_kitchengrill Jom tonton bola di screen besar pak uda. Secara langsung khas utk anda.

Pengalaman makan di pak uda. Pasti tidak dapat dilupakan. Terima kasih customer2 pak uda. Share photo2 ni.
Menu-menu mengancam pasti memikat selera korang! Sos istimewa pak uda. Fuhhh. Terangkat bak hang!! 🤤🤤 Jom serbu Pak Uda Kitchen & Grill kami ada ruang tambahan, aircond area, utk buat event pon boleh.
Pssst.... Kami pon dah ada screen besar, khas utk anda. 🎬🎞📺 📍Branch Gombak
No 13-G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS 1,Batu Caves,Selangor
☎️ 0361782986
Open 5pm-1am

Credit photo : customer pak uda.

Mai tgk bola di Pak Uda Kitchen & Grill
Live Sweden vs England

Korang rasa siapa menang??? 🏆⚽️World Cup Fever!!! ⚽️🏆

Jom tgk bola dekat @pakuda_kitchengrill brazil vs mexico ada big screen!!!! Jom! Jom! Jom!

Ramai yang tanya tentang Food Delivery Pak Uda. Sekarang kami buka order utk Pak Uda Food Delivery.

Minimum Order Quantity 4 set Main Dishes + Delivery Charges.
Lokasi : Sekitar Taman Selasih, Gombak & Batu Caves

Sila Whatsapp atau Pm utk pertanyaan lebih lanjut. Terima Kasih! 😍

Www.wasap.my/60173225969
Www.wasap.my/60173225969
Www.wasap.my/60173225969

LAST DAY nk merasa makanan pak uda sebelum cuti raya. Nanti kome rindu, teringin. Baik serbu hari ni. 📍Gombak
No 13G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS1,Batu Caves
☎️0361782986
Open 5pm-1am

Bangi - TUTUP ( cuti raya dah)

Last Call!! Last Call!! Pakat Mai serbu, lepas ni cuti raya terliur.
Jom Serbu @pakuda_kitchengrill kami buka lagi 2 hari sebelum cuti raya ni sehingga hari rabu malam. Khamis dah cuti raya laaa. Hahaha. 📍Gombak
No 13G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS1,Batu Caves
☎️0361782986
Open 5pm-1am

Pak Uda bangi - Now Close for Hari Raya.

Berbuka Puasa pon boleh Celebrate Birthday. Hanya di Pak Uda Kitchen & Grill kami menjayakan permintaan anda.
Deco & Free Slice Kek lagi... Terima Kasih Pn Ain Yunus.
Nak party & deco mcm ni? Pm pak uda utk maklumat lanjut 📍Branch Gombak
No 13-G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS 1,Batu Caves,Selangor
☎️ 0361782986
Open 5pm-1am

Jom berbuka di Pak Uda Kitchen & Grill pelbagai menu menarik menanti anda.
Ada Set Combo Ramadan & menu ala carte dan pastinya menyelerakan, tak percaya? Tgk review2 kami 🤤🤤 Kami menyediakan : *Ruang tambahan yg luas boleh buat buffet untuk yg datang ramai-ramai, utk buffet boleh pm pak uda ya. (aircond area) *mini surau utk solat. 📍Branch Gombak
No 13-G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS 1,Batu Caves,Selangor
☎️ 0361782986
Open 5pm-1am

Utk reservations boleh terus whatsapp Www.wasap.my/60173225969

Jemput datang ke @pakuda_kitchengrill kami buka hari ini. Pelbagai menu menarik termasuk set istimewa grill combo & fried combo menanti anda utk berbuka puasa. Hanya di Pak Uda Gombak. Mari-mari. Booking utk berbuka puasa boleh direct pm kami di facebook atau instagram.
Alamat
No 13G,Pusat Perdagangan Selaseh,Jalan PPS1,Batu Caves
☎️0361782986
Open 5pm-1am

Last Day sebelum puasa, Jom serbu Pak Uda. Nanti kempunan nak rasa menu-menu pak uda.
Kami akan bercuti mulai esok ( Rabu 16/5 - Jumaat 18/5) sempena puasa.

Most Popular Instagram Hashtags