[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

p4stockholm p4stockholm

1661 posts   5515 followers   555 followings

P4 Stockholm  Stockholms största radiokanal med nyheter, sport och kultur i en härlig blandning. 📻: 103,3 📱: SR Play 💻:

http://sverigesradio.se/stockholm

Centralstationen utrymd efter en mindre brand i en fläkt på en restaurang. Viss rökutveckling inne på stationen.

Sanna Nielsen har dragit igång genrepet inför årets premiär av Allsång På Skansen. Gäster ikväll är bl.a Tomas Ledin, Sabina Ddumba och Robin Bengtsson.
#allsångpåskansen #premiär #sannanielsen

William Näslund Sköld, 17, spelar handboll i Tyresö Handboll, men det var nära att han skulle tvingas sluta. William har nämligen 20 skruvar inopererade i ryggen.
En mycket ovanlig sjukdom höll på att stoppa Williams karriär och han fick tre alternativ: låta puckeln han fått på ryggen vara kvar, bära korsett eller ta en riskfylld operation.
William valde operation. Han blev frisk och kan efter ett års uppehåll spela handboll igen. ”Det är fantastiskt att ha kommit tillbaka. Det visar att ingenting är omöjligt.”

BILDSPEL: Scrolla och se konsten som smyckar Citybanans nya station Odenplan.
#konst #odenplan #pendeltåg

Såhär glada var de kinesiska turisterna som efter Helsingfors har en hel dag i Stockholm innan de åker vidare till Oslo.

Vera Wrange är bara 17 år men har fått sommarjobb som kultur- och fritidschef i Värmdö kommun. Vi hälsade på idag på hennes första dag på jobbet.
#chef #sommarjobb #värmdö @verawrange

GLAD MIDSOMMAR! Många ska ut i skärgården och fira midsommar. Här verkar båtarna gå i tid.

@nemaproblemafoundation håller i midsommarfirande på Lidingö för ALLA. Maher kommer från Syrien och firar midsommar för andra gången.

Fortsatt totalkaos på Centralen. Ingen ljusning i sikte
#p4stockholm #trafikverket #pendeltåg #drivhus

De får vänta och vänta. Sven-Hugo och Barbara Herbertsson tillsammans med dottern Nicole Klemets är på väg till Göteborg för midsommarfirande, men tågstoppet söder om Stockholm central leder till väntan på Centralstationen /@danielklaar

Stopp i tågtrafiken på grund av kabelbrand. Många resenärer på väg till midsommarfirande får vänta på Centralstationen. /@danielklaar

Koppartälten i Hagaparken i Solna är ett av tre bidrag som tävlar i att kamma hem Svenska ljuspriset.

Most Popular Instagram Hashtags