p1morgon p1morgon

196 posts   1,051 followers   354 followings

p1morgon  Lyssna på P1-morgon! Vardagar kl 06.15-09.30

Enligt SCB:s statistiska uträkning är vi nu 10 MILJONER folkbokförda i Sverige- #Tiomiljoner

Om en stund gör Daniel Alling debut som programledare för P1 Morgon. Cecilia vägleder in i det sista.

Möt dagens programledare Anna Hernek och hör vad hon uppskattade mest i programmet idag

Sexuella övergrepp mot barn som fotas, filmas och sen sprids på nätet leder ofta till låga straff och få åker fast. Anna Kaldal (lektor i juridik), Morgan Johansson (Justitieminister) och Erica Mattelin (psykolog på Rädda Barnen) var i studion och diskuterade eventuell lagändring. Hela samtalet kan du lyssna på via vår programsida (P1-morgon) på sverigesradio.se

Här är hon, lyssnarnas sommarvärd 2016! Emilia Lind från Majorna, som beskriver sig som maskrosbarn och ställer frågan, vad avgör vilka vi blir!

"Det verkar finnas omdömeslöshet med i bilden och det är bedrövligt. Men resorna måste bedömas med urskiljning."-Ärkesbiskop Antje Jackelen i Studio Ett nu om Ekots granskning av #kyrkansresor

I morse intervjuade @joharbendjelloul proffsboxaren @mikaelalauren1 inför helgens tunga möte i ringen. Hör intervjun på @p1morgons hemsida, sr.se!

Magdalena Ribbing i P1-morgon kl 8.15 Vilken etikettsfråga engagerar dig? Lyssna i efterhand på webben sr.se

Efter terrorattackerna i Bryssel, hur går Europa vidare? Lyssna under morgonen, vårt sändarteam är på plats i Bryssel.

Hur god är svenska beredskapen att hantera nätattacker? I morse hade vi besök i P1-morgons studio. Missade du intervjun med journalisten @danielg0ldberg, inrikesminister Anders Ygeman och Richard Oehme på MSB!? Lyssna i efterhand på sr.se!

Nyss intervjuade @katherine_zimmerman_p1 Joakim Palme om mordet på Olof Palme. Hör intervjun på @p1morgons hemsida!

Under vår sändning kom beskedet att det blir NEJ till surrogatmödraskap. @allanadner och hans pojkvän Oscar Kjellberg berättade om deras dröm om att få barn. Dagens besked är ett stort bakslag för dem. Hör intervjun på vår hemsida, sr.se!

Most Popular Instagram Hashtags