p5sthlm p5sthlm

4509 posts   4232 followers   5391 followings

P5 STHLM - Sveriges Radio  P5 STHLM är en lokal radiokanal som lyfter Stockholm i världen och världen i Stockholm. Ring oss på 08-6539800 Lyssna i SR Play.

http://t.sr.se/2qACoad

Idag har @tittischultz och @farzadnouri tagit reda på vem fan @danielredgert egentligen är! Och det visar sig att han är ett pr-geni, en skribent, poddare och framförallt P5 Morgons gäst!!
👋 Hör intervjun med den inte så värst mystiska Daniel i SR Play👂📻 #p5morgon #sverigesradio #mrwalker

Idag har det snackats Hiphopper, hiphop och kändisskap med ingen mindre än @thomasrusiak som var gäst hos @tittischultz och @farzadnouri 🔥🙇
Lyssna i SR Play!👂📻 #p5morgon #sverigesradio #hiphop

"Jag har velat utforska en ung komplex kvinna som försöker växa upp och hitta sin plats, och vad det är som formar henne"

Nu i augusti debuterar skådespelerskan @evinahmad med boken "En dag ska jag bygga ett slott av pengar".

Vilken tisdag! Sveriges countrydrottning och Indiens ståuppkung.
🌈☄️
1. Det tog bara 30 sekunder innan Jill Johnson undrade vad det var för program hon egentligen hade hamnat i, men efter det gick det spikrakt uppåt med musiksnack och några obekväma försök till privatlivssnack.
🎸🤹‍♀️
2. Papa CJ, ståuppkomikern med mer än 2000 gigs i 25 olika länder, är i stan inför Stockholms kulturfestival och svängde förbi Titti och Farzad. Det blev bland annat skrattyoga och godistest, men efter sändningen ville Papa CJ gärna ta en bild under SR-skylten.
❤️😄
Hör allt från sändningen i SR Play👂📻
#p5morgon #sverigesradio #country #jillsveranda #comedy #standup #papacj

Äntligen är de tillbaka!!
🙌😍❤️
1. @tittischultz och @farzadnouri fick imorse tips och råd av mentala tränaren @cecilia.duberg om hur man kommer in i vardagen igen efter semestern. Några tips: stanna upp och andas, gör en sak i taget och öka tilliten till andra för att minska stressen och pressen på dig själv. 🤔
2. Låt oss leka Where is Silento! Tanken var att amerikanska hiphopstjärnan Silento skulle gästa imorse, men varken vi eller taxichauffören som väntade en timme utanför hotellet vet var han tog vägen. Men vi hänger inte läpp för det. @fridasoderlund gästade och berättade om Rockbjörnen som är i Kungsträdgården på tisdag kväll. Förhoppningsvis dyker Silento upp då!
😄😎
Lyssna, lär och njut av hela programmet i SR Play👂📻#p5morgon #sverigesradio #coachning #silento? #whereissilento #whereiswaldo

Titta så fina de är!!😍
Idag är en vemodig dag. I fem veckor har @berggrenmatilda och @mrhetalknice förgyllt mornarna, men nu är det dags för dem att testa vingarna där ute i världen. Vi kommer att sakna er❤️🤝 Men vi ska inte heller hänga läpp, för på måndag kommer Titti och Farzad tillbaka!!💃🎉 👉 Denna sista fredag fick vi även finbesök i studion. Singelaktuella @blenmusic gästade och talade om solokarriär och om låtar som borde bannlysas från krogen.
😧😮👏
Lyssna i SR Play, transkribera, memorera. Gör vad du vill, men missa inte sista sändningen👂📻
#p5morgon #sverigesradio #adieu

Livemusik denna morgon!
1. Movits-Johan har gått solo under namnet Champion J.R. och han dängde iväg låten Illegal.
🎤🎼💃
2. Baskettalangerna Elijah Baldeh och Brian Kumbi, som pluggar och spelar basket i Phoenix, Arizona berättade om hur det är att satsa utomlands.
👉🏀🙌
Hör livemusiken och basketsnacket i SR Play👂📻
#p5morgon #sverigesradio #basket #live #musik #dancehall

En magisk morgon på många sätt!

1. Nano, folket favorit i Melodifestivalen, var i studion och pratade om sin musik, men Matilda lyckades också få honom att spela några trudelutter på en liten synt.
✨🎤
2. Trollkarlen Mattias Ramos berättade om den mindre lyckade uttagningen till America's got talent, men framförde ett desto mer lyckat trolleritrick i vår studio!
👋👥🕴
Hör Nanos synttrudelutt, Mattias trolleritrick och mycket mer i SR Play👂📻
#p5morgon #sverigesradio #americasgottalent #magic #nano #mello #holdon

Kolla in Gurgin!!🙌 Handstand-experten Jonathan Morell @frommindtomotion gästade i eftermiddags och gav en grundkurs i det nya svarta: att stå på händer✌️

Dubbelt med dubbelgäster denna tisdag!
💪💃
1. @dajankovonlabyrint och @akivonlabyrint gästade. Det blev bland annat snack om Labyrints utveckling, budskapet med musiken och nya singeln Pang pang.
🎼
2. @davidnzinga och @njol_badije är kända ansikten inom film och musik, men imorse pratade vi dem om deras arbete med att utbilda ledare och få in ungdomar i idrottsföreningslivet i Jordbro.
🏒🏉🏀⚽️🏓
Du hör hela alltet i SR Play👂📻
#p5morgon #sverigesradio #hiphop #jordbro #idrott

Stefan Storm från @thesoundofarrows körde live i studion idag!
Hör hur det lät i SR Play👂📻

Veckan är inledd!
🔥💃
#1. Hitmakaren Kaliffa gästade oss i morse och Ison erkände att han känner sig som ett litet barn bredvid hans 198 cm. Men det blev såklart också lite snack om dängan "Helt seriöst"!
💅🏽🤙
2. Pristagaren av Stockholms stads folkbildningsstipendium, Nassnet Hakin, var tillsammans med sin vän Kadra hos oss och berättade om sitt arbete med nyanlända.

Du kan höra allt i SR Play👂📻
#p5morgon #sverigesradio #kaliffa

Most Popular Instagram Hashtags